- 15 Eylül 2024
- 43
- -99
- 26
-
- Konu Sahibi caresizkadin01
Ay Allah razı olsun sonunda Güzel bir yorum gördümaskim sakııınnnn.. esin gelene kadar annende kal. oldu canım.. mevzu ne olursa olsun kimdir o da sana vuracak.. iyi sabrettin valla. uzak dur derğm ben. kv ile merhaba merhaba ol, bayramda seyranda ara yeter. görümcenle hiç muhatap olma.
ben bu konularda gözümü yeni açmış biri olarak söylüyorum. esini yanında tut onlar kudurur zaten. sana nasıl davrandılar da sen başka türlü davranacaksın. uzak dur diyorum ben
Bu adama doğurun hanimefendi siz 10 tane daha doğurun kocanızla sorununuz ne ok nasıl olsaKocam annesinin sözünden çıkmayan bir zavallı
Annesi evlenip gitmesini istiyor biri bunu alsa geri getirir deli diyoj benim kızım anladın mı ama yüzüne karşı çok memnunEşinizle nasıl sorununuz olmuyor ben o kısmı anlayamadım.
Çocuğuna yatak almak yerine kardeşinin ehliyet parasını veren eşiniz. Parayı size değil annesine veren eşiniz. Güya ev alıp onu da annesinin üstüne yapan, sizi onlarla yaşamaya zorlayan, dayak yemenize göz yuman eşiniz. Ama problem başkaları öyle mi?
Milletin evine gidip kızına laf ederseniz göreceğiniz muamele bu. Bir de dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmışsınız. Evin kızı evlenince ne oluyor size göre, o ailenin kızı olmaktan çıkıyor mu? Ne çağ dışı düşünceler bunlar.
Her anne kendi kızına söylenir çünkü, hepimizin annesinin bizlerden şikayet ettiği noktalar var ama kadın gidipte dış kapının dış mandalını kendi öz kızına tercih edecek değil. Kadının öz kızı canı kanı, sen kimsin dış kapının dış mandalı gelin. Yarın dilekçe verseniz ertesi gün o kapının dışındasın yabancısın. Sanane kadının kızıyla olan ilişkisinden yaHayır kızının arkasından bir evlenip gitseydi psikolojisii bozuk sen haklısın diyor. Kızını görünce de sen haksızsın diyor ben bu iki yüzlülğkle baş edemem kızı da keza aynı şekilde
2 Çocuk babası adam yedirmesin parasını. Karısına, çocuklarına sahip çıksın.Eşimin parasını yedikleri için olabilir mi . Çıkacaktık ben çok kez evde baktım eşime yok ne masraf yapacaksın zaten 1 sene sonra tayin olacaksın ne gerek var diyor
Hep bu kadınlar çok fena olur zaten erkekler masum birer meleklerdir. Kendileri de kendi içlerinde birbirlerini yiyip duruyolardır ama onların da erkekleri melektir mesela. Bu erkekçiliğiniz olduğu sürece hepiniz gün görmeden geçip gideceksiniz yazık olacak.Ne yapacağımı bilemiyorum kaynanamın kendi komşusu dedi bana seni görünce dedim vah bu kız kendini ateşe atmış diye bunlar anne kız çok fenalar dedi
Eee demek ki kocanızla büyük bir sorununuz var.Kocam annesinin sözünden çıkmayan bir zavallı
Annesi diyebilir, çünkü o annesi. Ama siz bir yabancısınız. Bunu anlarsanız kendinizi kızıyla bir tutmazsınız.Annesi evlenip gitmesini istiyor biri bunu alsa geri getirir deli diyoj benim kızım anladın mı ama yüzüne karşı çok memnun
Kocam annesinin sözünden çıkmayan bir zavallı
E kiralık eve çıkın. Evlenmeyi biliyorsaniz kendi kararinizi kendiniz vermeyi de öğrenin. Kaynanin evine de çıksan tek olacaksın en azından kiraya çıkın kafaniz rahat etsin. Kocanin işine geliyor demek ki yeni ev duzup kira ödememek.Anlama kıtlığınız mı var acaba biz kimsenin evine çökmedik bizi kendileri göndermiyor zaten kirada olan ev bile kaynanamın üstüne . Bilerek çıkarmıyor beraber oturalım diyor bilip bilmeden yorum yapma lütfen
Yazı dilinden bile geçimsiz biri olduğu çok belli. Hiç de anlattığı gibi alttan alan biri gibi durmuyor.Bu detayları baştan vereceksiniz. Ailenin diğer evi kirada yazmışsınız konuda, kocamın aldığı ev falan yazmamışsınız. Burda herkes sizin yazdığınız konu üzerinden yorum yapıyor siz bize bilgi vermeden nerden bilelim
Hakkını savunmayı kavga etmekle karistirmissiniz sanırım o evde kala kala ve inanılmaz tepkili, eleştiriye kapalı bir fanus yaratmışsınız kendinize. Surda yazanları bir aklı selim Halle okuyun, kavga etmeyin herkesle. Doğru söylüyor insanlar. Siz de demişsiniz agzinizla işte, sorun esinizde. "Bir insan çocuğuna beşik almaz mi?"Kiracıyı çıkarmıyorlar işte evden bilerek eşimede söylüyorlar bunu. Bizimle kalsın diye çünkü kendi kızına iş yaptıramıyor söz geçiremiyor. Bi insan kendi çocuğuna beşik almazken kız kardeşinin ehliyet parasını öder mi babası dururken . Ve buna rağmen abim yaptı Allah razı olsun demiyorlar
Ya hu seni eylemek için haklısın diyip susturacak tabi ki. Kim evladını başkasına tercih eder.Hayır kızının arkasından bir evlenip gitseydi psikolojisii bozuk sen haklısın diyor. Kızını görünce de sen haksızsın diyor ben bu iki yüzlülğkle baş edemem kızı da keza aynı şekilde
Suçun büyüğü kocada da değil aslında konu sahibinde.Oturacak ev yok, kaynana evinde 2 çocuk yapmak da büyük cesaret. Suçun büyüğü eşinizde siz hâlâ kaynana görümceye kinlenin. Yani anlamadım ki oturacak ev yokken niye evleniyorsunuz hadi evlendiniz aileniz nasıl izin verdi. Hikayede nereden tutsak elimizde kalıyor tövbeler olsun. Eşiniz size ev açmadan gitmeyin kaynana evine. Ay böyle saçmalık mı olur hangi yıllardayız
Sizin anneniz sizi başkasına karşı korumuyor mu hiç, hatalarınız eksiklikleriniz yüzünden silip atıyor mu, sevmekten vaz mı geçiyor, neyine şaştınız bu kadar?Annesi evlenip gitmesini istiyor biri bunu alsa geri getirir deli diyoj benim kızım anladın mı ama yüzüne karşı çok memnun
2 tane çocuk doğurunca kökleştiğini sanmış heralde, kibarca yerini göstermişler.Suçun büyüğü kocada da değil aslında konu sahibinde.
Kayınavalide evinde sığıntı gibi yasarken korunacaktı. İnsan evi barkı olmadan nasıl 2 çocuk yapar? Kendini düşünmüyor da o çocukların damı düşünmüyor?
Kocanın hayatı etkilenmiyor ki bu durumdan. Adam istediğini yapıyor.
Bu saçma sapan hayatın sorumlusu da görümce olmıs, şaka gibi.
Yapacağınız şey basit. Önce üyelerle kavga hakaret olayını bırakın. Derdinizi düzgünce anlatın, üzüm mü yemek istiyorsunuz bağcıyı mı dövmek istiyorsunuz ona karar verin. Kocamla aram iyi kocamla sorunum yok yazmayı bırakın çünkü sorunun başı kocanız. Madem bu kadar sert ve güçlü karakteriniz var kocanıza rest çekeceksiniz. Bu çocuk kendi evimde doğmazsa olduğun yerde kal çünkü boşanacağız diyeceksiniz. Kendi evim olacak, çocuklarımın kendi odası tertibi düzeni olacak. Ya kiracı çıkana kadar hemen ev bulur çıkarız, kiradan gelenle evi öderiz ya da boşanırız vereceğin nafakayla ev tutarım çocuklarımla yaşarım diyeceksiniz. Ve bunda kararlı olacaksınız. Adam zaten çoluk çocuğun başında değil.Ne yapacağımı bilemiyorum kaynanamın kendi komşusu dedi bana seni görünce dedim vah bu kız kendini ateşe atmış diye bunlar anne kız çok fenalar dedi