- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi Manolyatek
çok şaşırıyorum gerçekten yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.
bir aayağı mezarda insanların daha olgun,ılımlı ,yapıcı davranmaları gerekirken herkesi acımasızca eleştirmeleri, yargılamaları ,oturup kalmanı ,yemeni içmeni herşeye bir kulp bulmaları çok ilginç o yaşa gelmişsin tecrübeli insansın sen yahu akıllı davranın biraz.Hayat size hiç mi birşey öğretmedi.
Mecburiyetten...politik olmak için,kendi gecimsizlikleri ortaya çıkmasın diye...Evet ikinci hanımlar kıymetli oluyor kısacası :)
Benim kv de de söylemiş eşime. Sonra eltisi yanımda söyledi.
"Amaaan. Ona kadın çoksa, bana da koca çok" deyince bir daha diyemediler.
:))))
Bende kötü bir şey demedim, kayınvalide ile bende yapamadığımı ve hareketlerimle belli edileceğini yazdım; kendi annemiz olsa yine aynı şeyleri yaparmıyız bir de onu sorgulayın...Şaka gibisiniz..
Sırf kv diye kaç yaşındaki kadın niye pişpişlensin ki?
Ayrıca işlerine gelince oğullarının evi, işlerine gelmeyince misafir mi oluyor?
Amaç muhabbet değil ki ortalığı karıştırmak.
Konu sahibinin vicdanına oynayacak konu yok ortada. Asıl vicdan azabını çekmesi gerekenler belli.
Dip not: Yanında oturmaktan sıkılıp işe girişmesi de çook normal davranış..
Sizin iyi geçinmek gibi bir derdiniz varmı merak ettim.Şaka mı yapıyorsunuz? Ortalığı toplarken muhabbet edelim diyecekmiş. Bu tipleri gayet iyi biliyoruz biz, bu sefer de farklı bir bahane bulurdu. Bahanelerin sonu yok, çünkü iyi geçinmek gibi bir dertleri yok bu insanların.
Böyle kocayı değil yatağa çağırmak, süründürürüm.
Anasını götürmek istediğinde niye engel oldunuz?
Birlikte gidin,uğurlar olsun demek lazım böylelerine.
Kayınvaldeniz çok kötü niyetli,eşinize de söylenecek çok söz var da,sizi daha fazla üzmek istemiyorum.
Tepkinizi gösterin ve kendinizi ezdirmeyin,nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Bende kötü bir şey demedim, kayınvalide ile bende yapamadığımı ve hareketlerimle belli edileceğini yazdım; kendi annemiz olsa yine aynı şeyleri yaparmıyız bir de onu sorgulayın...
Kızlar bende gelin oldum...bütün bu yaşadıklarınızı yaşadım...
Size bir şey yazayımmı, zaman insanı çoookk olgunlaştırıyor.
Hala kayınvalidemle oturmak istemem ama bunu daha akıllı yönlemlerle çözmeyi öğrendim.
2 oğlum var hep dua ediyorum allahım böyle bencil bir kv olmak istemiyorum.Cahillik baki maalesef...Az önce konuma yazdım, eşim açıkça ailesine rest çektiği halde hala kv eşimden net cevap bekliyormuş, işin ucunu bırakmazmış. Eşim benimle acıdığı için birlikteymiş cart curt. Yani ne desek boş değişmiyorlar...
2 oğlum var hep dua ediyorum allahım böyle bencil bir kv olmak istemiyorum.
Oğullarımın mutluluğu benim bu hayattaki ilk amacım.
değişmezler arkadaşım biz binbir türlü şekle girdik sayelerinde ama kendilerinde tık yok.
allah vicdan merhamet versin inşallah.
Sizin iyi geçinmek gibi bir derdiniz varmı merak ettim.
Her konuda işi kavgaya döküp ben kovarım ben, boşarım demek ne kadar doğru...
Sen çok mu iyi niyetlisin yoksa düşünemiyor musun inan anlamadım?Ben yine insanlik yapip yatagini ariyan kocamin yanina gidip
Yataga cagardim kadin gormesin ayri yattigimizi diye ama o beni kovmaktan beter etti
Hakkaten tuhafsın ya, senden saçmasapan şikayet eden kadına üzüleceğine kendine üzül. Annesini götürmeye çalıştığında "Ananı da al git" diyemedin mi? Adam su ister gibi seni boşarım bak diyor sen hala alttan alıp anasına ayıp olmasın derdindesin.kadini tutup cekti bende kolundan cekip yine uzuldum birak kadini defol git dedim .
aslında cahillikleri bencillikleri sadece oğullarına .söz konusu kızlarıysa son derece olgun düşünceli bir insana dönüşüveriyorlar.Kişiliğinizde yoksa olamazsınız...Kötülükten beslenen, bencil bir insan değilseniz yapamazsınız bunları. Ben kaç kv gördüm benimkisi gibisini görmedim. Allah kimsenin başına vermesin.
Oğlunun mutlu olmasını isteyen zaten gelinini kötülemez oğluna...Bunlar hep ben, hep ben diyen bencil ve cahil zihniyet maalesef.
Nasıl yöntemler mesela. Burda kadınlardan faydalı ve yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum.Bende kötü bir şey demedim, kayınvalide ile bende yapamadığımı ve hareketlerimle belli edileceğini yazdım; kendi annemiz olsa yine aynı şeyleri yaparmıyız bir de onu sorgulayın...
Kızlar bende gelin oldum...bütün bu yaşadıklarınızı yaşadım...
Size bir şey yazayımmı, zaman insanı çoookk olgunlaştırıyor.
Hala kayınvalidemle oturmak istemem ama bunu daha akıllı yönlemlerle çözmeyi öğrendim.
Ya siz cok acemisiniz...esim olacak sahis tekrar bosarim deyince bosa kimi korkutuyosun yuru git bosa dedim kalk anne seni birakicam gidiceksin diye kadini tutup cekti bende kolundan cekip yine uzuldum birak kadini defol git dedim ..
aslında cahillikleri bencillikleri sadece oğullarına .söz konusu kızlarıysa son derece olgun düşünceli bir insana dönüşüveriyorlar.
mesela; benimkiler her pazar bana gelmek isterler vallahi billahi her pazar 7 yıldır.
kabul ettim.sonra yeter dedik defalarca söyledik ısrarla geldiler.dışardayız dedik nezaman dönersiniz? ara ara taciz burnumuzdan getirdiler.her pazar elimiz yüreğimizde .hala devam...anlamıyorlar.
--- ama geçenlerde bir pazar oğlum halama uğrayalım dedi olmazz enişte rahatsız olur dediler ...naparsın bu insanları.?