Çünkü o evde o zihniyetle büyümüş kendide kabul ediyor ses çıkarsa bile değişen bişey olmazdı çünkü 40 yıllık evliliğinde düzelir umuduyla geçiren kayinbabamdan dinledim yenisini alırım derken bende önce acısına verdim sonradan normal olmadığını kabul ettim eşim bana çok iyi kayınvalidem kötü diye boşamak yanlış kötülüğünü mesafe koyarak izin vermedim ama torunları var bayramlar var illaki annedir büyüktür diye gittik ben sizden destek bekledim derdim ev değil verilen vaat tutulmayan söz anne evladına bunu nasıl yapar yada nasıl bir yol izlemeliyim diye danışmak istedim3 günlük gelinken " yenisini alırım " diyen anasına sesini çıkarmayan adama nasıl guvendinizde 2 çocuk yaptınız???
Cahil ya da aklı melekelerde bir sorun yoksa eyvah nereye düştüm ben diyip kendinizi kurtarma derdine dusmeliydiniz.Kadını tanıdıkça o evi size vermeyeceğini,pısırık kocanizinda sesini çıkarmayacağını anlamaliydınız.Kotu insana neden kötüsün diye kizilmaz ben bu kötülüğe nasıl müsade ediyorum,neden ona bel bağlıyorum???? diye kızılır.........