ayy hic gulcegim yoktu bunlarin hepsini bende biliyorum hep dusunuyorum biraz cesaretim yok babasiz cocuk nasil buyutulur ne yaparim diye de hep dusunuyorumne tuhaf aılen varmış kadın sıgınma evıne gıt nafaka baglat. bırazda cahılsın galıba öyle gelıyır bana yanlış anlama
kocanın ilk eşine sor bak babasız buyutuyor bırde başına atmışayy hic gulcegim yoktu bunlarin hepsini bende biliyorum hep dusunuyorum biraz cesaretim yok babasiz cocuk nasil buyutulur ne yaparim diye de hep dusunuyorum
3 yildan beri savasiyorum sizce az bi zaman mi kimseye uvey annelik yapmiyorum bu mevzulari asla o cocuklara yansitmiyor cocuklar beni cok seviyor ben asla kotu davranmadim ama benim merhametimi esim kaynanam hep kullandi nasil olsa bakiyor diyee evleri var zaten onlarin ama gitmiyorlar 3 yildan beri esimde hayir kalicak diyorlar esimin cok parasi var ne hikmetse benden sonra bi zenginlesti adam azdi kudurdu bir bakici tutup annelerini yollayabilirdüzelteceksin o zman bu durumu üyev çocukları kabul edip gittiysen üvey analık yamayacaksın bir kere adam gibi analık yapacaksın kabul etmeyecektin baştan, kv ile evleri ayır kocana ailene emek harca ve kazan onları budur yani... yaptığın seçimin arkasında dur... öyle ilk zorlukta kafanı kuma gömmek olmaz ... savaşmadan birşey kazanılmaz... kolaylıklar ...
aman onun ondan bir farki yok bakamayacagi cocuklari dogurup duruo halada doguruyo cocugu okula yazdirdik zarla zorla hic bir okul almiyordu zorla yazdirdik neden ozel koleje yazdirmadiniz diyo cocuk buraya geldiginde insan icine cikamyordukocanın ilk eşine sor bak babasız buyutuyor bırde başına atmış
ozaman kadınlık yapmıcan o adama kusura bakma annen baban yan odada rahat edemıykrum dıyecen hızmet etmıcen3 yildan beri savasiyorum sizce az bi zaman mi kimseye uvey annelik yapmiyorum bu mevzulari asla o cocuklara yansitmiyor cocuklar beni cok seviyor ben asla kotu davranmadim ama benim merhametimi esim kaynanam hep kullandi nasil olsa bakiyor diyee evleri var zaten onlarin ama gitmiyorlar 3 yildan beri esimde hayir kalicak diyorlar esimin cok parasi var ne hikmetse benden sonra bi zenginlesti adam azdi kudurdu bir bakici tutup annelerini yollayabilir
seni eş degıl kızı gıbı goruyor sunu yapma bunu yapma annemele kalcan vs vs yas farkı cok cekersnnsen bundan madem boşanmamdıyırsun barı başka cocuk yapmaaman onun ondan bir farki yok bakamayacagi cocuklari dogurup duruo halada doguruyo cocugu okula yazdirdik zarla zorla hic bir okul almiyordu zorla yazdirdik neden ozel koleje yazdirmadiniz diyo cocuk buraya geldiginde insan icine cikamyordu
ayyy asla yapmam zaten benim onunla gelecegim yokta dogru zaman ne zaman bilemiyorum iste inanin bu iste tek hatam saff gibi evlenmem baska bir hatam yokseni eş degıl kızı gıbı goruyor sunu yapma bunu yapma annemele kalcan vs vs yas farkı cok cekersnnsen bundan madem boşanmamdıyırsun barı başka cocuk yapma
zaten salonlarda uyuyor hep kendisi tv siz uyuyamiyormusozaman kadınlık yapmıcan o adama kusura bakma annen baban yan odada rahat edemıykrum dıyecen hızmet etmıcen
kadın psikolojim iyi değil diyor üstüne gitmeyin lütfen daha fazladogrular bunlar burda konu acıp care arama avukat ara boşan başka caren yok cünki
ayyy asla yapmam zaten benim onunla gelecegim yokta dogru zaman ne zaman bilemiyorum iste inanin bu iste tek hatam saff gibi evlenmem baska bir hatam yok
hemen yapmadim 2 yil sonra yaptim zaten kabus hamilelikte basladi herkez o zmaan geldiHaydi evlendin de çocuğu neden hemen yaptın adamı iyice tanıyıp aynı evde sana nasıl davranacağını görseydin , şimdi daha rahat basardın onun poposuna tekmeyi , üstünde çok yük var , bu yüklerden kurtulmaya bak ,bunalıma girmen an mesele ,
hemen yapmadim 2 yil sonra yaptim zaten kabus hamilelikte basladi herkez o zmaan geldi
yok biri bizle yasiyor kv kp bizle kaliyorO 3 cocukda sizinle mi yasiyor? Neden annelerinde degiller? Siz simdi o 3 cocukla, kv, kp, birde kendi cocugunuz kocanizla ayni evde mi ysiyorsunuz?
yani kara koca hayatınızda yok. keşke arkanda duran aılen olsa yapılcak pek birsey yok boşansan maddı durumu ıyı dıyorsun nafaka alırsın en azından.zaten salonlarda uyuyor hep kendisi tv siz uyuyamiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?