- 25 Mart 2019
- 814
- 2.796
- 43
- Konu Sahibi bayankatip
-
yazdım zaten başında. içimi dökmek amaçlıdır dedim..Dert bunun neresinde
önceki konum da yazmıştım onun suç defteri kabarıkEltiyi de gömmüşsünüz , ne suçu var ?
hanımlar konu eltiyle zaten alakalı değil siz neden oraya bağladınız anlamadım. okuduğunuz açık değil miKadın insanlık etmiş eşinize çay koymuş bu eşinizin sakat olmasıyla alakalı değil nezaket
hanımlar konu eltiyle zaten alakalı değil siz neden oraya bağladınız anlamadım. okuduğunuz açık değil mieee?
elti çay ikram etti diye mi suçlu?
evet aksini iddia etmişmiyim. eltimin çay doldurmasıyla falan ne alaka anlamadım konuyu anlamadınız sanırım..Kadın insanlık etmiş eşinize çay koymuş bu eşinizin sakat olmasıyla alakalı değil nezaket
7 ay önce evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime çay doldurdu içeri girer girmez. ki
hanımlar konu eltiyle zaten alakalı değil siz neden oraya bağladınız anlamadım. okuduğunuz açık değil mi
konu eltiyle alakalı değilse. eltim eşime çay koydu deyip geçseydiniz..laf sokmasaydınız madem yeni gelin havalarında falan diye..
E açık zaten ondan eltiye bağladıkhanımlar konu eltiyle zaten alakalı değil siz neden oraya bağladınız anlamadım. okuduğunuz açık değil mi
orda kasdettiğim bi bismillah diyip otursaydık daha ayaktayken çay doldurmanın anlamı ne.. eşimde alabilir çayını ailesiyle selamlaşınca..
pekiE açık zaten ondan eltiye bağladık
Eltinin bir suçu yok. Kaynana laf sokmayı seviyor belli ki sende sok sonra aynen böyle gül geçHatta şey diyebilirdin çay var alırsan yol var gidersenn naşşşş mutfağa şaka tabi ne demek istediğimi anladınız siz neşenizi kaybetmeyin yeter boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?