kaynana kabusu

hayir benim paramla alinmadi terbiyesizlesme dedim ne diyeyim konusursam dover beni

Eşinizle bu kadar ciddi sorunlarınız varken siz kayınvalidenizin arabanızı ikide bir almasına mı dertleniyorsunuz?

Araba sizin paranızla alınmadıysa ve sizin üzerinize değilse "araba benim" diye hiçbir hak iddia edemezsiniz. Eşiniz sizinle böyle küfürlü konuşuyor ve hatta iş şiddet uygulamaya kadar varıyorsa, arabalarınızdan birini size değil annesine kullandırtmasına çok şaşırmamak lazım diye düşünüyorum. Önce eşinizle olan sorunlarınızı halledin bence.

araba benim ustume ama sadece ustume esimle sorunlarim bambaska uzun bir roman gibi ama bugunluk sorun buydu sinirlendim ve kisaca bu sorunu anlattim

Eşinden kvdenden çok senin kendi aileni eleştirmek istiyorum nasıl sahip çıkmazlar ya evlatlarına. İyi birşey yapınca evladim benim,hata yapınca istemiyoruz! Sahip çıkmayacak olan çocuk doğurmasın ya

Malesef seni oyuna getirmiş bu bdv formunda hep boşanmış adamla 2 evliliğini yapan kadınlar aynı tuzağa düşmüşlerdi burdada bu derten yakınıyorlardı , sende kurban seçilmişsin , artık ne kadar negatif olursa olsun daha iyi fedakar olma çabasında olmo, nerde incelirse orda kopsun
evet aynen boyle oldu evlenmeden once bir iyiydiki ama simdi tam bitr fiyasko

allah bir sekilde beni kurtarsin onlardan oyle biktim ki oyle biktim ki bide uvey oglum bizdeya haziranda onu bana birakip evlerine donecekler mis bakar misin

Cinler tepeme cikti yine neden izin veriyosun kufur etmesine . Neden 2 araba var ne amacla alindi ?
Bir araba kesin senin mi ? Yoksa kv ortak mi kullaniyorsunuz

Cinler tepeme cikti yine neden izin veriyosun kufur etmesine . Neden 2 araba var ne amacla alindi ?
Bir araba kesin senin mi ? Yoksa kv ortak mi kullaniyorsunuz
guya bana alindi ama benden cok onda guya ben rahat erdeyim diye alindi hic trahat edemedim yalan atmis esim belliki anneesinee almis.

Kv ye vay be diyesim geldi kaç yaşında ki rahat rahat gezebiliyor birde arabayı alıp benimkinin bi yere gitmesi için birinin özel şöförlük yapması lazım.

En kötüsü seni kullandığı gibi birde adamın saygısıda yok ağzıda bozuk bir erkekte olmaması gereken ne varsa onda var ,
bu adamla ömür geçmez

kv ile birlikte yaşamak var+ çaresizlik var + parasızlık var + kocayla sorunlar var + kv ile sorunlar var bence gördüğüm sorunlar bunlşar ve hiç biri de çözülemeyecek gibi değil. benden size bir tüyo kocayla arayı düzeltip ya da adamı kafalayıp allem edip kallem edip kv den evi ayırın adamın da kafası bir rahatlasın benim kuzenim de bir sürü insan doluşunca eve manyatıyor örn. bunların kafa böyle yani..... ortalık bir sakinleşsin bir durulsun bu arada ekonımik özgürlik kazanırsanız süper olur.... sonrasında adamla olan sorunları daha rahat çözersiniz gibime geliyor... millet nerelerden dönüyor ...

üvey oğlunuzu neden istmiyorusunuz_?

boşuna terk etmemış ılk eşi demek kı. bak cocukla bal gibide ayrılmış. ne demek oglum var boşanmıcagımı bılıyorlar. dağın başında yaşamıyorsun. birkere kvdeyle yaşamak bıle boşanma sebepı olarak kabul edılıyor. evı terk etsen nafa baglmak zorunda hem sana hem cocuguna.

psikolojisi bozuk saldiriyo laf dinlemiyor hayir esim cok bencil herseyi ben duzelteyim istiyor ona yuk binsin istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…