Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne diye yaptı bu kadar ileri gideceğini düşünmedi tavrını şuan koydu ama malesef yıprattı fikriniz için teşekkür ederim

Korunmayan herkes gebe kalabilir,biz de bunu soyluyoruz işte ....Sorun korunurken hamile kaldım diye yalan söylemeniz....

Korunurken gebe kalmak ne demek burda çok iyi biliniyor, merak etmeyin allah çocuk veriyor anladık da akıl da veriyor ya hani, biraz da onu mu kullansak, ne yapsak?
Bende korunurken hamile kaldım o yüzdendir ki maalesef sağlıklı olmadı düşük yaptım ilaç kullanıyordum saati saatine

Kadın başından belli etmiş zaten kendini Allah yardım etsin lafını vermekten çekinmeyin
Karşısında konusulucak biri değil kadın bu evin hakimide hukumdarida benim diyerek geziyor kimseyle iyi gecinemiyor karsisinda akrabası dahi konusamiyor çareyi uzak durmakta buldum tabiki ihtiyaç duyduğunda vazifemi yaptım ama mesafeliydim başta görseniz böyle neşeli sıcak samimi gören arkadaslarim ne güzel kv var diye düşündürdü ama şimdi gören içine girince malesef bu nedir diyolar

Bende korunurken hamile kaldım o yüzdendir ki maalesef sağlıklı olmadı düşük yaptım ilaç kullanıyordum saati saatine
Çok geçmiş olsun....saati saatine değildir belki atlamış unutmuşsunuzdur, veya bir ay geçmeden etki etmeyecegini bilmiyordunuz, insanlık hali , yine de çok sarsıcı yaşadığınız ama korunmayı kafaya koyan kadın gerekirse çift yöntemle garantiye alıyor yine de plansız evlat dogurmuyor....Bu sitede genelde geri çekilmeyi korunmak zannedenler gebe kaldığı için akıl kullanimi da öneriyoruz

Teşekkür ederim

He he bacım evet, sen 4 yöntemle korunuyordun ama yine de hamile kaldın ta

He he bacım evet, sen 4 yöntemle korunuyordun ama yine de hamile kaldın tamam
Saf kotumusunuz yani beni tanımadan bu on yargı nedir 4 yönteme gerek yok herşeyde yapsanız rızkı veren Allah diyorum sanırım inancınız yok!

Eşiniz yalan söylemiş ,sizin dürüstlük abidesi gibi eşimin kriteri calismamam demeniz çok saçma.Bakin kimse burda sizin düşmanınız değil sizi tanımayız bilmeyiz .Eşiniz sizi yüz üstü bırakmış anasını iyi tanıyor ama her türlü hakareti sindirip evinde oturmayı size layık görüyor.Annesinin lafları ona ağır gelmiyor ama size ağır gelir.Ekonomik gücü yoksa sizin çalışmanıza tepkisi niye ??? Her türlü hakareti ısıtın ama o evde oturmaya devam edin ,Kv ölse diye boşuna beklemeyin o ev size yâr olmaz

Ben okurken delirdim. Siz neler yaşıyorsunuz Allah bilir. Bence siz de bakıcı bulup çocuklarınızı bırakıp çalışın ve o kadından elinizi tamamen çekin. Bakalım oğlu işine koşmayı bırakınca ne halt edecek

Olmaz asla çalismayi dusunmuyor çünkü nişanliyken kocası evde oturup arka arkaya doğacak çocuklarina bakmayi vaadetmis....Kocası zaten asssla çalisan kadın istemiyormuş....Allah verdikçe dogurmayi da şart koşmuş

Kadını alın ortanıza bir de parçalayın da tam olsun yahu siz nasıl bir topluluksunuz linç uğruna şekilden şekile girdiniz hararete bak yükselmeye bak valla pes.
Teşekkür ederim malesef kadınlar elde edemedikleri kiskandiklari şeyleri başkasında görünce üstüne birde kırılganlığıni farkedince hemen akbaba moduna giriyolar yaşanılan birşeyden ders çıkarma , buda varmış hayatta diye düşünme ,varsa fikir verme duygusundan ne yazık ki yoksunlar gelecegin kv olucaklar ve ne yazikki bu gelinler bu katliama devam edicek kimse kendinden bir parça bulup eksiğimiz varsa düzeltelim yardımci olalim zihnine girmiyor çok güzel müslüman ülkesiyiz çok güzel ahlaklı bireyleriz.

Tatlım senin neyini kiskaniyor olabiliriz? Lütfen söyle, tam olarak neyin var kiskanilacak?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim düşünceniz için çalışmam konusuna sıcak bakmıyordu güzellikle anlatırsam umarım beni kırmaz çalışmak iyi gelirse uzak tutar diyorsanız bu fikri değerlendireceğim

Çok şükür oğlu o zihniyetten kurtuldu çalışmak iyi gelir diyorsanız bu fikri düşünüyorum zaten bu evden umudum yok yapılan zalimlikteyim haketmedigimi dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…