Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan beri tavrınızı koyamamışsınız. Ne sabır varmış size.
Bu sefer kararlılığınızı gösterin.
Eğer herşeyi kabul ederek dönerseniz, eskisinden daha kötü olacaktır durum
Şimdiye kadar oğlunu hiç severek evlendiren bir kaynana görmedim zatenKesinlikle tavrınızı göstermelisiniz. Ayrı bir yerde oturmadan bence evinize dönmeyin. Eşinizede öncelikle sizin ve kızınızın geldiğini empoze edin çünkü siz bir ailesiniz!!!...
Demeyin Oyle. Ben taniyorum oyle severek evlendiren birini. Cok yakin aile dostumuz, oglum kimi severse o benim gelinimdir, oglum begenmis yeter diyerek evlendirdi oglunu. Mutluluktan da havalara ucuyodu kizi isterken de nisanda da dugunde de.
Allah herkese onun gibi kaynana nasip etsin.
Benim de bi oglum var. Allah o gunleri gosterirse ben de oyle kaynana olucam insallah.
Kızlar eşim bana çok ilgi göstermeye başladı beni çok özlemiş evde konuşalım dedibende eve gelmem mazallah annen falan görür gelir dedim kendimize neden bu eziyeti ediyoruzki dedim taşınmayacakmıyız o evden bir kaç ay bu şekilde idare edip borçlarımızı hafifletelim dedim tamam dedi :) Birde arkadaşımızla konuşmuş beni haklı buluyormuş annem çekilir gibi değil kız haklı demiş ama annem ne yapabilirim demiş bunu duymak bile bana yetti