- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi bayankatip
-
eşim çay sever ama kendi çayını kendi de alır ya da rahatsızsa alamazsa bana da söyler. yani bunlar küçük konular. bunlardan beslenmek kötü :)
siz neden gerildiniz anlamadım. bi an kv sandım siziBu bir dert değilse buraya konu açmayacaksınız hanımefendi.
Ayrıca konuyu yanlış anladıysam yalnız değilim herkes aynı fikirde.
Demekki anlatışınızda problem var.
Size iyi günler. Çevrenizdekilere kolaylık dilerim
bende gerek görmüyorum herkes kendisi alabilir bu önemli bişey değil o da insan neticede eli kolu var :)Ben kendimi soyle bir hayal ettim. O evde de yasasam, heralde kocamin erkek kardesinin cayini doldurmazdim.
teşekkür ederim :)Bende tebrik ettim sizi üzülmeye değmez böyle olmalı
Saglik sorununu sonradan ekledim.bende gerek görmüyorum herkes kendisi alabilir bu önemli bişey değil o da insan neticede eli kolu var :)
Dur bismillah anne daha yeni geldik deseydiniz .. bu kvler herseye maydanoz olucak illaki sasmazya işte eşimin çayını ben vermiyorum başkası veriyo ya. demek istiyoki sen içmiyosun ya başkası da umrunda değil
Tek o degilki mesela yemek yesek hemen daha tabagimi bitirmeden onumden alir. Ben yapiyorum demek icin. Yani tamamen bos isler isteSaglik sorununu sonradan ekledim.
Elti biraz goze girmeye calisiyor o yuzden evdeki caylari doldurmayi kendine gorev edinmis vaziyette.
İsime gelmiyo degil zatenKeske bir elti de ben de olsa caylari o doldursa
BENdr seviyodum ve cogu konuda da hakli buluyodumLaf aramizda ben ferhunde'yi seviyordum.
Aynen hic bi firsati kcirmiyolarDur bismillah anne daha yeni geldik deseydiniz .. bu kvler herseye maydanoz olucak illaki sasmaz
Belki benim eltimin de vardir uyeligi o da bi yerlerde beni gomuyodur bende bilmeden yorum yapip kendime sayiyorumdurkaynım evlenirde bi eltim olursa ve o da kk ya üye çıkarsa yandım. çay verdim pasta yaptım kek götürdüm yemek yaptım su verdim gibi sebeplerle beni gömecek
olur mu olur :)Belki benim eltimin de vardir uyeligi o da bi yerlerde beni gomuyodur bende bilmeden yorum yapip kendime sayiyorumdur
Eltiniz nezaketen kalkmış çay ikram etmiş ne var bunda eşinizde aciz olmuyor bu durumda siz kendiniz yazmışınız içeri girer girmez çay doldurdu diye kimse ikram etmeseydi kendi alabilir yada sizden rica edebilirdi adamın ne suçu var.arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen içimi dökmek amaçlışimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana gözyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana dün akşam babalar günü için eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan ). her neyse çay içiyolardı. bende çay kahve hiç sevmem hiç içmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki benim eşimde çayını pek ala kendisi alabilir. sonuçta börek açmicak çay alacak alt tarafı benim cadı kaynana hemen bu sahneyi görünce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hiç çay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı bende öyle valla dedim güldüm geçtim. tabi eşime göre annesi bir melek olduğu için hayatta laf sokmaz o yüzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar erkek anneleri böyle oğulları da kör.. ama bugün dünü düşününce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var böyle şeylere. hiç demiyor ki "ben oğlumu çayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" hala gelmiş laf sokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?