Kaynana konusu

Eşin annesine bileziklerinden birini vermiş gibi davranmışsın 🥴
Bunda bu kadar kvyi arayacak kadar büyük birşey yok
Madem benden habersiz annene kaçak mal verdin o zaman ücretini alayım senden sökül paraları deseydin 🥴
Tamam sen onları satıyorsun ama bu yüzden kvye aldın haber ver ben kızacak mıydım sanki demen iyi olmamış. Kendi kendini etiketledin. Eşin bundan sonraki kavgalarda sana "zaten anneme verdiğim bi parfümün bile lafını eden birisin sen" derse şaşırma derim.

Eşinin yaptığı yanlış verdiyse söylemesi lazımdı kaynanayi aramanız yalnıs olmus kadın calmamis cirpmamis oğlu vermiş ben olsam parfumun parasini eşinden çıkarırım buda ona ders olur

Başka kaynana olsa daha fazlasını yapabilirdi .
Olayları daha fazla büyütebilirdi.
Beni hırsızlıkla sucluyorsun diye .
Onu diyemez neden biliyormusunuz önceden konu açmıştım zaten,
Taşınma sürecinde oldugumuz dönemde bir süre evinde kaldık imali bir sekilde kumbaramdan para çekilmiş demişti bana zamanında..
Evde birtek ben kalıyordum bu arada kendisi köydeydi resmen bana hırsız demisti

Kayınvalidenizi aramanız aşırı gereksiz bir hareket olmuş oğlu vermiş o da almış yani burda kayınvalideniz de bir suç göremiyorum ben üstelik kendimi kadının yerine koydum gelinim arasa götürür parfümü kapısına atardım.
Suç eşinizde size sormadan o vermiş söylememiş ama belki de unuttu keşke sorsaydınız ona da

Zaten eşinize demişsiniz Kayınvalideyi niye aradınız ki illaki diyecekseniz gördüğünüz de derdiniz olayın sıcaklığıyla aramanız yanlış olmuş. Kayınvalidenizi siz tanıyorsunuz alıngan bir yapıdaysa aramamak en iyisi değil mi.

Şunu da belirteyim kaynanam oğlum verdi ne yapayım dese güle güle kullan der kapatırdım. Bana bu parfümü kırarım bilmem ne demesi kavgaya sebebiyet verdi
Gerçekten sıkıntı etmeyecek, aman bir parfümden ne olacak kaynanama feda olsun düşüncesinde olsanız arayıp bu şekilde bir cümle kurmazdınız. Mesele etmeyen insan sözünü dâhi etmez. Siz sinir olmuşsunuz açıkcası öyle bir hisse kapıldım.

Ayy cidden iki kuruşluk parfümü benden niye habersiz aldın diye eşini yetiştiren kadını mı aradın annesi çok haklı bende evine adım atmazdım.

Evet eşiniz size haber vermeliydi de bu kadar mı değerli bi parfümünüz ya eşim anneme bunu yapsa ciddi kriz çıkartırdım adam size söylemeyi unutmuş ya da para için sorun çıkartıcağınızı biliyor. Eşinizi annesi manüpüle etmez zaten gerçekten birazcık evlat olmayı becerebilmişse sizinle ciddi bir konuşma yapması şart. Sizin teraziniz şaşmış. Karşınızdakinin kim olduğunu unutmuşsunuz

Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
Kadını aramaktaki amaç neydi? Gerimi getirmesini istediniz?
Eşinizle tartışmısınız zaten haklı olarak tekrar kadını arayıp dır dır etmeniz neyi değiştirdi
Kadını hırsız bellemişsiniz resmen
Kim olsa alınır
Söyleyin eşinize koysun parasını yerine kime veriyorsa versin bukadar büyütelecek ne var
Bu kv nin tek suçu eşinin ona parfümü hediye ettiğini söylememek olmuş. Ya aklına gelmedi yada siz kendi aranızda halledersiniz diye düşünmüş olabilir

Onu diyemez neden biliyormusunuz önceden konu açmıştım zaten,
Taşınma sürecinde oldugumuz dönemde bir süre evinde kaldık imali bir sekilde kumbaramdan para çekilmiş demişti bana zamanında..
Evde birtek ben kalıyordum bu arada kendisi köydeydi resmen bana hırsız demisti
Sende arayıp ay parfümlerimden biri kayıp nereye gitti acabaa deseydin
Etkiye tepki 🥴

Eşim sen al ben ona söylerim demis ama asla söylemedi ben parfümlerde eksik görünce zaten eşimle kavga ettim. Ama sırf bu yaptığı sey yüzünden benden gizli yapması .
Ben yeni okudum bunu eşiniz sen al ben derim demiş annesine bu durumda ben aramazdım .

Sende arayıp ay parfümlerimden biri kayıp nereye gitti acabaa deseydin
Etkiye tepki 🥴
Arayıp bunu yaptım zaten ki biliyordum onda olduğunu ben hırsızsın demedim o açık açık zan altında bırakmıştı beni. Açıkçası sorun etmemek icin çabaladım ama kendimi durduramadım çok zoruma gitti

Bence kayınvalide o kadar da masum değil. Sonuçta parfümleri cirius satıyor, kocası satmıyor. Sorumluluk cirius'un üstünde yani. Oğlu verse bile "dur bir cirius'a da söyleyelim" demeliydi. Bence eşiniz siz yokken "al bunu al al al" yapmış. Kayınvalide de fırsatı kaçırmamış.

Konuya hemen giriyorum. Ben parfüm satmaya başladım paramla alıyorum satıyorum bilirsiniz katalog işleri işte. Elimde de epey parfüm vardı. Kimseye de hediye vermiyorum yeni başladığım için para alıp da veriyorum. Neyse dün kaynanamlar geldi parfümlere falan baktılar. Benden isteseydi verirdim yani oara isteyemezdim kaynanamdan. Neyse sabah baktım birtanesi yok parfümün esim annesine vermiş. Bende kızdım neden ben odada yokken veriyorsun benim yanımda versen laf mı söyleyecektim dedim benden gizli vermesi cok zoruma gitti sanki ben kızacak mıydım. Kaynanamı aradım bende dedim bana söyleseydiniz vermeyecekmiydim aşk olsun dedim. Bunu yanlış anladı bana söylemediği laf kalmadı bidaha evine gelmem parfümü kırarım şimdi falan. Beni parfüm icin laf söyleyen iftira atan kadın konumuna düşürdü.
Ne yapmalıyım sizce eşimi de aramış galiba azönce.
Haklıyım ama eşimi manipüle ettiyse eşim üzülmüştür annesine parfüm icin laf söyledim diye düşünüyor şuan.
Benden gizli vermesi zaten delirtti beni kızgınım ona ama annesini de üzdüğümü düşünsün istemem.
Benim derdim sadece benden gizli verilmesi? Ne yani benim yanımda vermemesi demek ne demek ben kızacak mıydım. Eşime de kızdım.
Annesi de hic demedi yani bak aldım hakkını helal et falan ne bileyim sizce haksız mıyım.
Kadını aramanız çok çiğ bir hareket.

X