- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tma da aradığımız kişi evleri ayırmaktan başla erkeklerin ayarları bozulur arada bir bir de acık işveli ol aklını al köpek etpsikolojisi bozuk saldiriyo laf dinlemiyor hayir esim cok bencil herseyi ben duzelteyim istiyor ona yuk binsin istemiyor
sen ona senın ılk eşını cok ıyı anlıyorum bende aynı yoldan gıdecegım de kabahat sende bekar kız gıdıoyor 3 cocuklu 40 yasında adamla evlenıyor ne dıyeyımkı sanaevet sabahta tartistik zaten beni hic memnun edemiyormus ne derdim varmis
selam kizlar bizim 2 arabamiz va guya biri benim ama sozde benim butun hafta araba kayinvalidemde haftads 3 gunde aksamlari geziyor 11 lerde eve geliyor bugun ogleden sonra ben alip teyzeme gideyim dedim ordanda anneme gidiccektim neyse hazirlaniyordum kv geldi aa nereye dedi bende isim var gezicem dedim eee ben izmite gidicem dedi bende ben gidicem dedim sonra yola ciktim esim mesaj atti yaklasinca arabayi bana ver dedi bende bi isi var gelicek sndim bekledim baya sonra gelmicen mi dedim neyse gelsi bi baktim obur arabayla gelmis ee benim arabam nerde dedim anneme verdim dedi neden verdin dedim sen ne yapicaksin o izmite gidicek dedi bende dedim ki zaten butun hafta onda niye ben alinca rahat vermiyosunuz dedim bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak dedi oyle sinirliyim ki yaniii
offfff biraz kaşınmışsın tatlım kendi hayatına yaptığını toparlaması tabii ki sana düştü sıva kollarıvalla kusura bakma eski konunuda bılıyorum 18 yasında 3 cocuklı adamla evlenırken aklın nerdeydi... hemde sende yasca buyuk adam akıl var mantık var
whats ap dahı acamıyor konu sahıbınyasak boyle cahıllere ne akılı verebılırsınkı...offfff biraz kaşınmışsın tatlım kendi hayatına yaptığını toparlaması tabii ki sana düştü sıva kolları
ooofffffffff hımmmm durum değişti bak adam ayrılmış mı karısından yoksa ayrılmadan mı tanışık durumdalar imiş konu sahibiyle ona göre yorum yapmak gerek konu boyut değiştirdi şimdi...whats ap dahı acamıyor konu sahıbınyasak boyle cahıllere ne akılı verebılırsınkı...
yani kotu bir seyde demek istemiyorum aklim baska bir yerdeydi olan olmus nasil bir care bulurum onun yollarini ariyorum ne yapayim yani ne yapayimvalla kusura bakma eski konunuda bılıyorum 18 yasında 3 cocuklı adamla evlenırken aklın nerdeydi... hemde sende yasca buyuk adam akıl var mantık var
kısa özet geç bakayım sen ... kaç yaşındasın kaç yaşında oğlun adamın çocukları kaç yaşında durumunuz iyi mi v.s. adamla nasıl tnaıştın 18 inde neden evlendin 1 er cümleyani kotu bir seyde demek istemiyorum aklim baska bir yerdeydi olan olmus nasil bir care bulurum onun yollarini ariyorum ne yapayim yani ne yapayim
yani kotu bir seyde demek istemiyorum aklim baska bir yerdeydi olan olmus nasil bir care bulurum onun yollarini ariyorum ne yapayim yani ne yapayim
hayir tabiki onlar ayrildiktan sonra tanistim ve cok guzel kandirildim esim durust olsa cocuklar sikinti degil ama cok yalanci nankor ve kiymett bilmiyorooofffffffff hımmmm durum değişti bak adam ayrılmış mı karısından yoksa ayrılmadan mı tanışık durumdalar imiş konu sahibiyle ona göre yorum yapmak gerek konu boyut değiştirdi şimdi...
adam bildiğin çocuğu gibi görüyor konu sahibini yani.... despot baba olayı
23 yasindayim 20 aylik oglum 7 8 10 yaslarinda oyle merhametli bir insandiki sahip cikiyordu ilgiliydi evdeki bunaltidan kactum babam cok sorunluydu siddet vardikısa özet geç bakayım sen ... kaç yaşındasın kaç yaşında oğlun adamın çocukları kaç yaşında durumunuz iyi mi v.s. adamla nasıl tnaıştın 18 inde neden evlendin 1 er cümle
O ne biçim bır tavır yahu. Esınız cok ayıp etmiş dogrususelam kizlar bizim 2 arabamiz va guya biri benim ama sozde benim butun hafta araba kayinvalidemde haftads 3 gunde aksamlari geziyor 11 lerde eve geliyor bugun ogleden sonra ben alip teyzeme gideyim dedim ordanda anneme gidiccektim neyse hazirlaniyordum kv geldi aa nereye dedi bende isim var gezicem dedim eee ben izmite gidicem dedi bende ben gidicem dedim sonra yola ciktim esim mesaj atti yaklasinca arabayi bana ver dedi bende bi isi var gelicek sndim bekledim baya sonra gelmicen mi dedim neyse gelsi bi baktim obur arabayla gelmis ee benim arabam nerde dedim anneme verdim dedi neden verdin dedim sen ne yapicaksin o izmite gidicek dedi bende dedim ki zaten butun hafta onda niye ben alinca rahat vermiyosunuz dedim bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak dedi oyle sinirliyim ki yaniii
akıl var mantık var 3 cocuklu kadın nıye boşansın?? al sana merhamet aılende akıl olsa senın evlenmene ızın vermDı 3 cocuklu adamla.23 yasindayim 20 aylik oglum 7 8 10 yaslarinda oyle merhametli bir insandiki sahip cikiyordu ilgiliydi evdeki bunaltidan kactum babam cok sorunluydu siddet vardi
lutfen sen yorum yapmassan sevinirim zaten morelim bozuk dahada morelimi bozma bi zahmetakıl var mantık var 3 cocuklu kadın nıye boşansın?? al sana merhamet aılende akıl olsa senın evlenmene ızın vermDı 3 cocuklu adamla.
dogrular bunlar burda konu acıp care arama avukat ara boşan başka caren yok cünkilutfen sen yorum yapmassan sevinirim zaten morelim bozuk dahada morelimi bozma bi zahmet
dogru oldugunu bende biliyorum zatenn bosanip nereye gideyim senin yanina mi oglumla ne yapayim simdi sadece konusursamrahatlarim diye dusundum tabiki bosanmak tek carem ama o kadar kolay degil babam tehtit ediyor beni bir kere ayrildim gittim herkez bir birine girdi kavga cikti korktum bendedogrular bunlar burda konu acıp care arama avukat ara boşan başka caren yok cünki
ne tuhaf aılen varmış kadın sıgınma evıne gıt nafaka baglat. bırazda cahılsın galıba öyle gelıyır bana yanlış anlamadogru oldugunu bende biliyorum zatenn bosanip nereye gideyim senin yanina mi oglumla ne yapayim simdi sadece konusursamrahatlarim diye dusundum tabiki bosanmak tek carem ama o kadar kolay degil babam tehtit ediyor beni bir kere ayrildim gittim herkez bir birine girdi kavga cikti korktum bende
düzelteceksin o zman bu durumu üyev çocukları kabul edip gittiysen üvey analık yamayacaksın bir kere adam gibi analık yapacaksın kabul etmeyecektin baştan, kv ile evleri ayır kocana ailene emek harca ve kazan onları budur yani... yaptığın seçimin arkasında dur... öyle ilk zorlukta kafanı kuma gömmek olmaz ... savaşmadan birşey kazanılmaz... kolaylıklar ...23 yasindayim 20 aylik oglum 7 8 10 yaslarinda oyle merhametli bir insandiki sahip cikiyordu ilgiliydi evdeki bunaltidan kactum babam cok sorunluydu siddet vardi