- 18 Eylül 2013
- 1.536
- 3.162
- 333
- Konu Sahibi bayankatip
-
orda kasdettiğim bi bismillah diyip otursaydık daha ayaktayken çay doldurmanın anlamı ne.. eşimde alabilir çayını ailesiyle selamlaşınca..
Siz cay aldiniz mi? yerinizde olsaydim hemen bana da bir tane cekkk derdim .'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı
bu aralar ruh halime uygun bir fotoğraf olduğu için koydumBen alakasiz bir seye takildim
Profil resmi ile konu cok uyumlu olmus
ben çay sevmediğim için almadım. ama dediğiniz on numara olurduSiz cay aldiniz mi? yerinizde olsaydim hemen bana da bir tane cekkk derdim .
bu aralar ruh halime uygun bir fotoğraf olduğu için koydum
o da oturuyodu. biz öpüş kokuş hoşgeldiniz beş gittiniz derken gelip öpmeden ( öpmek zorunda değil ama genelde öpmeye bayılır ) hemen çaya atladı verdi sonra öptü hoşgeldiniz dediYa belki eltiniz o anda ayakta çay koyuyordu.Eşinize de doldurdu.
Yabancı değilsiniz ki oturmanızı beklesin.
Acaba kaynana , eltiden önce siz kendinizi mi bir sorgulasanız bu konuda
Büyütülecek bir şey yokki.
''Teşekkürler yenge ben doldururdum'' demek varken ne bu hiddet bu celal
Ne ugrasacagim elin eltisiyle kaynanasiyla . Bir laf soyle. 10 gun dusunsunler.ben çay sevmediğim için almadım. ama dediğiniz on numara olurdu
haklısın galibaSimdiden bu kadar doldurma kendini ilerde patlarsin
ya hemen ferhundelik yapmak istemiyorum şimdilik gülüp geçiyorumNe ugrasacagim elin eltisiyle kaynanasiyla . Bir laf soyle. 10 gun dusunsunler.
Laf aramizda ben ferhunde'yi seviyordum.ya hemen ferhundelik yapmak istemiyorum şimdilik gülüp geçiyorum
arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlışimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" hala gelmiş laf sokuyo
eltiyle paslaşarak gidiyolar. elti daha biz içeri girer girmez çaya atladı yani belki ben doldurcam belki eşim alcak. daha bismillih demedik selamlaşıyoruz eline tutuşturdu çayı benimkinin. kaynana da yapıştırdı. elti pası verdi kaynana vurdu gol oldu
şuna anlam veremiyorum buraya konu açtığımız zaman sizler güzel güzel inciterek yorum yapın diye yapmıyoruz. bi şekilde rumuz kullanarak gerçek kimliklerimizin dışında bi takım şeyler anlatıyoruz. beğenmiyosanız yorum yapmayın. ayrıca konuyu baştan sona yanlış anlamışsınız. o yüzden bence hiç yorum yapmasanız daha iyi olurmuş1. Eltiniz hala yeni gelin evet. 9 aylık evlilik yenidir.
2. Eşinize çay ikramı yaptı diye suçlamanız çok absürt.
3.Her cümlenin sonuna kahkaha emojisi koyarak konuyu sempatik hale getirdiğinizi zannetmeniz daha komik.
4.Bu bir dert değil. İç döküş de değil. İç dökmek bu denli komik(!) olabilemez değil mi?
1. Eltiniz hala yeni gelin evet. 9 aylık evlilik yenidir.
2. Eşinize çay ikramı yaptı diye suçlamanız çok absürt.
3.Her cümlenin sonuna kahkaha emojisi koyarak konuyu sempatik hale getirdiğinizi zannetmeniz daha komik.
4.Bu bir dert değil. İç döküş de değil. İç dökmek bu denli komik(!) olabilemez değil mi?
teşekkür ederim. sonunda anlayan birilerinin olmasına çok sevindim. okuduğunuzu anlamışsınız gerçekten de bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. zaten yazma sebebim buydu. anlamayan arkadaşlar lütfen yazdıklarınızı okusun derim :)Takıldığınız ailesel bir konu sonucu eşinizin başını yemek, ortamda olay çıkarmak, karşısındakine bu fırsatı vermek yerine lafı gediğine koyup keyfini çıkarmanız açıkçası mantıklı bir davranış olmuş.
Dert edinip, sürekli düşünüp kafayı yeme kıvamına gelenlere duyurulur. Sizi tebrik ettim...
eşim çay sever ama kendi çayını kendi de alır ya da rahatsızsa alamazsa bana da söyler. yani bunlar küçük konular. bunlardan beslenmek kötü :)Daha bismillah bir otursaydık ayaktada içilmez şimdi bu gibisinden bişey söyleyebilirdiniz ya da eşim çay sevmez huyunu bi ben biliyorum heralde diyip kahkaha atabilirdiniz
Hä ben bu laf sokmayi anlamadim ya tam olarak ne demek istemis yani Kvarkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlışimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" hala gelmiş laf sokuyo
Bu bir dert değilse buraya konu açmayacaksınız hanımefendi.şuna anlam veremiyorum buraya konu açtığımız zaman sizler güzel güzel inciterek yorum yapın diye yapmıyoruz. bi şekilde rumuz kullanarak gerçek kimliklerimizin dışında bi takım şeyler anlatıyoruz. beğenmiyosanız yorum yapmayın. ayrıca konuyu baştan sona yanlış anlamışsınız. o yüzden bence hiç yorum yapmasanız daha iyi olurmuşburaya da gülüyorum sempatik olsun
ya işte eşimin çayını ben vermiyorum başkası veriyo ya. demek istiyoki sen içmiyosun ya başkası da umrunda değilHä ben bu laf sokmayi anlamadim ya tam olarak ne demek istemis yani Kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?