Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü o evde o zihniyetle büyümüş kendide kabul ediyor ses çıkarsa bile değişen bişey olmazdı çünkü 40 yıllık evliliğinde düzelir umuduyla geçiren kayinbabamdan dinledim yenisini alırım derken bende önce acısına verdim sonradan normal olmadığını kabul ettim eşim bana çok iyi kayınvalidem kötü diye boşamak yanlış kötülüğünü mesafe koyarak izin vermedim ama torunları var bayramlar var illaki annedir büyüktür diye gittik ben sizden destek bekledim derdim ev değil verilen vaat tutulmayan söz anne evladına bunu nasıl yapar yada nasıl bir yol izlemeliyim diye danışmak istedim

Sizin çalışmanıza izin vermeyen, evlenirken size evim var diye yalan söyleyen, annesni dizginleyemeyip sizi ezdiren kocanız mi iyi? Bu kadar kocaci olmayın , biraz da evlatlarinizi düşünün, çok geç olmadan elinize ekmeğinizi alın da sabiler aç kalmasın bari...Bı de korunun lütfen, sokaklar yarı aç eğitimsiz çocuk dolu, allah verdi diye diye habire doğuranlar yüzünden çocuk çöplüğüne döndü memleket

Son düzenleme:
Herkes birbirine o kadar narsist diyorki . Kimse ben neyim demiyor . 3 günlükte bu lafı duysam gider çalışırdım ailesinin maddi destek olduğunu söylüyor . Ama maddiyat için değil kendiniz için çalışacaksınız . Eğer çalışırsanız kocanizda aileside size saygı duyardı. Bu işler böyle . Konuyu açtığınızda çocuklarınızı dile çok getirmişsiniz . İnsanlarla der neyine güvenip yaptın der.

Hanımefendi KV niye çocuklara baksın, niye sizin işinizi yapsın ki zaten? Onları siz dogurdunuz ya, maddi manevi siz bakmak zorundasınız
Maddi manevi eşimle biz bakıyoruz zaten burda sorun yok siz diyorsunuz güvenip yapmışsınız diye evi var oğlumun diye kendi benim kapıma geldi bu bir vaattir ben kendine lütfen beni alın oglunuza kaçtım bana bakın demedim siz istemezmisiniz bir evinizin olmasını bedavaya oturuyosunuz demişsiniz bu benim kriterimdi iyi ahlaklı olduktan sonra evinin olmasını istemek yan gel yat bedavacilik mi oluyor duzenimi kurup çocuklarımla güzel bı yuva kurmaktı dikkat ederseniz diğer oğluyla kavga edip bana sarıyor malı mülkü varken evleri arsaları bu varlığın içinde bu acımasızlığı oğluna yapan deprem şehrinde yaşıyorum bende çıkmayı düşündüm burdaki evlerin çoğu hasarlı 2 bebekle hangi eve güvenip cikicagim bende gururuma yediremiyorum bı yandan da verilen söz var yardımcı olun demişim zavallıymisim gibi konuşmanız hiç yakışmadı

Nasıl elinizde değil? Korunmak vs nedir bilmiyorsanız öğrenin derim ben.
Diğer konuya bir şey diyemiyorum. Ben olsam başka eve kiraya çıkarım

Kayınvalidem 9 kardeşler hepside birbirine küs hepsinde aynı durum var kimse kimseyi kaldiramiyor goruculukte kriter dediğim durum var eşim çalışmayan bayan istiyordu ve sıcak bakmıyor ben onu çiğneyip calisamazdim o zaman evlenme olayının aile olmanın anlamı kalmazdı çocuk lafına gelince 2 kere gecirmisim koca yazida okursaniz deprem bölgesinde 2 bebekle hangi eve güvenip çıkarsınız ? Diğer 2 bebek cumlemde kendimi tanıtmak için kullanmışım

Siz kriterlerini söylemissiniz, onlar da, esiniz dahil, yalan söylemis. Size sözü verdikleri rahat hayati vermemisler, buna esiniz dahil. Simdi asıl soru: siz hicbir degistirmeden hicbirsey degismeyecek, cünkü elde var bu koca ve bu kayinvalide. Siz ne yapmayi düsünüyorsunuz? Onlar bu saatden sonra degismez.

Hanımefendi eşiniz hiç de ahlaklı filan değil , yalancinin tekiymış işte, evi de yokmuş, kira odeyecek geliri bile yokmuş, artık bunu öğrendiniz, şu an durum bu yani, siz hala KV kotulemekle mesgulsunuz ama ortada iki çocuk var, yalancı kocanizla birlikte buyutmeniz gerekiyor onları, KV yle uğraşmayı bırakıp bı çare bulun diyoruz, neyini anlamıyorsunuz?

Nasıl elinizde değil? Korunmak vs nedir bilmiyorsanız öğrenin derim ben.
Diğer konuya bir şey diyemiyorum. Ben olsam başka eve kiraya çıkarım
Korunma yoluyla bile gebelik duymuşsunuzdur umarım ilk cocuguma zor hamile kaldım onda bile tedavi ol diye konuştu kv ayrı eve çıkmayı eşimle dusunduk deprem bölgesinde evler çok hasarlı ruhsat verip yeniliyorlar kimse güvenip evinde oturmuyo yeni yapilan binalarin en az 1 yılı var ki öncelik evleri yikilanlara verilicek emin olun bu evden çıkmak bu kirayı ona vermek ağrıma gidiyor ama bu evin durumunu hasar durumunu biz biliyoruz

Deprem bölgesinde bütün evler yıkıldı da KV nizin 4 evi de sağlam mı kaldı yani? Ne mübarek kadınmış , ayrıca diğer evleri de yikilmadiysa ve kiradaysa sizden de kira istemesinden daha doğal birşey yok, yetmiyordur gecinemiyordur, kira vermek niye zorunuza gidiyor ben onu anlamadım

Ben o olaydan sonra bu evde durmak istemiyorum kocamin tek hatası anne diye biraz taviz verdi hiçbir çocuğu burda değil diye evlatlık görevini yerine getirmeye çalıştı ama beni uzak tuttu oda böyle birşey yapacağını bu kadar ileri gidebileceğini düşünmedi bu evden cikma muhabbetinde benim,eşimin bı hatası yok hakettigimi düşünmüyorum tabiki mükemmel gelin değilim ama asla onun yanında kv nasıl olsa kin tutayim bı dediğini yapmayim diye yaklasmadim eşim calismama sıcak bakmıyor çalışayım desem nereden nasıl başlayacağım kafamı nasıl uzak tutucam o yüzden fikir verin diye konu açtım

Bütün evler yıkılmadı tabiki çoğu ev yıkıldı yada hasar aldı biz hasarın boyutunu çıkacağımız evde bilemeyiz çünkü hasarlilar torpille hasarsiza donusturuluyo apartmanda daireleri olduğu için o bina zarar gormediyse dairelerde zarar gormuyo kiraya gelince isteyebilir maddi olarak sıkıntı çekebilir bunu deme şekli var evimi boşaltın çıkın sizi mahkemeye veririm 6 yıllık faiziyle diye mi soylenir

Esiniz calismaniza sıcak bakmiyorsa sizi rahat ettirecek sekilde hayatinizi düzenleyecek. Ortayi bulandiran üstelik onun annesi sizin ki degil. Annelik hakki oldugu gibi evladin hakki da var. Net sınırlar cizmesi gerekirdi. Esinizin hatası kismina hem bu yüzden, hem ev ile ilgili katilmiyorum bu yüzden. Sizin yerinizde olsam ne yapar eder baska yere giderim. Gerekirse sehir degistirerek. Insanin ic huzuru herseyden önemli.

Teşekkür ederim sanırım kimse kimsenin malı olmasini rahat etmesini cekemiyor.
Kira istemesinde de değilim sıkışabilir ama deme şekli bana olan tutumu asagilamasi keşke cikabilsem eşim arastirdi malesef orta hasarlilar az hasarlı gösterilip boyanıp satılıyor yeni yapılan evlere taşınmayı düşünüyoruz ama onunda 1 yılı var tabi öncelik evleri yikilanlara verilicek eşim gorusturmeyecegim dedi ama bende bişeyler yapmak istiyorum içim daraliyor bu duruma fikir amaçlı açtım ama bakıyorum toplumumuzda narsist düşünce çok

Korunurken gebe kalmak ne demek burda çok iyi biliniyor, merak etmeyin allah çocuk veriyor anladık da akıl da veriyor ya hani, biraz da onu mu kullansak, ne yapsak?
Ne yapmalıydim aldirmalimiydim! Ayrıca menapoza girmiş kadınlar bile hamile kalabiliyo 60 yaşın üstünde hamile kalanları duymamissiniz akıl allahin verdiginden üstün geliyor istediğini yap Allah diledikten sonra boş o aklınızı kullanip birşeyleri sorguluyorsunuz ya dikkat edin Allah almasın!

Kadın başından belli etmiş zaten kendini Allah yardım etsin lafını vermekten çekinmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…