• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kaynana çalı gibi kaynana :D

arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlı :KK70: şimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana :KK70: gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana :KK70: dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan :KK70: ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı :KK70: benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı :KK70: bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile :KK70: bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar :KK70: erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" :KK70: hala gelmiş laf sokuyo :KK70:
Ay :KK70:ilahi:KK70:.
Allah:KK70:eltiye :KK70:sabir :KK70:versin:KK70:.

Kendi evinizde kendi çayını kendi dolduruyordur , annesinin evinde de çay servisi yapan kişi ikram ediyor .
Bunda yanlış bir şey yok.

Kendi doldururdu diyerek eşinizin adına karar veriyorsunuz , belki ikram edilmesi hoşuna gitmiştir.

KAyinvalidenizde bir şey dememiş, nem kapmayin

Konu açmak için açılmış resmen.İçimi dökmek için demişsiniz de iç dökülecek dert de yok.

Bian eşiniz geldi gözümün önüne. Anne çayını esin doldursun diyo adamın eşi yok o kendi alabilir diyo. Adam napsin verilirse içecek verilmezse öyle kalacak.Allah tan elti doldurmusta bı çay içmiş :halay:

Çok alakasız olucak ama başlıktaki şarkı sözü “kaynana kaynana cadı gibi kaynana” ‘dır. 😂😂

arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlı :KK70: şimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana :KK70: gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana :KK70: dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan :KK70: ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı :KK70: benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı :KK70: bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile :KK70: bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar :KK70: erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" :KK70: hala gelmiş laf sokuyo :KK70:

Ben tavrınizi cok beğendim. Aynen böyle her laf sokmasina gülerek cevap verin yetişemez size siz uzuleceginize simdi o kafasına takıyor dur oh oksun 🤣🤣 Esinize gelince evet malesef onlar bu konularda saf oluyorlar anneri sürekli masum mazlum rolleri oynadıkları için göremiyorlar ama siz gereken cevabi ve tavrı göstermişsiniz zaten ýeterki eşiniz bırakın sessiz kalmayı bir de eşini kabahatli görenler var. Sizde durum gene iyi . Mutluluklar dilerim bu arada

Back