- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Manolyatek
Hemen o evden çık git ailenin yanına.3 gün içinde köprk gibi gelir kapınızda ulur. Haklıyken asla ama asla taviz verme. Şu an yanına gidersen başka olayda daha beterini yapar. Beynini kullan duygusallığı bırakBen yine insanlik yapip yatagini ariyan kocamin yanina gidip
Yataga cagardim kadin gormesin ayri yattigimizi diye ama o beni kovmaktan beter etti
Ah yok artık :sZaten amaç o ki, yeni gelin...
Benim kv açıkça söyledi bir gün herkesin içinde, oğluşum çok mutsuz görüyorum seni sana yeni gelin alacağım diye...
Ah yok artık :s
eve 1 günlüğüne misafirliğe gelse elbette ayıp. 15 gündür evde o evin insanı olmuş artık.Kızlar dürüst olun, hal ve tavırların hiçmi önemi yok :)
Kızımız yukariya çıkmış işini bitirene kadar da inmemiş... peki giderken anne benim yukarı da işim var onları bitireyim biraz yanlız kalsan olurmu dese,
Veya evde misafir var ne olursa olsun hadi anne yukarı çıkalım ben ortalığı toplarken muhabbet ederiz diyebilirdi...
Kızlar hepimiz biliyoruz ki kayınvalidelerle yapamıyoruz.
Haaa bunları niye yazıyorum yaşım icabi bir çok şey yaşadım ve yaptım.
Vicdan diye bir şey var işte o sizi ileri de rahat bırakmıyacak.
Eş ve kayınvalide doğru davranmamış ama sizde ak kaşık değilsiniz ...
Kötülükten beslenen tipler bunlar. Bir tane de benden var. Gözleri parlıyor böyle durumlarda. Bir gün yeğenin nişanlısı için neler neler söylüyordu, anne dedim bunları söyleyen kişi kimse hiç büyüklük yapmamış, ara bozma peşinde, büyükler mikserlik değil yapıcılık yapmalıdır, baktı eşim falan bana hak veriyor hemen lafı çevirdi. Dipnot: Nişan bozuldu, hiç şaşırmadım.
eve 1 günlüğüne misafirliğe gelse elbette ayıp. 15 gündür evde o evin insanı olmuş artık.
evet siz de dürüst kayınvalideler herşeye alınan açık arayan tipler olduğu için bu tarz şeyler sorun oluyor.boşanmaya kadar gidiliyor.ha bunlar size normal geliyorsa bişey diyemem tabi...
Benim kv de de söylemiş eşime. Sonra eltisi yanımda söyledi.Zaten amaç o ki, yeni gelin...
Benim kv açıkça söyledi bir gün herkesin içinde, oğluşum çok mutsuz görüyorum seni sana yeni gelin alacağım diye...
20 günlük misafirlik olmaz.Kızlar dürüst olun, hal ve tavırların hiçmi önemi yok :)
Kızımız yukariya çıkmış işini bitirene kadar da inmemiş... peki giderken anne benim yukarı da işim var onları bitireyim biraz yanlız kalsan olurmu dese,
Veya evde misafir var ne olursa olsun hadi anne yukarı çıkalım ben ortalığı toplarken muhabbet ederiz diyebilirdi...
siz kayınvalidemisiniz ? ben bunu bile bilmezken sizin nasıl kv olduğunuz konusunda fikir sahibi olmam mümkün değil.Yazdıklarımdan bunumu anladınız. Benim nasıl bir kayınvalide olduğuma karar vermişsiniz bile :)
Böyle devam edin ...
aaa siz kayınvalidemisiniz...?Yazdıklarımdan bunumu anladınız. Benim nasıl bir kayınvalide olduğuma karar vermişsiniz bile :)
Böyle devam edin ...
20 günlük misafir ! de artık bi zahmet evine gitsin. Kimse kimsenin gönlünü eğlemek zorunda değil kocasının annesi diye.Kızlar dürüst olun, hal ve tavırların hiçmi önemi yok :)
Canım arayışa giriyor da millet de kendi yöresinin insanını taniyor.Huyunu suyunu biliyor.Ha mali mulku ,isi gücü yerinde olan,evi barki olan adamla buna rağmen evlenen illaha oluyor.Bu seferde ilk geline yapılmayan takı,eşya ,masraf o geline yapılıyor.Oglu 2.kez boşanmış olmasın ,milletin diline dusulmesin diye de ilk gelinine davrandığı gibi o gelinine davranamiyor.Benim gördüğüm kadarıyla kayınvalideler hemen yeni gelin (kendi kültüründen, kendi kafasından) arayışına giriyor.
Kızlar dürüst olun, hal ve tavırların hiçmi önemi yok :)
Ben yine insanlik yapip yatagini ariyan kocamin yanina gidip
Yataga cagardim kadin gormesin ayri yattigimizi diye ama o beni kovmaktan beter etti
Evet ikinci hanımlar kıymetli oluyor kısacası :)Canım arayışa giriyor da millet de kendi yöresinin insanını taniyor.Huyunu suyunu biliyor.Ha mali mulku ,isi gücü yerinde olan,evi barki olan adamla buna rağmen evlenen illaha oluyor.Bu seferde ilk geline yapılmayan takı,eşya ,masraf o geline yapılıyor.Oglu 2.kez boşanmış olmasın ,milletin diline dusulmesin diye de ilk gelinine davrandığı gibi o gelinine davranamiyor.
Kızlar dürüst olun, hal ve tavırların hiçmi önemi yok :)