hayir 3 ay once alindi ogluda bizde oldugu icin rahat edeyim diye guyaaa ama yalan anneesi rahat etsin diyeAnladığım kadarıyla bu arabalar eşinde önceden vardı evlenince biri otomatik seninmiş gibi oldu ama kv daha önce de biniyomuş belli ki, bunu değiştirmen zor öyle alışılmış çünkü, o araba gerçekten senin olsa kv isteyemez, eşin de sana yavşk bilmem ne diyemezdi, ne pis adamlar var ya ver kız ağzının payını, arabasına tamah etme.
Eşine seni rahat ettirdiği için teşekkür ethayir 3 ay once alindi ogluda bizde oldugu icin rahat edeyim diye guyaaa ama yalan anneesi rahat etsin diye
Pardon da kayınvalideniz sizin işiniz olduğunu bile bile oğluna mı diyor arabayı verin diye? Eşinizde size haber dahi vermeden veriyor arabanızı,birde üzerine küfür ediyor.evet ayni evdeyiz 3 yildan beri istemedigim halde bizimle kaliyorlar bide uvey oglumdaa bir yildan beri bizimle
gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyimPardon da kayınvalideniz sizin işiniz olduğunu bile bile oğluna mı diyor arabayı verin diye? Eşinizde size haber dahi vermeden veriyor arabanızı,birde üzerine küfür ediyor.
Hata sizde kusura bakmayın. Benim planım varken kayınvalidem altımdan arabamı alacak,eşimde bana azma y.vşak vs diyecek, yüzümü göremez. Birde aynı evde yaşıyorsunuz.
Eşiniz zaten düsüncesiz,saygısız,kaba adamın teki. Siz ailesiyle aynı evde yasiyorsunuz minnet edip el üstünde tutacağına birde üste çıkıyor
benim de bileziklerimi bozdurup aldığım bir adet arabam var(dı).
temmuz ayından beri araba eksikliğinden ötürü kayınbabamda...
ben de sabırla, iyi bir gelin olarak, geri verecekleri günü bekliyorum bakalım az kaldı çatlayacağım verin arabamı diye.seni çok iyi anladım. o araba seninse kurban olayım verme sonra geri alamıyosun
farkindayimda bu gunluk sorunum buydu bunu yazdim diger sorunlarimi yazacak kadat uzun vaktim yok o kadar cok kiiiiiiiiiBaşlık kaynana kabusu ama sizin hayattaki en son derdiniz kaynananız, bilmem farkında mısınız?
Neden hakedeceksiniz anlamıyorum. Hakkınızı arayınca dayağı mı haketmiş oluyorsunuz. Eşiniz ahlaksız,terbiyesiz bir adam,çocuğun yanında eşini dövmek ne demek.gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyim
hemen gidip darp raporu al bu işin sonu hoş durmuyor. Çabuk hemen hastaneye çarşıya çıkıyorum de çaktırmadan. Yakalanırsan doğum kontrol hapı yazdıracaktım bu adamdan çocuk istemiyorum falan dersin HEMMMEN vakit kaybetme burada sonra girer okursun yazdıklarımızı çabuk...gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyim
gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyim
selam kizlar bizim 2 arabamiz va guya biri benim ama sozde benim butun hafta araba kayinvalidemde haftads 3 gunde aksamlari geziyor 11 lerde eve geliyor bugun ogleden sonra ben alip teyzeme gideyim dedim ordanda anneme gidiccektim neyse hazirlaniyordum kv geldi aa nereye dedi bende isim var gezicem dedim eee ben izmite gidicem dedi bende ben gidicem dedim sonra yola ciktim esim mesaj atti yaklasinca arabayi bana ver dedi bende bi isi var gelicek sndim bekledim baya sonra gelmicen mi dedim neyse gelsi bi baktim obur arabayla gelmis ee benim arabam nerde dedim anneme verdim dedi neden verdin dedim sen ne yapicaksin o izmite gidicek dedi bende dedim ki zaten butun hafta onda niye ben alinca rahat vermiyosunuz dedim bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak dedi oyle sinirliyim ki yaniii
simdi dovmedi gecen dovmustu nasil alayim rapor ki ona bu isin bittigini soyledim ama daha aileme demedim babam duyunca cok kotu olcak ne yapsam bilmiyorum kadin siginma evinde kalan tanidiginZ ffalan var mihemen gidip darp raporu al bu işin sonu hoş durmuyor. Çabuk hemen hastaneye çarşıya çıkıyorum de çaktırmadan. Yakalanırsan doğum kontrol hapı yazdıracaktım bu adamdan çocuk istemiyorum falan dersin HEMMMEN vakit kaybetme burada sonra girer okursun yazdıklarımızı çabuk...
yaaa kusura bakma ama sen pek akıllı bit tip değilsin gibime geldi adam seni dövmüş, raporun yok çözüm sunuyoruz nasıl yapayım diyorsun, sürekli bir ağlanma bir şey başla bir yerden sürekli babam duysa babam duysa nbaapalım yani SÜPERMEN i mi gönderelim yanına ???simdi dovmedi gecen dovmustu nasil alayim rapor ki ona bu isin bittigini soyledim ama daha aileme demedim babam duyunca cok kotu olcak ne yapsam bilmiyorum kadin siginma evinde kalan tanidiginZ ffalan var mi
gecende onunla inatlastim gidicem gitmiceksin mevzusu uzattim yani sinirlendirdim baya oda beeni dovdu yumruklar atti yerlerde surudu oglumun yaninda dovdu beni cocuk cok korktu agladi simdi annemlerre babamlatra desem sen niye ustune gidiyorsun inat yapiyorsun yani hakettigimi soyleyecekler sizce haketmis olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?