kaynana kabusu

hayir 3 ay once alindi ogluda bizde oldugu icin rahat edeyim diye guyaaa ama yalan anneesi rahat etsin diye

bu nedir ya, hem tongaya düşürüyor, hem yavşak diyor, hem küfür ediyor hemde arabanı alıyor.
bu adamı ya böyle çekeceksin bak anasını demiyorum çünkü senin sorunun eşin üzgünüm hayatım sen bu adamı düzeltemeyeceğine göre ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin... ben gitmeyi tercih edenlerdenim:)

Bu konu bana hiç yabancı gelmedi çünkü ilk eşimden k. valide ve görümce evime izinsiz giriyorlar diye evimin anahtarlarını istemiştim ve benden kötüsü olmamıştı neymiş onlara hırsız demişim, nasıl evin anahtarlarını istermişim:) ne komik dimi :) şimdi gülsem de birde salak gibi o zaman çok üzülmüştüm ve bu sebepten de boşanmıştık. Neyse ki boşandık ve öyle bir rahatım ki bu geri zihniyet topluluğu ile aynı hayatı paylaşmadığımdan kendimi şanslı sayıyorum :)
şimdi evliyim ohhh ev benim, kapı benim, kilit benimmmmm :):):)

direk içimden geçeni söylüyorum ,

ozaman bende senin ananın ağzına bilmem ne yapayım derdim ,

düşünüyorum başka birşey geçmiyor içimden evet bunu derdim

bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak ne güzel kelimeler kullanmış eşiniz tiksindim

evet ayni evdeyiz 3 yildan beri istemedigim halde bizimle kaliyorlar bide uvey oglumdaa bir yildan beri bizimle
Pardon da kayınvalideniz sizin işiniz olduğunu bile bile oğluna mı diyor arabayı verin diye? Eşinizde size haber dahi vermeden veriyor arabanızı,birde üzerine küfür ediyor.
Hata sizde kusura bakmayın. Benim planım varken kayınvalidem altımdan arabamı alacak,eşimde bana azma y.vşak vs diyecek, yüzümü göremez. Birde aynı evde yaşıyorsunuz.
Eşiniz zaten düsüncesiz,saygısız,kaba adamın teki. Siz ailesiyle aynı evde yasiyorsunuz minnet edip el üstünde tutacağına birde üste çıkıyor

simdide bana diyoki herseey gonlunce gonlumce olsun sen beni hic sevmemissin hep sorun cikarmaya calistin diyoki allah bu sukuruzlugunu karsina cikarcak diyo bana ben zora gelemiyormusum iyi gunde varr misim kotu gunde yokmusum

gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyim

Bende yeni evlendiğimde kaynanaya dikişmakinemi verdim otomatik olanlardan bir daha geri istemedim iyi gelin olayım diye 20 yıl sonra geri alabildim tabi eski halinden eser yoktu senin arabada benim dikişmakinam gibi olmasın

Başlık kaynana kabusu ama sizin hayattaki en son derdiniz kaynananız, bilmem farkında mısınız?

Neden hakedeceksiniz anlamıyorum. Hakkınızı arayınca dayağı mı haketmiş oluyorsunuz. Eşiniz ahlaksız,terbiyesiz bir adam,çocuğun yanında eşini dövmek ne demek.
Sizde ailenize genel olarak herşeyi anlatın. Hakettin dahi deseler boşverin. Böyle bir şey olamaz yani. Ailesiyle aynı evde yaşa,çocuğuna bak,sonrada dayak ye ,olmaz. Lütfen kendinize bunu yapmayın. Bulunmaz hint kumaşı değil eşiniz.

hemen gidip darp raporu al bu işin sonu hoş durmuyor. Çabuk hemen hastaneye çarşıya çıkıyorum de çaktırmadan. Yakalanırsan doğum kontrol hapı yazdıracaktım bu adamdan çocuk istemiyorum falan dersin HEMMMEN vakit kaybetme burada sonra girer okursun yazdıklarımızı çabuk...

Annesi ayrı oğlu ayrı sen arabayı sat sana rahat vermez kaynanan ee zaten eşinde arkanda değil üstelik sana saygısızca konuşmuş bu saygısızlık boyutu gider de gider ... Sen iplerini kaçırmışsın tut o ipleri saygı yoksa hiçbirşey olmaz ..

Bence ne yap et o evden git ,aileden uzaklaş , adam potansiyel manyak, dayakçı iyice piskolojin ve özgüvenin bozulmadan kaç o evden , gidişat kötü düzelmezde, sen ne yapsan seni suçlu,nankör gösterecek duygusal zedeliyecek bu hakkı ona verme sende lnsan evladısın insan gibi muameleyi hak ediyorsun işçilerine davrandığı gibi sana davranamaz

Eşinin Saygısına hayran kaldım !!
Sizinde sabrınıza !
Adam üstüne atar yapmış PESS

simdi dovmedi gecen dovmustu nasil alayim rapor ki ona bu isin bittigini soyledim ama daha aileme demedim babam duyunca cok kotu olcak ne yapsam bilmiyorum kadin siginma evinde kalan tanidiginZ ffalan var mi

simdi dovmedi gecen dovmustu nasil alayim rapor ki ona bu isin bittigini soyledim ama daha aileme demedim babam duyunca cok kotu olcak ne yapsam bilmiyorum kadin siginma evinde kalan tanidiginZ ffalan var mi
yaaa kusura bakma ama sen pek akıllı bit tip değilsin gibime geldi adam seni dövmüş, raporun yok çözüm sunuyoruz nasıl yapayım diyorsun, sürekli bir ağlanma bir şey başla bir yerden sürekli babam duysa babam duysa nbaapalım yani SÜPERMEN i mi gönderelim yanına ???

Anlıyorum çok gençsin çok erken evlenmişsin daha çok savunmasızsın ama bir yol bulman gerek ya da çekeceksin bir araba derdinden de ayrılınmaz adamın biraz suyuna git acık çekecen artık... maddi özgürlüğünü eline al ayrıl napalım... bırakıyorum konuyu takibi de sen böyle daha çok dayak yersin bir yerden başlaman lazım ...

belki herşeye boşan denilmemeli denecek ama boşanmalısın! kesinlikle.. ayy ben asla birini yavşak diyemem.. onu diyeceğime sanırım kendimi atarım bir yerden! biri de bana dese çok çok çok... berbat üzülürüm. hele de eşin demesi ..

senin sorunun kv veya araba değil.. terbiyesiz saygısız bir eş..

Yani vallahi ben bu anneleri babaları anlamıyorum ya !!
Akıl sağlığımı kaybedecem gerçekten !

Ya ailene desen yumruk attı yerde sürüdü ,oğlumun önünde dövdü diye
Onlarda niye cevap verdin kızım üstüne gitme birdaha mı dicek eşine karşı

Allaha büyük varmasın ama ailem 1 dakika durdurmaz beni

Aynı şekilde 2 çocuk annesiyim allahta göstermesin duyduğum an alırım yavrumu
Ben doğurdum canım kanım o nasıl kıyar elin adamı kızıma !!suçuda varsa haksızsa da oturulur konuşulur.
Hayvanlara saygısızlık olur ama hayvan gibi saldırmasının geçerli bir nedeni yok !!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…