Kaynanam bana saldırdı.

İnatla anlaşamadığı kadından bir şeyler bekliyor. Ben bunu anlamıyorum. Torununu sevmiyor, bana bakmıyor vs vs. Yani belli ki kadın sevmiyor seni ne demeye dibine dibine giriyorsun. "sen bu çocuğu terk ettin o yüzden seni tanımıyor" diyor kadına. Çok komik bir cümle bu.
Acaba maddi olarak çok mu iyiler

Sizi yok sayan birinin neden peşinden koşuyorsunuz sürekli. Güleryüz görmediğiniz kadınla dip dibe yaşa aşkının motivasyonu nerden geliyor çok merak ediyorum.
Her şey bitti şimdi de çocuğu kullanıyorsunuz kv karşı. Çok ayıp yaptığınız. El kadar bebeği arada harcamışsınız

Hala 3 ay gelmedin gormedin ay gelmesin sizin derdiniz ne bu kadar kv de aşığı nasıl oluyorsunuz ayrıca doğurmayı bilende bi zahmet baksın. Senin kocan yok mu yavrucum bu kadar olay olurken o nerde
Ben 3 ay gelmedin görmedin diye dert etmedim ki. Kendisi evi terk edip sonra çocuğu ayağına bekliyordu. Eşim diyordu ki anne çocuk daha çok küçük sen gel gör, hayır o kadının evine gelmem diyip ayağına istiyordu.

Ben kadını silmiştim zaten çekip gittiğinde. Kadın ise ayağımıza gitmemizi bekledi. Daha doğrusu eşime sürekli çocuğu onun ayağına getirmesini istiyordu beni yok sayarak. Siz olsanız napardiniz? Eşinizle çocuğu o kadının evine mi yollardiniz? Benim derdim buydu. Hem çocuğun annesini adam yerine koymayıp hem de çocuğu utanmadan ayağına beklemesi...

Ama evinize gelip huzursuzluk ciksa yine daha iyi mi olurdu? Uzak durmus iste. Mesafeli davranmaya devam edecektiniz

Beynim yandi benim 1+1 evde anne var, kayinvalide var, kayinpeder sabahtan geliyor, gelin kayinvalideye sen bu cocugu terkettin diyor. Okurken ruhum daraldi. Keske hep birlikte yasasalarmis boyle olmamis.

Ama evinize gelip huzursuzluk ciksa yine daha iyi mi olurdu? Uzak durmus iste. Mesafeli davranmaya devam edecektiniz
Mesafeli davranmadi ki tamamen yok saydı beni. Suclu olmasına rağmen. Utanmadan bir de eşime duygu sömürüsü yapıp neden torunumu bize getirmiyorsun dedi. Eşim de sen gel anne sen gör deyince gelmem o kadının evine deyip durdu.

Gitmeyin göndermeyin çocuğu. Mesafe koymak çok zor olmasa gerek

Onlar kırk çıkana kadar kalalım dediler. Biz illa durun demedik ki

Ay ınanamıyorum cıdden boyle olaylara, cocuga birsey oldu mu, Allah ıslah etsın kayınvalidenızı, cok ıyı konusmussunuz

Arasın dursun ,aksama kadar da istesin

Gitmem gitmiyorum dediğiniz an bitmiştir

Sizin bu aileyi silmediginiz kabahat ben olsam reddederdim. Ben kac gundur yatiyorum kayinvalidemin haberi bile yok. Ben karar verdim bu saatten sonra kayinvalidemi siliyorum

Sunu ayirt etmeniz lazimdi. Anlasmasizlik sizin ikinizin arasindaydi. Cocuk tek sizin degil ayni.anda esinizin de cocugu. Esiniz gidip gelebilirdi. Orda bos ego olmus. Su saatdan sonra en iyisi uzak durmaniz. Kadin sizi sevmiyor ve evinize de gelmek istemiyor artik. Bu onun da hakki. Ama bu torununu yok saymak zorunda oldugu anlamina gelmiyordu. Esiniz de korkuluk gibi tüm bunlar olurken yok piyasada gibi. Isler bu duruma gelmezdi gerekeni iki tarafa da yapsa

Onlar kırk çıkana kadar kalalım dediler. Biz illa durun demedik ki
"Gerek yok ben bakabilirim çocuğuma sağolun. Çok yardımcı olmak isterseniz arada yemek gönderebilirseniz iyi olur"

Bak ne güzel mesafe koyuluyor

Valla kucagimda 3 aylik bebegim varken beni itse kv uçan tekme, rövaşata bile atarim. Gerci “evimi temizlemedi, beni iskender yemeye goturmedi” diye sikayetlendigi konulari da bildigimiz icin konu sahibinin de elestirilecek yonleri var.

Sizin kayınvalideniz zaten sorunluymuş, çok iyi geçinen kişiler olsa bile bir evde, gelinin kendi annesi ve kayınvalidesi olmamalı bence. İlla ki anlaşmazlık kıskançlık oluyor. 40 gün birilerinin kalması da cok fazla. Faydadan çok zarar bence sürekli evde birileri her kafadan bir ses çıkması falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…