- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
geçen gün arkadaşlarımı çağıracağım dedim 1 haftalığına bir yere gideceğiz o zaman çağırırsın yaptı
ev sizind eğil onun sanki. susa susa bişey çözemezsiniz. aileniz filan hiç noluyoruz yahu demiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen gün arkadaşlarımı çağıracağım dedim 1 haftalığına bir yere gideceğiz o zaman çağırırsın yaptı
Sen niye gidiyorsun? esin ev benim mi diyorBen bu konuşmayı yaptığımda sonu boşanmak olacak
o sebepten kaynaklı sen git evden kelimesini duyunca gidebilecek yerim olmalı
evlilik için borç ödüyorum 4 ayım var
1 aylik evlisin daha canm bosanmadanönce iyi düşün araya şiddet falan girerse o zaman düşünürsün bu sorunu atlatabilirsin bi sekilde annenlere actin mi konuyu ne diyorlarMerhaba Hanımlar,
Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte
bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor
benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor
3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim
sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin
nur içinde yatsınEltiniz istemediği için oraya gidemiyorlarmış.
Doğru mu anladım?
Onun Kocası niye boşamadı da seninki boşayacak?
Şimdiye kadar kocanızda kalmamışlar şimdiden sonra niye?
Gerçekten anlamıyorum. Beynim almıyor.
Ya bu insanlar daha yeni balayından dönmüşler.
Daha kendi evlerinde sevişmemiş odadan odaya koşmamışlar
Akşam siz gelene kadar yemek yemeden yapmadan sizin yapmanızı bekleyen insanlar,
Sizi hizmetimiz görülsün gözüyle bakılıyor o sebepten gelinmiş.
Bende evlendim 3 gün balayı,
4. Gün eve geldik eşimin izni az yurtdışına gidecek.
Kayınbaba ölü. Yanlız kayınvalide var.
Balayından döndük sabah kahvaltı hazır.
Akşam için Sevinç’le yemek hazırlayan kayınvalidem vardı.
Ben tabi önceden biliyordum beraber olacağız.
Üstelik 79 yaşında ayakta bile zor duran kadındı..
Ahh ahh ne çok özlüyorum onu.
Geceliğim vardı askısı kopmuştu dikecektim.
Hayatta iğne tutmuşluğum yok.
Yatak odasına bile girmeden oturdu koridora o geceliği öpe koklaya dikti rahmetli..
Oğlumu sev bana bir torun ver diye ağlardı.
Tek beklentisi buydu..
ne kayınvalideler var ya çok üzücü.
işte arkanda duran bir aile olsa iş buralara gelmez eşin dediğini yapıyorsa soyle ise gittiği zaman odanın kapısını kilitlesin o zaman belki kv anlar anahtarını da anlastiginiz bir yere saklasın kv sorduğu zaman açık açık soyle o zaman birşey diyemezteşekkür ederim hepimizin inşallah
kayınvalideme söylüyorum evime elleşmemesini işime karışmamasını odamı toparlamamasını ancak bir kulağından girer diğerinden çıkar genelde
bildiğini yapar
bir kardeşinin eşi istemediği için onda en fazla 1 hafta kalıyorlarmış bildiğim kadarıyla
ailem destek olmaz eşimle konuşursam boşanırız sanırım
işte arkanda duran bir aile olsa iş buralara gelmez eşin dediğini yapıyorsa soyle ise gittiği zaman odanın kapısını kilitlesin o zaman belki kv anlar anahtarını da anlastiginiz bir yere saklasın kv sorduğu zaman açık açık soyle o zaman birşey diyemez
1 aylik evlisin daha canm bosanmadanönce iyi düşün araya şiddet falan girerse o zaman düşünürsün bu sorunu atlatabilirsin bi sekilde annenlere actin mi konuyu ne diyorlar
aynen öyle büyük olan evde bereket olur derler biz böyle gorduk benim dedemde ben 15 yaşına gelene kadar bizimle birlikte yaşadık biz o zamanlar misafirlerden bunaliyorduk artık çünkü bayramda kandilde özel günlerde herkes bizdeydi şöyle arkama dönüp bakıyorum da o zamanların kıymetini bilememisiz gerçekten hoş dedemde Allah rahmet eylesin de çok huysuz bir dedeydi dedeme rağmen güzeldi eski günlerAmin ,
Böyle insanlar özlenir işte
dikkat et de çocuk olmasınAraya şiddet girsin istemiyorum
Medeni bi şekilde bitecek ise de bitsin
Kavga dövüş bağırış çağırış istemiyorum kesinlikle
aynen öyle büyük olan evde bereket olur derler biz böyle gorduk benim dedemde ben 15 yaşına gelene kadar bizimle birlikte yaşadık biz o zamanlar misafirlerden bunaliyorduk artık çünkü bayramda kandilde özel günlerde herkes bizdeydi şöyle arkama dönüp bakıyorum da o zamanların kıymetini bilememisiz gerçekten hoş dedemde Allah rahmet eylesin de çok huysuz bir dedeydi dedeme rağmen güzeldi eski günler
ailen arkanda duruyorsa sana doğru gelen ne ise onu yap evlilik,ev kurmak zor ama dağıtmak çok kolay kimse boşanmak için evlenmiyor tabii ki Allah yardımcın olsunBen dedemi babaannemi görmedim
Annem babam ben yaşardık evimizde sakindi hayatımız ses yüksekliği idealdi
Evlilik farklı bir durum tabi
aynen öyle büyük olan evde bereket olur derler biz böyle gorduk benim dedemde ben 15 yaşına gelene kadar bizimle birlikte yaşadık biz o zamanlar misafirlerden bunaliyorduk artık çünkü bayramda kandilde özel günlerde herkes bizdeydi şöyle arkama dönüp bakıyorum da o zamanların kıymetini bilememisiz gerçekten hoş dedemde Allah rahmet eylesin de çok huysuz bir dedeydi dedeme rağmen güzeldi eski günler
ailen arkanda duruyorsa sana doğru gelen ne ise onu yap evlilik,ev kurmak zor ama dağıtmak çok kolay kimse boşanmak için evlenmiyor tabii ki Allah yardımcın olsun
Konustunuz mu kv ile?akşam eşim dışarıda olacak ve ben annesi ile konuşacağım istemediğimi söyleyeceğim
kıyamet kopacaksa da kopsun
Konustunuz mu kv ile?