kaynana kabusu

ne tuhaf aılen varmış kadın sıgınma evıne gıt nafaka baglat. bırazda cahılsın galıba öyle gelıyır bana yanlış anlama
ayy hic gulcegim yoktu bunlarin hepsini bende biliyorum hep dusunuyorum biraz cesaretim yok babasiz cocuk nasil buyutulur ne yaparim diye de hep dusunuyorum

3 yildan beri savasiyorum sizce az bi zaman mi kimseye uvey annelik yapmiyorum bu mevzulari asla o cocuklara yansitmiyor cocuklar beni cok seviyor ben asla kotu davranmadim ama benim merhametimi esim kaynanam hep kullandi nasil olsa bakiyor diyee evleri var zaten onlarin ama gitmiyorlar 3 yildan beri esimde hayir kalicak diyorlar esimin cok parasi var ne hikmetse benden sonra bi zenginlesti adam azdi kudurdu bir bakici tutup annelerini yollayabilir

kocanın ilk eşine sor bak babasız buyutuyor bırde başına atmış
aman onun ondan bir farki yok bakamayacagi cocuklari dogurup duruo halada doguruyo cocugu okula yazdirdik zarla zorla hic bir okul almiyordu zorla yazdirdik neden ozel koleje yazdirmadiniz diyo cocuk buraya geldiginde insan icine cikamyordu

ozaman kadınlık yapmıcan o adama kusura bakma annen baban yan odada rahat edemıykrum dıyecen hızmet etmıcen

aman onun ondan bir farki yok bakamayacagi cocuklari dogurup duruo halada doguruyo cocugu okula yazdirdik zarla zorla hic bir okul almiyordu zorla yazdirdik neden ozel koleje yazdirmadiniz diyo cocuk buraya geldiginde insan icine cikamyordu
seni eş degıl kızı gıbı goruyor sunu yapma bunu yapma annemele kalcan vs vs yas farkı cok cekersnnsen bundan madem boşanmamdıyırsun barı başka cocuk yapma

seni eş degıl kızı gıbı goruyor sunu yapma bunu yapma annemele kalcan vs vs yas farkı cok cekersnnsen bundan madem boşanmamdıyırsun barı başka cocuk yapma
ayyy asla yapmam zaten benim onunla gelecegim yokta dogru zaman ne zaman bilemiyorum iste inanin bu iste tek hatam saff gibi evlenmem baska bir hatam yok

O 3 cocukda sizinle mi yasiyor? Neden annelerinde degiller? Siz simdi o 3 cocukla, kv, kp, birde kendi cocugunuz kocanizla ayni evde mi ysiyorsunuz?

Haydi evlendin de çocuğu neden hemen yaptın adamı iyice tanıyıp aynı evde sana nasıl davranacağını görseydin , şimdi daha rahat basardın onun poposuna tekmeyi , üstünde çok yük var , bu yüklerden kurtulmaya bak ,bunalıma girmen an mesele ,
ayyy asla yapmam zaten benim onunla gelecegim yokta dogru zaman ne zaman bilemiyorum iste inanin bu iste tek hatam saff gibi evlenmem baska bir hatam yok

hemen yapmadim 2 yil sonra yaptim zaten kabus hamilelikte basladi herkez o zmaan geldi

Çok cesaretliymişsin boşanmış 3 çocuklu adamla evlenmeye birde kp.kv derdin çok ,
annenlere kaçıp gitsen bu kadar derdin olmaz , seninki birazda cahil cesareti gibi duruyor , kaç kurtar kendi parasıda kendinin olsun evlatlarıda saygısız küfürbaz adam sana minet duyacağına ,
psikolojini bozmaya yelteniyor resmen öküz ,üzüldüm senin için

Oyy oyy konu arabadan nereye gelmiş.. Araba mesele değil zaten yorum yapmaya değmez..
Konu sahibi madem eşinin durumu iyi, biraz kenara para atmaya bak.. Sonra bi avukata basvur.. Durumun zor nerden tutsam elimde kaldı.. Nafakani alirsin, çalışmaya başlarsın, aileden fayda yok madem.. Boşanmak istiyorsan cesaretli olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…