KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Annene neden gitmiyorsun? Esine onlar gidene kadar donmeyeceğim neden demiyorsun? Ben sana da kızdım,anlayissizliga karsi dan dan konuşman lazım azıcık dik başlı dediğim dedik ol.Her sene kışı sende geçirecekler farkındamısın?

annem tatilde memlekete gittiler oraya yerleşmeyi düşünüyorlar
ben kavga gürültü istemiyorum
sabah kendime kahvaltı hazırlamayıp eşime hazırlıyorum o kadar iyi davranıyorum ama karşılık sıfır

Yeni evlisin .Ben de evlendikten bir ay sonra kv gelmişti sonra her 2 ay da bir geliyordu,beninde evim 60 mt tek banyo kutu gibi evdi.Ama sabrettim daha gitmeden ne zaman geri geleceğini söylerdi.Yok İst u özlüyorum falan derdi.Anneside var 60 yaşında onunla gelirdi.Sonra kayın biraderim geldi bana 1 yıl bende kalmıştı .Onlar nadir gelmeye başlamıştı.Sabrettim sonra kayınbiraderim evlendi 2 kere gelmiştir.Ben eşimi tanırım saygısıszlık etmez ben de etmem.Benim kayınvalide gelince bana iş bırakmaz bende onu idare ederim.Sonra bi yerden yazlık aldık kv bizden önce gidip annesi kardeşiyle kalıyor ben de sonra oraya gidiyorum böylece 1 ay torunlarıyla vakit geçiriyor ve ist a gelmiyor :) Gelsed e mutlu olurum çünkü bana faydası oldu hep.

sabah kendime kahvaltı hazırlamayıp eşime hazırlıyorum o kadar iyi davranıyorum ama karşılık sıfır
Durumunuzi ailenizle paylasmamakla hata ediyorsunuz.istedikleri bir evlilik yapmamis olabilirsiniz sizi bu kadar naif yetistiren annne babanin sizi ortafa birakacagini zannetmiyorum.en azindan saglam bir rest cekebilmeniz acisindan aileniz memlete tasinmadan onlarin yanina gidin.

Yeni evlisin .Ben de evlendikten bir ay sonra kv gelmişti sonra her 2 ay da bir geliyordu,beninde evim 60 mt tek banyo kutu gibi evdi.Ama sabrettim daha gitmeden ne zaman geri geleceğini söylerdi.Yok İst u özlüyorum falan derdi.Anneside var 60 yaşında onunla gelirdi.Sonra kayın biraderim geldi bana 1 yıl bende kalmıştı .Onlar nadir gelmeye başlamıştı.Sabrettim sonra kayınbiraderim evlendi 2 kere gelmiştir.Ben eşimi tanırım saygısıszlık etmez ben de etmem.Benim kayınvalide gelince bana iş bırakmaz bende onu idare ederim.Sonra bi yerden yazlık aldık kv bizden önce gidip annesi kardeşiyle kalıyor ben de sonra oraya gidiyorum böylece 1 ay torunlarıyla vakit geçiriyor ve ist a gelmiyor :) Gelsed e mutlu olurum çünkü bana faydası oldu hep.

benim kv 65 yaşında kp de o civarlarda
ben faydasını istemiyorum
başka gelininde istemediği için 1 hafta kalamayan insan
benim isteğim neden önemli değil ona kızgınlığım

benim kv 65 yaşında kp de o civarlarda
ben faydasını istemiyorum
başka gelininde istemediği için 1 hafta kalamayan insan
benim isteğim neden önemli değil ona kızgınlığım
Ortada ki tek sorun kına gecene,ceyizine car car konuşan bu insanların evlendiginizde "sizinle birlikte yaşamak" yönünde bir planlarının olduğunu sizinle paylaşmamalari!! Esin ve ailesinin bu yönde bir karar almaları ve bunu sana düğünden sonra oldu bittiye getirerek söylemeleri.Bence esin seninle evleninceye kadar başka gelin adaylarına durumun böyle olacağını söyledi,insanlar onunla evlenmeyi kabul etmediler ,o da senin gibi hayatınin daha baharında ...kafasına vur ekmeğini al bir kız buldu

sen haklısın sonuna kadar.Çok düşüncesizler.Bence biraz sabret yapacak bişey yok.Bunun için eşinle aran açılmasın ne kadardır sizdeler.Bence hsonu eşinle takıl gez orda onunla konuş .Kibarca annesine söylesin

Ortada ki tek sorun kına gecene,ceyizine car car konuşan bu insanların evlendiginizde "sizinle birlikte yaşamak" yönünde bir planlarının olduğunu sizinle paylaşmamalari!! Esin ve ailesinin bu yönde bir karar almaları ve bunu sana düğünden sonra oldu bittiye getirerek söylemeleri.Bence esin seninle evleninceye kadar başka gelin adaylarına durumun böyle olacağını söyledi,insanlar onunla evlenmeyi kabul etmediler ,o da senin gibi hayatınin daha baharında ...kafasına vur ekmeğini al bir kız buldu

genelde kendi köylüleri ile evleniyor eşimin tarafı
bir benim yabancı içlernde
benden önce uzun süreli ilişkisi vardı bana aldatıldım bitti dedi

sen haklısın sonuna kadar.Çok düşüncesizler.Bence biraz sabret yapacak bişey yok.Bunun için eşinle aran açılmasın ne kadardır sizdeler.Bence hsonu eşinle takıl gez orda onunla konuş .Kibarca annesine söylesin

bende eşimle aram açılsın istemiyorum
ama onlar o evdeyken bir aram olmuyor malesef
bu cinsellik değil ben eşim tv izlerken yanına uzanamıyorum yorgun oluyorum odama geçmek orda uzanmak zorunda kalıyorum
göremiyorum eşimi sonuç itibari ile

Aman Allah'ım
yeni evliyken gelmişler ve gitmemişlerr. :kızgın:
neden en baştan kabul ettinizki ???
evlenmeden bu durum sizinle paylaşıldı mı (bütün yorumları okumadım ondan sruyorum)

hayır canım paylaşılmadı
ben nikahtan sonra giderler sandım ancak balayından dönerken bizdelerdi

hayır canım paylaşılmadı
ben nikahtan sonra giderler sandım ancak balayından dönerken bizdelerdi

yok konuş durumu ayrı ev tutsunlar
baştan taviz vermeyecektin.
daha çok gençsin ya özel hayatınız yokmu sizin ufacık evde kaynana kp.
yok artık ya.
madem köy hayatı zormuş tutsunlar burda bi ev bu kadar anlayışssızlık olmaz ya.
afedersinde yalnız kaldığınızda anlayacaksın ben nasıl zaman geçirmisim bunlarka diye.
ya ben evimde donla gezerim atletle kilotla.
kp var diye tam testtürlü mü durucam
yok böyle bir hayat.
sizin anne babanız gelse bakalım eşiniz ne kadar sabredecek.
emin ol herşeyleri batar.
böyle konular duymaktan sıkıldım vallahi açın gözünüzü artık kızlar.
eve t yuva kolay kurulmuyor kolay kolay da bozulmamalı ama ezdirmeyin kendinizi.
ayrı oturunca saygısızlık olmuyor.
bence sen eşinin aklına gir çel aklını olmadı cinsellikle çel. ne bileyim ya eşin nasıl rahat ediyor anlamdım tövbe tövbeee

Merhaba Hanımlar,

Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte

bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor

benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor :KK43:

3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim

sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin :KK43:
İyide siz daha yeni evlisiniz Allah aşkına bunun vicdansızlıkla ne alakası var. Şimdiye kadar nerde kalıyolarsa orda kalsınlar. Biraz zaman geçer gelirler size ama daha çok erken değil mi? Başka evlatları da varmış neden siz? Böyle konusunca da kendimi kötü niyetli miyim acaba diye eleştiriyorum. Hastalık vs bişey olur tamam derim ama onun için bile sizde kalmaları yerine diğer oğlanlarına kızına gitsinler. Dönüşümlü olsun bari. Eşinizle konuşun kavga etmeden. Annesinde babasında kardeşlerinde de hiç akıl yok doğrusu. Ya da işlerine öyle geliyor!!

Bunun vicdanla ne alakası varmış eşinde bir hoş yani
O senin ana babanla yaşasın o zaman çok vicdanı varsa bakalım ne kadar tahammül edebilecek
Üstelik şimdiye kadar sen yokken napıyolarmış çok merak ettim

bu cinsellik değil ben eşim tv izlerken yanına uzanamıyorum yorgun oluyorum odama geçmek orda uzanmak zorunda kalıyorum
Eşin bu durumdan memnun mu?

Eşiniz ailenizin memlekete taşınacağını biliyorsa zaten gidecek yerinizde olmayacağı için bu kadar rahattır...

Bence hemen ailenizle konuşun, evliliğiniz oturana kadar taşınma işini ertelesinler.

Yok canım o öyle olmamıştır !! Adam 35 yaşında uzun süreli ilişki de neymiş ?Evlenmek için neyi beklemişler !!Kız görmüş başına geleceği gitmiş başkası ile yoluna devam etmiştir.Olan sana oldu,senin başını yaktilar

Kusura bakma da seni aralarina hizmetçi almışlar, hem para getir hem evde çalış, birde hapishane hayatı gibi odanda dinlen...onlara faydan var, zararın yok...etinden, sütünden, bedeninden her türlü faydalanıyorlar.(son cümlem icin kusura bakma, çok sinirlendim)

Ben erkeklerin "eski karim beni aldatti, eski sevgilim beni aldattı" hikayelerine hiç bir zaman inanmam...
Eşimden boşansam o da benim arkamdan "beni aldattı onun için boşandım" der.(not: sana bir tabur erkeğin arasında iken bile güvenirim" der)

X