KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Konuşmadım ağlar sızlar farklı bir durum yansıtır diye
Evime geldim iyi akşamlar demedim girdim odama kapattım yatıyorum
Kv biz yemek yedik oğlum aradı dışarıda olacağını söyledi sende ye bir şeyler dedi
Yemiyorum aç değilim dedim kocasına Ceren yemek yemiyor deyince kocası bağırdı yemesin sanane vs
Kapattım ışığı kapıyı yattım
Ayrı ev tutsunlar o zaman şehirden ayrı ev konusunu açtın mı hiç.

Allah size sabır versin, yeni evlendiğim zaman kv her gün evime gelip temizlik yapıp gidiyordu. ya da bi bahaneyle girip çıkıyordu eve. Düğün günü evimizde kalmıştık sonra balayına çıktık arayıp ''evi temizledim ben gelince temizlik yapmana gerek yok'' demişti. Bana sormadan evime girmesi nasıl sinirimi bozmuştu anlatamam. Yeni evlisiniz nasıl gelip kalırlar özel hayat diye bir şey var yahu :sinirli:
ay keske benim ki de temizlik yapsa ne guzel ya :KK70:

Çocukları bölüşsün masrafı 1+1 bile yeter en azından yanınızda olmazlar,gelirleri nasıl yok peki şimdiye kadar nasıl geçinmişler.

Köy hayatı ek biç ye sanırım bilmiyorum
Diğer çocukları bunu yapmaz biri omlarla yaşıyor maddi durumu kötü diye diğeri de yapamaz kendine zar zor bakıyor

Köy hayatı ek biç ye sanırım bilmiyorum
Diğer çocukları bunu yapmaz biri omlarla yaşıyor maddi durumu kötü diye diğeri de yapamaz kendine zar zor bakıyor
Yaşları kaç 65 var mı peki hiçbir geliri yoksa yaşlılık aylığına başvurun şartlarını araştırın.

Kocanla git bı yere konuş duzgunce..neden sana evlenmeden önce sormamis...kimse bu dönemde istemez böyle birseyi..sana sormadan etmeden emri vaki yapmış...belki kayinvalidenler seni kabul etti biliyor ondan rahatlar..

Direk annemlerin yanına gider, sen ana babandan ayrılınca geri gelirim derim.
Bu adam ana babasına bakıyordur sen bilerek gidersin tamam.
Ama oğulları evlenince böyle zönk diye yaşlıyız oyuz buyuz diye evlerine çöken insanları sevmiyorum :sinirli:

Konuşmadım ağlar sızlar farklı bir durum yansıtır diye
Evime geldim iyi akşamlar demedim girdim odama kapattım yatıyorum
Kv biz yemek yedik oğlum aradı dışarıda olacağını söyledi sende ye bir şeyler dedi
Yemiyorum aç değilim dedim kocasına Ceren yemek yemiyor deyince kocası bağırdı yemesin sanane vs
Kapattım ışığı kapıyı yattım
Allah kimsenin gozunu böyle kötülüklerle bürumesin benim evladımın yuvası yıkılacak bizim yüzümüzden biz kendi evimize gidelim demiyor da hala rahat rahat oturuyor sanki hiçbir problem onlardan kaynaklanmamis gibi yazık gerçekten.Ailem destek olmaz demiştiniz aileniz eşiniz ile evlenmenize karsimiydi şimdi size destek olmuyor bu konuda?

Son düzenleme:
Direk annemlerin yanına gider, sen ana babandan ayrılınca geri gelirim derim.
Bu adam ana babasına bakıyordur sen bilerek gidersin tamam.
Ama oğulları evlenince böyle zönk diye yaşlıyız oyuz buyuz diye evlerine çöken insanları sevmiyorum :sinirli:
işte ben bunu sevmiyorum başta herşey iyi hoş ama evlendikten sonra kendimizi nasıl geline kapaklarız diye hesap yapıyorlar elin ayağın sağlamsa niye başkasına minnet ediyorsun sen ona iyi hoş davranacaksin ki yarın öbür gün elden ayaktan düştüğünde gelinin sana severek isteyerek baksın henüz anne olamadım olmayı çok istiyorum ama bir yandan da Allah a dua ediyorum ben yaşlanınca böyle bir insan olmayayım diye

Allah kimsenin gozunu böyle kötülüklerle bürumesin benim evladımın yuvası yıkılacak bizim yüzümüzden biz kendi evimize gidelim demiyor da hala rahat rahat oturuyor sanki hiçbir problem onlardan kaynaklanmamis gibi yazık gerçekten.Ailem destek olmaz demiştiniz aileniz eşiniz ile evlenmenize karsimiydi şimdi size destek olmuyor bu konuda?

Evet yaşından kaynaklı karşıydı

işte ben bunu sevmiyorum başta herşey iyi hoş ama evlendikten sonra kendimizi nasıl geline kapaklarız diye hesap yapıyorlar elin ayağın sağlamsa niye başkasına minnet ediyorsun sen ona iyi hoş davranacaksin ki yarın öbür gün elden ayaktan düştüğünde gelinin sana severek isteyerek baksın henüz anne olamadım olmayı çok istiyorum ama bir yandan da Allah a dua ediyorum ben yaşlanınca böyle bir insan olmayayım diye

Dün resmen evime gittim yatağıma girdim uyumayı bekledim
Sabah evden çıkarken heryeri dağıtıp kapıyı da güm diye çarpıp çıktım :KK70:

Annene neden gitmiyorsun? Esine onlar gidene kadar donmeyeceğim neden demiyorsun? Ben sana da kızdım,anlayissizliga karsi dan dan konuşman lazım azıcık dik başlı dediğim dedik ol.Her sene kışı sende geçirecekler farkındamısın?

bir de böyle birşey var, nedense, aynen, alttan alıp saygını bozmayınca tepene çıkma durumu, inanamıyorum, neden böyleler, illaa terslemek mi lazım, insan olan durdugu yeri bilmez mi, demek herkes bizler gibi değil......

geçekten içim şişti. canım benim arkadaşlar çok haklı.cinnet en iyisi,keşke bende başında yapsaydım da daha kıymetli olsaydım.ama benim konum seninkinden farklıydı tabi.ben beş sene sonra cinnet geçirdim.sen iyi insan olacağını mı sanıyorsun da susuyorsun,yine yaranamayacaksın ki.ben şimdi okadar rahat ve okadar kıymetliyim ki anlatamam.inşallah sende bunu başarırsın.kendini ifade edemeyeni,susanı,alttan alanı,her denileni yapanı bir zaman sonra keriz sanıyorlar.

Ne düşündün bu kadar karşındaki insanlar çok mu anlayışlı çok mu ince düşünceli sen bu kadar düşünüyorsun , anne baba baş üstüne ama bu kadar saygılı davranman için alıp karşılarına kızın bak bir gelirimiz yok ev tutamayız kışı sizde geçiririz demeleri senin onayını almaları lazımdı.

X