Kaynana ve sütten kesilmemiş eş

Okudukça üzüldüm. Ülkemizdeki bu kv, kp, görümceydi eltiydi sorunları maalesef ki insanların en özel en güzel zamanlarını bir afet gibi yerle bir ediyor. Yaşadıklarınızı bir çok kadın yaşıyor. Ama eş bir yerde bir zamanda eşine yeter dediği gibi ailesine de yeter demeyi bilmeyince ve özveri hep ve sadece kadından beklenince bir de şiddet gibi bir vahşet eve girince kadın için o evlilik cehenneme dönüşüyor. Kadına da ya bebeklerini alıp o cehennemden kaçmak ya da ömür boyu o cehenneme katlanıp sığıntı gibi bir kenarda kavrularak ömür tüketmek kalıyor. Ben olsam ahımı ve kahrımı o kocaya ve anasına bırakır bebeklerimi alır dönmemek üzere giderim. Kolay mı hayır çok zor ama tüm hayatınızı öyle bir koca ile heba etmekten daha iyidir Ailenizle konuşun 4_5 sene çocuklar kreşlik olana dek çok yardımlarına ihtiyacınız var ama sonrasında yoluna girecek hayatınız. Tüm hayatınızın mahvedilmesine izin vermeyin.

Okurken yoruldum.. Allah sabır versin canım. Bu kadar takma İnan yalnız değilsin.

Ya ben burda sabır taşı olup çatladım o nasıl bir koca ve nasıl bir kaynana allahım senin ailenden yakın biri olsaydım keşke de hepsine ayar verebilseydim aşırı sinir oldum okuyunca kendini yıpratma hiçbirşey için devlet herkese yardım eli uzatıyor korkma hiçbirşey için boşan gitsin

Sadece olan size ve bebislere oldu ailenin arkanizda durmamasi cok zor birsey bilirim ve kayinvalide inaninki %90 yuvanizin mahfolmasinda payi vardir sadece Sizin basiniza getirdigini kendisi gorsun deyin gecin Allaha havale edin

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm, eşinize ve "anneciğine" diyecek şey çok da, ailenize söz bulamıyorum. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp oradan kurtulmanızı diliyorum.

Çok da aşılamayacak konular değil. İki çocuğunuz için uzlaşmayı deneyin. Sanırım annesi dışında size bir zararı yok eşinizin

Yazını sonuna kadar okudum
Ben sende de biraz sorun sezdim mesela kvalide desin öyle takma!
Neden üzerinde durup şişiriyorsun sorunları onlar cahil söyler vs de geç kulağını kapat
Sen eşine annesini kötülemeseydin iyi olurdu çünkü o annesini tutar besbelli
Sen sen safa yatıp bilmiyomuş gibi yapıp kvalidenin hatalarını kocanın görmesini sağlamalıydın yapabilirdin. Şimdi anası kıymetli sen kıymetsiz oldun.
Bundan sonra yürürse bu evlilik siz ezik durumda olursunuz Bu da seni kemirir bitirir
Olan olmuş kalpler kırılmış En önemlisi sana şiddet uggulamış Bu asla kabul edilemez.
Unutulmaz artık bunlar
Bir an evvel bir gün bile beklemeden boşan kendi hayatını düzene koy Ama çok zor olacak iki çocukla
Gene de o adamı çocuk için çekme
Sorunlar asla bitmez Anlayış sıfır çünkü anlamazlar bunlar seni
Sen de alttan alma artık sessizce boşan kişiliğin zedelenmesin daha fazla

Bana da lohusalığımda yapılmayan zulüm kalmadı boşandım. Anneci bir erkeği çekemem. Sonra koskoca bir boşluğa düşüp, başka hatalar yaptım açtığım konular var. Ayrılın ama bundan sonra kendinize daha da dikkat edin

Eski konuya yazmışsınız ben de merak ettim şimdi konu sahibi ne yaptı acaba, ne durumda şu an 30 Nisan 2020 de girmiş en son. Umarım hayatını düzene sokmuştur ve mutludur...

Bu kadar sabırlı olmayı nasıl başardınız öncelikle tebrik etmek istiyorum, kolay olmayacak ama Bi yolunu bul ve boşan minicik bebeleri görmemeye razıyım diyen Bi adam hiç bişeye değmez..

Hayatı kendiniz zehir etmişsiniz çok sevmediğiniz birisi için hemde bu kadar herşeyi ince ayrıntısına kadar hatırlamak bunlarla yaşamak yorar enerjinizi çoçuklarımıza verin

Bu kadar sabır fazla... Birikim yapın ve boşanın madem çocukları bile görmemeye razı bir şekilde durursunuz evlatlarınızla. Anne babanıza da pes doğrusu!

Çok uzun anlatmışsınız, 100 üyenin okuyacağı varsa 10u anca okur. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Mesela ben okuyamadım. Paragrafa bölün, noktalama işareti kullanın yahu. Benyazım hatası yapmayayım diye otomatik program bile kullanıyorum, mesajı göndermeden ön izleme yapıyorum. Konu sahibi, lütfen biraz düzenleyin şu yazdıkarınızı.

Yine bu konu 30 kusur yasindayim artik ben de evlenmek istiyorum diyen hanimlara kupe olsun konusu. Cok tanimadan herseyini bilmeden cok sevmeden evlenince a boyle oluyor iste. Bu yuzden diyoruz kadin okusun calissin bir meslegi bilezigi olsun diye. Simdi bi hemsire vs olsaydiniz ‘ al oglunu koynuna gule gule yasayin gidin’ der icinin yaglari erirken bosardiniz adami. Cogu erkekte maalesef bu oedipus kompleksi var. Yani anneye asiri bagimlilik artik hastalik seviyesinde. Kaynanalar da az degil. Benim birine bunu demisligim var hatta. Gelinine neler cektirdigini bildigim bir kadina yine ah oglum bi bosasa su kadini( 3 de torunu var ha) diye dert yanarken, neden sen mi gireceksin koynuna? Deyince Kaldi oyle salak! Bu adamlari bosuna koca baba yapmamak lazim.
Sizin de su asamada ailenizle oturup iyice konusmaniz lazim. Bu adam beni yarin oburgun dover oldurur haberlere cikariz iki sene bakin cocuklarimla bana sonra ben is bulucam size yuk olmam deyin. İki sene dayanin. Elin oglu ve kadininin derdini cekeceginize babanizin ananizin kahrini cekin.

Bu kadar incik cıncık detay vererek niye yazıyorsunuz anlamıyorum. Üstelik paragraf da koymuyorsunuz karışıyor her şey. Millet biraz başını biraz sonunu okuyup bırakıyor haberiniz olsun.

Okudum bitirdim sonra eski olduğunu fark ettim. Neyse madem konu hortlamış merak ettim naptiniz boşandınız mı?

boşanıyorum daha fazla katlanamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…