Kaynana ve sütten kesilmemiş eş

İyi sabır varmış sende ben hayatta o kadar sabredemezdim ve eşimde çok şükür ben ve çocuğum onun için hep önceliktir.

Adam cocugunu doktora götürmek istemiyor. Bu cümleyi tekrar oku, adam çocugunu doktora götürmek istemiyor.

Ve sen halen kv'de diye tutturuyorsun. En büyük sorun esin. Adam herseyi yapti ve sen daha halen kv'deni davet edip hediye veriyorsun. Bosanacagin yerde.

Ki halen bosanabilirsin. Ailen bir iki konusur, 3üncüde susar, senin kararli oldugunu görünce. Cocuguna bile merhamet etmeyen adama hayatini harcama.

Valla.usenmeden hepsini okudum ama baya uzun
Aslında hep sustum demissiniz susmayip cingar cikarsaydiniz keske
En azindan sesimi çıkardım icime atmadim.suclu oldum derdiniz simdi hem.susup.hem suclanmissiniz haksizliga uğramak sizi daha cok yıpratmış
Bir de bu kişiyi cok sevmeden, tanimadan sahip oldugunuz mutlu hayattan vazgecmissiniz. Insan kendiyle mutluysa, eş kişisi bu mutluluğu arttirmali ya da bu mutluluğa ortak olmalı ama kesinlikle asagi çekiyorsa bırakılmalı
Evlilik hedef olmamalı, varsa nasipte o olmaz baskasi olur. Hic kimse vazgeçilmez degil
Bir de aileniz arkanizda olsun olmasın ailenize "ben bu adamla aile olmak istedim ama o annesinin pesinden gitti ben bosaniyorum cekemem" deyip net olsaydınız aileniz de size derdi ki kizim arkandayiz. Olmasalar da siz yine çalışır cocuklara bakarsınız. Hala bosanmali miyim dediğinize göre siz bu adami çekersiniz.

Bunları okudukça, bu ülkede bebek sahibi olmak istemememin ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anlıyorum. Bende eş ailesinden çeken biriyim görüşmüyorum ama bebek konusunda çirkef ailesinin kapıları yumruklayıp bebeğimi görmeye geleceklerini biliyorum, hemde ne hakaretler etmelerine rağmen. Çocuğum büyürken annesini kötüleyeceklerini kavga bağırış huzursuz bir ortama şahit edeceklerini bunu beklediklerini çok iyi biliyorum. Allah kolaylık versin. Adam gibi adam olmayınca eş böyle oluyor

Bu nasıl bir aile yahu vallahi ben yükseldi burdan. Siz geri adım atmayın, aileniz gerekirse laf etsin. Böyle bir hayat yaşanır mı ya? Allah kurtarsın sizi en yakın zamanda.

Kv inizin yaptıkları çok ayıp ya , kocanız bu kadar anneci ise niye evinde annesi ile yaşamaya devam etmiyor da evleniyor , bebek hastayken annem de annem diye tutturması kabul edilebilir gibi değil , sizin aileniz babanız yada varsa abiniz eşinizi karşısına alıp adamakıllı sertçe konuşsa işe yarar mi size fiziksel şiddet uygulaması da çok kötü sizin için üzüldüm

ben evli değilim , bdv de takıldıkça evlilikten de kv lerden de nefret ettim , umarım siz bebeklerinizle mutlu olursunuz

Konu açılalı baya olmuş. Okurken sinir seviyem yükseldi. Allah böyle anlayissiz ve hadsiz insanları bildiği gibi yapsın. Eşiniz adam değil. Adamligin a'sı bile yok. Lohusayken bende çok kötü şeyler yaşadım ilk çocuğumda. Hamileligimide lohusaligimida burnumdan getirdiler allahın cezaları. Ben kayinvalidelerin gelinlerine karşı zerre kadar iyi niyet taşıdığına inanmıyorum. Oğlum evlensin eşiyle çocuğuyla mutlu olsun düşüncesi yok. Evlendirelimde bizde havamizi atalım oğlumuz evlendi gelin getirdik diye. Gelin kadar başlarına taş yağsın.

Öncelikle neden evlendin evlenmeseydin diyenleri umursamayın bayılırlar burda konudan sapıp insan suçlamaya boş boş.. Valla sevgi bekleyen kaynana ve şeytan görümce vakası. Ailenizin size destek olması ve ayrılmaniz gerektiğini inanıyorum çünkü böyle adamlardan bi halt olmaz.

Valla doğru

Konu sahibi ne olur boşanın. Oğlunu annesiyle başbaşa bırakın. Konuyu okuyunca delirdim. Çocuklarınız biraz büyümüştür. Boşanın yalvarırım, böyleleri kendisini bir halt sanmasın. Çocukları da bir daha göstermeyin. Zaten görmek istemiyormuş.

doğumdan sonra neredeyse aynı şeyleri yaşamışız bana kuru fasulye değil de nohut yemeği pişirdi ama o da giriyor mu acaba ? ben bir kere patladım ama sonra hemen evimden göndermeden geri vites yaptım çünkü arkası böyle tatsız olaylar tahmin ettim eğer bu raddeye kadar gelseydi de yine sizin yaptığınız gibi yapardım

Ciddimisiniz. Nohut olayında gerçekten bir insan bi insana neden bunu yapar

Şu yazdıklarınızı okuyunca gerçekten bende iki ay öncesine gittim.Lohusa yada degil insanların su had bilmez tavırları mide bulandırıcı.Yok sut gelmiş gelmemis yok ucu varmış yokmuş bi bitin gidin artık ya.Malesef insanların ağzını buzemiyorsun,laf ağızdan çıkıp gidiyor ama sakin kalıp lafı da gedigine oturtmak ve düzgün bir şekilde cevap vermek gerekiyor.Herseyi içinize atamazsınız.Hele ko birde böyle bir donemde.Gonul isterdi ki eşiniz de sizin yanınızda olsin hatta bunlara musade etmesin.bebeklerinze odaklanıp herşeyi güzelce değerlendirip yolunuza bakin.

Nefret ediyorum böyle olgunlaşamamış şımarık kaynanalardan. Resmen şımarıklık başka bir şey değil.Böyle kocalar zaten Allah'a havale.

kv niz sıkıntılı ama eşiniz ilk başta size gereken değeri verseydi cesaret edebilir miydi bunları yapmaya . yaşadıklarınızda tek suçlu eşiniz. Allah ıslah etsin ne diyeyim . böyle adamları 2. ayda neden baba yaptınız. yazık çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…