KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Ben erkeklerin eski karim beni aldatti, eski sevgilim beni aldattı" hikayelerine hiç bir zaman inanmam...
Eşimden boşansam o da benim arkamdan "beni aldattı onun için boşandım" der.(not: sana bir tabur erkeğin arasında iken bile güvenirim" der)

doğrudur bilmiyorum söz edilmedi eskilerden
2 sene önce bitmişti benden sanırım
ben eşimin beni sevdiğini düşünüyorum ancak sevmenin de güzeli doğrusu var
güzel sevmiyor

Eşiniz ailenizin memlekete taşınacağını biliyorsa zaten gidecek yerinizde olmayacağı için bu kadar rahattır...

Bence hemen ailenizle konuşun, evliliğiniz oturana kadar taşınma işini ertelesinler.

sanmıyorum
ben ailem ile yaşarken de ailemden maddi destek almadan yaşıyordum
şuan sadece taksitlerim var sadece gidersem zorluk çekerim taksitlerim 3-4 aya bitecek

doğrudur bilmiyorum söz edilmedi eskilerden
2 sene önce bitmişti benden sanırım
ben eşimin beni sevdiğini düşünüyorum ancak sevmenin de güzeli doğrusu var
güzel sevmiyor
Eşinin seni sevip sevmediğini ancak annesini babasını gönderirse anlarsın, seninle paran için, kavga etmeyi bilmedigin için evlenmediği ne malum.

bende eşimle aram açılsın istemiyorum
ama onlar o evdeyken bir aram olmuyor malesef
bu cinsellik değil ben eşim tv izlerken yanına uzanamıyorum yorgun oluyorum odama geçmek orda uzanmak zorunda kalıyorum
göremiyorum eşimi sonuç itibari ile
Ben boyle bir durumu kafama takmisken ve esim umursamiyorken kilima dokunsun istemezdim.bir sure cinsel perhiz uygulardim

bende gelsinler istemezdim ancak git diyemem benim ailem onlar diyor
Kesinlikle yalan söylüyor, eşinin bu durumdan haberi vardı ve senin kabul etmeme ihtimaline karşı nikahtan evvel söylemediler, nikahtan sonra öğrenir, zaten 2. evliliği, bir daha boşanmaya cesaret edemez diye düşündüler...

Bu arada erkekler anneleri babalarından ayrılmadan eşleriyle birlikte yaşamaya bayılırlar.

Kesinlikle yalan söylüyor, eşinin bu durumdan haberi vardı ve senin kabul etmeme ihtimaline karşı nikahtan evvel söylemediler, nikahtan sonra öğrenir, zaten 2. evliliği, bir daha boşanmaya cesaret edemez diye düşündüler...

Bu arada erkekler anneleri babalarından ayrılmadan eşleriyle birlikte yaşamaya bayılırlar.

ev küçük 2 aile kalacaksa madem neden ev değiştirmedik anlamıyorum

Yeni evlisiniz bide nerde yeni evlenmiş insanlara saygı? Sormadan etmeden rıza almadan gelmişler bence de tavrınızı koyun

Ev ev üstüne olmaz bu ne anlayışsızlıktır daha fazla katlanamacağını söyle kocana bır yolunu bulsun göndersin köylerine sonuçta kocamla evlendin onunlada tek yaşamak istenenden doğal ne var

ev küçük 2 aile kalacaksa madem neden ev değiştirmedik anlamıyorum
Canim benim eşim benimle görüşmeye geldiğinde aracı olan kişi bana dediki " tek çocuk olduğu için annesi ve babası ile oturmayı düşünüyormuş" dedi.
Bende " hic gelmesin o zaman" dedim..sonra vazgeçmiş dedi ve eşimle görüştük ve evlenme kararı aldık, annem babam bana kalmaya gelir dedi, tmm dedim misafir olarak basimin üstünde yeri var...

Sonra evlendik, haziran sonu, Ekim ayının başında geldiler, güya gezmeye...4 ay gecti, gitmek bilmiyorlar, esim çok mutlu, çünkü hem annesi babası yanında hem eşi...ama ben aynen senin durumundayım, çalışıyorum, yorgun argın geliyorum, 2 kişilik değil, 4 kisilik yemek yapıyorum, üstlelik onlar öğlende aç kalmasinlar diye, ertesi günün yemegini bile ayarlıyorum, onlar öğlen aç kalmasın diye....tabi burada yazamadigim birçok sorunda var...en son canıma tak etti.. Köyde görev yapiyorum o zamanlar, lojmanda kalma zorunluluğum var ve ben gecistiriyordum.sonra aklima parlak bir fikir geldi, eşime dedim ki lojmana taşınmak gerekiyormis, bir kac eşya götürelim...bir kac parça köye taşıdı eşim, sonra ben eşime "ben artik gelmiyorum, sen annenle babanla kal" dedim ve eve dönmedim, ertesi gün eşim geldi ve annemgil gitti dedi....
Şimdilerde de daha iyi anlıyorum ki o zaman bu tepkiyi koymasaydim hala birlikte yaşıyor olurduk...

Köylü kurnazlari bunlar... "hele bu nikah olsun, düğün olsun, bizim evimize girsin, nasıl olsa sözümüzü yürütür, bildiğimizi yapariz" diyorlar...

Bu arada sen o evde bir hiçsin bunu unutma, senin hissettiğin hiçbirseyin değeri yok yani...

Ben o zaman kv ile sorun yaşayınca kv ve kp bana "burası bizim evimiz ya çekeceksin ya gideceksin, biz gitmeyiz" dediler...

Yani diyeceğim o ki herşey bi plan dahilinde ama senin haberin yok sadece...

Son düzenleme:
Sen bir atsın kardeş.(aslında deyim farklı da neyse) tepene binecekler.
Bi cinnet işi çözer ama sen bunu YA-PA-MAZ-SIN sende o cesaret yok. Çek! Hak ediyorsun.
(Bu sözlerim cesaretlendirmek amaçlı acımasız olduğumu düşünme. Dışardan bak hak vereceksin)

Canim benim eşim benimle görüşmeye geldiğinde aracı olan kişi bana dediki " tek çocuk olduğu için annesi ve babası ile oturmayı düşünüyormuş" dedi.
Bende " hic gelmesin o zaman" dedim..sonra vazgeçmiş dedi ve eşimle görüştük ve evlenme kararı aldık, annem babam bana kalmaya gelir dedi, tmm dedim misafir olarak basimin üstünde yeri var...

Sonra evlendik, haziran sonu, Ekim ayının başında geldiler, güya gezmeye...4 ay gecti, gitmek bilmiyorlar, esim çok mutlu, çünkü hem annesi babası yanında hem eşi...ama ben aynen senin durumundayım, çalışıyorum, yorgun argın geliyorum, 2 kişilik değil, 4 kisilik yemek yapıyorum, üstlelik onlar öğlende aç kalmasinlar diye, ertesi günün yemegini bile ayarlıyorum, onlar öğlen aç kalmasın diye....tabi burada yazamadigim birçok sorunda var...en son canıma tak etti.. Köyde görev yapiyorum o zamanlar, lojmanda kalma zorunluluğum var ve ben gecistiriyordum.sonra aklima parlak bir fikir geldi, eşime dedim ki lojmana taşınmak gerekiyormis, bir kac eşya götürelim...bir kac parça köye taşıdı eşim, sonra ben eşime "ben artik gelmiyorum, sen annenle babanla kal" dedim ve eve dönmedim, ertesi gün eşim geldi ve annemgil gitti dedi....
Şimdilerde de daha iyi anlıyorum ki o zaman bu tepkiyi koymasaydim hala birlikte yaşıyor olurduk...

Köylü kurnazlari bunlar... "hele bu nikah olsun, düğün olsun, bizim evimize girsin, nasıl olsa sözümüzü yürütür, bildiğimizi yapariz" diyorlar...

Bu arada sen o evde bir hiçsin bunu unutma, senin hissettiğin hicbirseyin değeri yok yani...

Ben o zaman kv ile sorun yaşayınca kv ve kp bana " burası bizim evimiz ya çekeceksin ya gideceksin, biz gitmeyiz" dediler...

Yani diyeceğim o ki herşey bı plan dahilinde ama senin haberin yok sadece

Küçük farklarla Aynı şeyi yapmışız

Allah'in cahilleri, cok uyuz oluyorum ya. Madem ogullarina bi ev tuttursalarmis sehirde, beraber yasasalarmis. Senin gunahin ne? Yeni gelinin evinde kis boyu kalinir mi? Valla calisan da insansin,restini cek. Kimsenin anasiyla babasiyla yasamak icin evlenmedin. Git ailenin yaninda kal bir sure.

Bu arada sen o evde bir hiçsin bunu unutma, senin hissettiğin hiçbirseyin değeri yok yani...

Ben o zaman kv ile sorun yaşayınca kv ve kp bana "burası bizim evimiz ya çekeceksin ya gideceksin, biz gitmeyiz" dediler...

Yani diyeceğim o ki herşey bi plan dahilinde ama senin haberin yok sadece...

bende gidicem sonunda
gelmiyorum diyeceğim
rahat değilim huzurlu değilim ben gelmiyorum diyeceğim konuştum çözülmedi çünkü

X