Kaynana konusu

Arayıp bunu yaptım zaten ki biliyordum onda olduğunu ben hırsızsın demedim o açık açık zan altında bırakmıştı beni. Açıkçası sorun etmemek icin çabaladım ama kendimi durduramadım çok zoruma gitti
Anladım sen onun seni kumbara olayında suçlamasına içerlemişsin bi nevi tepkini göstermek için fırsat olmuş sana parfüm olayı. Çünkü normalde bu kadar abartılmaz bu mesele. Sizin husumet varmış önceden, buda fitili olmuş. Kv ile mesafe isteyen biriysen isabet olmuş. Ama suç eşinde. Anneme şu parfümü verdim haberin olsun demeliydi.

Kadını aramanız çok çiğ bir hareket.
Öyle göründüğünün farkındayım ama kendisi olsa daha beterini yapardı bunu biliyorum. Bir süre evinde kaldığım zamanlar kumbarasından para çaldığımı ima etmisti bende açıkçası alınır diye düşünecek bir tavır kalmadı ona karşı. Ki gerçekten de ben parfum lafı edecek biri degilim . Evet oğlum verdi dese ben birsey demezdim

Kayinvalide kendini kötü hissetmiştir onu da anlamaya çalışın.
Onun yerine kendinizi koyun.
Gerçekten hata eşinizin sormadan vermesi hoş olmamış.

Kaynanayı aramak nasıl bir cingenelik nasıl bi’ kezoluk diyecektim taaa ki kumbaramdan para alınmıs kısmına kadar. Ee acık acık size hırsız muamesi yapıstırmıs deli kaynana. İcinizde kalmıs bunun acısını bu sekilde cıkarmak istemissiniz belli ki.
Senin kumbarandaki kıytırık paraları kim napsın kezbanus diyemedin mi?
Parfümü kırarım dedigi esnada kırmazsan adam degilsin lütfen kır kullanma diyemedin mi?

Püff delirtiyo bu kk’nın gelinleri ya öglen öglen tansiyonum fırladı. Kaynana illetine bakın.

Onu zaten alacağım. Belki inanmazsınız kendi kardeşime bile vermedim daha yeni başladım bu ise hobi olarak yapıyorum ama heves meves bırakmadılar bende
Valla destek olmak istiyolarsa asil onlar parasini verip alsin senden.. herkes bedava bekliyor demek.. belescilere uyuz olurum oldum olasi..ama bu konuda kabahatli kocan kv ni araman cok gereksiz

Anladım sen onun seni kumbara olayında suçlamasına içerlemişsin bi nevi tepkini göstermek için fırsat olmuş sana parfüm olayı. Çünkü normalde bu kadar abartılmaz bu mesele. Sizin husumet varmış önceden, buda fitili olmuş. Kv ile mesafe isteyen biriysen isabet olmuş. Ama suç eşinde. Anneme şu parfümü verdim haberin olsun demeliydi.
Evet kesinlikle eşimle zaten tartıştım kaynanamla laf dalaşına girme niyetim yoktu ağzıma geldi söyledim. Kendisi benden daha çok alındı hırsızlıkla sucladım sandı kendisi gibi

Çok ayıp etmişsiniz 1 parfüm yüzünden eşinizi soktuğunuz durum çok kötü,söylemeyi unutmuş olabilir ,ne diye kv arıyorsunuz ki olan olmuş verilmiş ,başka birgün denk geldiğinizde anne eşim size parfüm vermiş ama bana sorsaydınız daha kalitelisini verirdim derdiniz yeterdi.
Bence de yuzyuze soylemek daha iyi olurdu daha iyi ifade ederdi hem

Ayy kadını niye aradınız ki gerçekten çok fena olmuş. 1 sise parfüm bu kadar lafı edilir mi ya. Habersiz habersiz diye tutturmuşsunuz sanki esiniz ev aldı kayinvalideye. Ya da parfümü çaldı sevgilisine hediye etti. Cimri falan olabilir mısınız acaba?
Çok zorunuza gittiyse eşinizden alsaydiniz parasını.

En çok da beni üzen bu oldu. Aman ne olacak al da denmesin tamam oglum ver de denmesin ikiside cok canımı sıktı ama esime daha çok yansıttım
İşte eşinizle çözecektiniz mevzuyu. Kayınvalide şu durumda muhatap değil çünkü. Eşiniz al anne demese, alabilecek miydi? Hayır. O zaman eşinize sıkıyı vereceksiniz, bir daha sizin işinize karışma hakkını kendinde bulmayacak.

Evet kesinlikle eşimle zaten tartıştım kaynanamla laf dalaşına girme niyetim yoktu ağzıma geldi söyledim. Kendisi benden daha çok alındı hırsızlıkla sucladım sandı kendisi gibi
Deseydin yok merak etme ben seni bunun için suçlamam. Söyleseydiniz arkamdan iş çevrilmiş gibi hissetmezdim. Sen kumbara olayında bana ima etmiştin ya hırsızmışım gibi, ben bu kadar sesimi yükseltmedim sana. Parfüm oğlunun hediyesi olmuş kırma güle güle kullan da kavga ettiğimize değsin deseydin. Önceki olayda kv kabahatli olduğu için olaya bakışım değişti

Bence yerinde bir hareket etmişsiniz
Kayınvalideniz de fena degil.parfumu alırken
Size de söyleyebilirdi.kaşla göz arasında almış resmen . belki eşinize o parfümlerden birini vermesi için acindirmis bile olabilir.boyle gizli saklı iş yapan bunu da yapabilir.

Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
acaba kayınvalideniz bi tane alıp , eşiniz üstünü kapatmak için ben verdim demiş olabilirmi.
eğer eşiniz verdiyse olayı gereksiz önce siz büyütmüşsünğz karşı tarafta aynısını yapmış. en hatalı eşiniz

Yok cidden burdan oyle görünüyor olabilir güldük eglendik bir sorunumuz yoktu arkamdan is cevrilmesi hic hosuma gitmez dürüst olsunlar isterdim
Arkamdan iş çevirdiler dediginiz 1 sise parfüm. Adam almış anasına vermiş. Ne kadar büyütüyorsunuz madem çok saygın işiniz o zaman ne diye misafir varken ortaya döküyorsunuz parfümleri.

Valla kızlar üç kuruşluk parfüm falan demişsiniz de hayırdır? Hayrat mı bu? Her gelene parfüm mü bağışlayacak kadın? Aman bu kırılır, yok efendim bu tanıdık diye diye elindeki tüm ürünü bedava dağıtır bu gidişle. İşle akrabalığı bir ayıramadık gitti.
Yakınım parfüm satıyor olsa, şunu bana bedava ver diyemem yani. Ne münasebet ya? Durduk yere ne diye millete bedava ürün hibe edelim ki? Bir işten para kazanmaya başlamışsanız, orada profesyonellik şarttır. Anan da olsa bedavacılık yapmayacaksın.

Onu zaten alacağım. Belki inanmazsınız kendi kardeşime bile vermedim daha yeni başladım bu ise hobi olarak yapıyorum ama heves meves bırakmadılar bende
Hobi olarak yaptiginiz iş için yaratılan kırgınlıklara bakın. Kardesime bile vermedim diyorsunuz. Bence parayla ilgili eliniz çok sıkı sizin.

Eşinize benden gizli verdi demeniz de garip geldi bana açıkçası. O an öyle denk geldi verdi diye düşünürdüm sanırım yerinizde olsaydım.

Kayınvalidenizi aramanız ise çok gereksiz olmuş. Beni yanlış anladı demişsiniz, yanlış anlamayıp ne yapsaydi acaba?

Kızacaksanız eşinize kızsaydınız bence ona bile gerek yok da neyse.

Keşke aradığında parfümü beğendin mi diye sorsaydın. Böylece ona haberin olduğunu ima etmiş olurdun. Senden gizli parfüm alışverişi olmuş yat kalk dua et. Benim eşim gibi gizli gizli herkese sürekli binleri yedirseydi delirirdin heralde. Gerçi ben bol bol delirdim. 🙈

Ayy cidden iki kuruşluk parfümü benden niye habersiz aldın diye eşini yetiştiren kadını mı aradın annesi çok haklı bende evine adım atmazdım.

Evet eşiniz size haber vermeliydi de bu kadar mı değerli bi parfümünüz ya eşim anneme bunu yapsa ciddi kriz çıkartırdım adam size söylemeyi unutmuş ya da para için sorun çıkartıcağınızı biliyor. Eşinizi annesi manüpüle etmez zaten gerçekten birazcık evlat olmayı becerebilmişse sizinle ciddi bir konuşma yapması şart. Sizin teraziniz şaşmış. Karşınızdakinin kim olduğunu unutmuşsunuz
Ay bi ben heralde hem eşi hem kvyi suçlu buldum :d
Onlar benim sermayem ne hakla alıyoe ya
Oğlu verse bile aptal mı bu kadın
Gizli gizli çantasına koyup götürmüş ki konu aahibi görmemiş aldığını. Demek ki biliyor almaması gerektiğini

Burada benim için maddiyat önemli değil. 20 lira da aynı 200 lira da 2 bin de. Önemli olan yapılan hareket

Yani eşimin mesleği gereği ürettiği bir ürünü anneme eşime sormadan versem annem almaz bir kere. Al ben sonra söylerim desem bile annem bir soralım belki yeri vardır, başkasına vermiştir falan der.
Burada kv de masum değil. Ama oğlum verdiiiii bahanesine sığınmış. Oğlun vermiş ama sen görgüsüz yol yordam bilme bi kadın mısın ki küt diye çamtaya atıyorsun

X