- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 33
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
Eşim abartığımı söylüyor sevgiden yapıyormuş bunlarıEsiniz gormuyor mu bunlari.Siz niye sessizsiniz?
... diyorum yazamayacağım tepkimiMerhaba 2 yıllık evliyim 4 buçuk aylık bir prensesim var. Sadece ben değil her şeyi herkesi kıskandığı gibi şimdide kızımı benden kıskanıyor kaynanam. Bebeğim daha yeni doğduğunda bile ben emzirirken kızımın elini tutup gözünün içine bakıyordu. bağ kurmamıza izin vermiyordu. bir kere torunum demedi. Bu benim kızım sen başka yap bu bana ait diyor sürekli. Yazmasını koklattı bir kez. Ben şaşkın bakınca o da telaşlı şekilde "bakıyordum tutuyor mu ondan öyle yaptım hehe" dedi. Ne süt keser sütün tadını kötü yapar desem onu getirip ye iç diyor. Zorla elinden alıp süt verebiliyorum kızıma. Artık kızımda süt almamazlık yapıyor. Bir keresinde de eşime yanımda uyusun sizin ev küçük demiş. her şeye karışıyor misafir geldi mi de sidelya şuna buna izin vermiyor diyor halbuki ne desem umrunda değil her istediğini de yapıyor. Daha Rice ettiğim bir şeye saygı gösterip dinlemedi (bir de kaynanam zamanın kaynanasından aynı konuda şikayet eden biri. Aynısını yapıyor. ) ne yapacağımı Sasırdım. Sonunda istediği olacak sütüm kesilecek. Ben babaannesi diyorum iyi niyetli gidiyorum ona götürüyorum ama o başka amaçlar peşinde.
Hatta Ben yine iyi gidiyorum kızım seni seviyor falan diyorum bu çabalara girmesin diye fazla safım galibaNeden bu sessizlik dünyada evladından daha değerli ne olabilir ki
Sadece kızım konusunda değil daha neler getiyor başıma hakkı görüşmemek işte arada eş var bana izin vermez eşimVerme çocuğu çek elinden.bi kere kaynana bana sevmek benim daha cok hakkım dedi bi aldım elinden o mu doğurdu aptal.zaten görüsmuyorum sevimsiz.
Zaten hep plan yapıyor şuraya buraya git o kalsın diyor. bende zaten sütü bırakmak istiyor bırakamam ben nereye gitsem o da oraya diyorum.Niye susuyorsunuz?
Karismayin
Bir daha bunu yapmayin
Vs vs net ve biraz da ters bir dille uyarman lazim
Yoksa kendi kendini yersin
Bu arada sakin birakma bebegi ona
Ilk başlarda bende de çok sıkıntı çıktı ama bu evliliğin biteceğini bilsem barışmam o kadar nefret ediyorum ondan.Sadece kızım konusunda değil daha neler getiyor başıma hakkı görüşmemek işte arada eş var bana izin vermez eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?