gercekten gidicek yerim yok maalesef cozum bulamadigim icin bu haldeyim gidecek yerim olsa durur muyum sanki bu hakareetleree siddeteCanim konunu okudum. Sen hep babam.duyarsa nereye giderimlerdesin.baban kimki ya babami simdi o???
Hani sadece desenki nereye giderim gidecek yerim yok tamam.
Sen farzet baban olmuş ailenin yok.ya bosancaksin.yada daha çok dayak yiyip oturcaksin.adam diğer karisi 3cocukla bosuyosa sen nasip 1cocukla bosayamiyosun.paranda var al arabani altinlarini biraz daha birikim yap kaç git o evden.nafakanida alirsin.oğlunu da krese verirsin. Git kadim siginma evine.en adindan kocani korkutursun elin içinde ikinci karisi kadim siginma evine gitmiş diye utanir belki adam gibi davranir.yani böyle buraya konu actim rahatlayayim diye deyip evde oturmaya devam edersen vay haline.ayrica nerdeyse baban yaşındaki adam senide katbediyosa senden daha iyisini de bulamaz belki adam gibi davranir.ay ne çok yazmisim
dediklerinde haklisinda simdi alip bavulumu nereye gideyim babamin yanina gidemem geriyollar gidecek yerim yok ne yapayimyaaa kusura bakma ama sen pek akıllı bit tip değilsin gibime geldi adam seni dövmüş, raporun yok çözüm sunuyoruz nasıl yapayım diyorsun, sürekli bir ağlanma bir şey başla bir yerden sürekli babam duysa babam duysa nbaapalım yani SÜPERMEN i mi gönderelim yanına ???
Anlıyorum çok gençsin çok erken evlenmişsin daha çok savunmasızsın ama bir yol bulman gerek ya da çekeceksin bir araba derdinden de ayrılınmaz adamın biraz suyuna git acık çekecen artık... maddi özgürlüğünü eline al ayrıl napalım... bırakıyorum konuyu takibi de sen böyle daha çok dayak yersin bir yerden başlaman lazım ...
kavga edemiyorum bende sesimi yukseltince siddete bas vuruyo ona soylemeden disari salmiyor beni onu umursamaz yasayamamYok agzna.yok yavsak bilmem ne sen neden kendını bu kadar ezdırıyorsun kı?Sende sesını cıkar azcık valla sesı cıkmayan ezılıyo bu durumda ılla kendını esıne bagımlıymıs gıbı hıssettırme o olmasa da olur gıbı yasa hayatını oda bu durumda senı bu kadar ezemez sahsen ben boyle davranıyorum hatta ona bıle soyluyorum.Madem satamazsın sende o zaman esıne hıc bısey deme kv.yı ara de kı bende anneme gıdecektım benı kandırıp arabayı alıp sana getırdı sonra da bana boyle boyle dedı senn yuzunden kavga ettık evlılıgımı bozuyosun de gerekırse arabann senın oldugunu da soyle.ısterse soylesın esıne gerekırse kavganı da et kendını bu kadar ezdırme.Kımse ılla esıne muhtac degıl bu hayatta.
ya bir evlı cıftın nasıl evlerıne gırılırkı ben anlamıyorum belkı üstüm uygun degıl ıykı boşandın. yeni gelem ceksınbu nedir ya, hem tongaya düşürüyor, hem yavşak diyor, hem küfür ediyor hemde arabanı alıyor.
bu adamı ya böyle çekeceksin bak anasını demiyorum çünkü senin sorunun eşin üzgünüm hayatımsen bu adamı düzeltemeyeceğine göre ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin... ben gitmeyi tercih edenlerdenim:)
Bu konu bana hiç yabancı gelmedi çünkü ilk eşimden k. valide ve görümce evime izinsiz giriyorlar diye evimin anahtarlarını istemiştim ve benden kötüsü olmamıştı neymiş onlara hırsız demişim, nasıl evin anahtarlarını istermişim:) ne komik dimi :) şimdi gülsem de birde salak gibi o zaman çok üzülmüştüm ve bu sebepten de boşanmıştık. Neyse ki boşandık ve öyle bir rahatım ki bu geri zihniyet topluluğu ile aynı hayatı paylaşmadığımdan kendimi şanslı sayıyorum :)
şimdi evliyim ohhh ev benim, kapı benim, kilit benimmmmm :):):)
ya sanırım öyle olucak haBende yeni evlendiğimde kaynanaya dikişmakinemi verdim otomatik olanlardan bir daha geri istemedim iyi gelin olayım diye 20 yıl sonra geri alabildim tabi eski halinden eser yoktu senin arabada benim dikişmakinam gibi olmasın
selam kizlar bizim 2 arabamiz va guya biri benim ama sozde benim butun hafta araba kayinvalidemde haftads 3 gunde aksamlari geziyor 11 lerde eve geliyor bugun ogleden sonra ben alip teyzeme gideyim dedim ordanda anneme gidiccektim neyse hazirlaniyordum kv geldi aa nereye dedi bende isim var gezicem dedim eee ben izmite gidicem dedi bende ben gidicem dedim sonra yola ciktim esim mesaj atti yaklasinca arabayi bana ver dedi bende bi isi var gelicek sndim bekledim baya sonra gelmicen mi dedim neyse gelsi bi baktim obur arabayla gelmis ee benim arabam nerde dedim anneme verdim dedi neden verdin dedim sen ne yapicaksin o izmite gidicek dedi bende dedim ki zaten butun hafta onda niye ben alinca rahat vermiyosunuz dedim bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak dedi oyle sinirliyim ki yaniii
yeni gelen kan kusturuyormuş hani sağdan soldan kulağıma gelenlerden söylüyorum amann ne halleri varsa görsün cahil insanlarla uğraşmak pek bir zorya bir evlı cıftın nasıl evlerıne gırılırkı ben anlamıyorum belkı üstüm uygun degıl ıykı boşandın. yeni gelem ceksın
iYi yapiyormus dinsizin hakkindan imansiz geliryeni gelen kan kusturuyormuş hani sağdan soldan kulağıma gelenlerden söylüyorum amann ne halleri varsa görsün cahil insanlarla uğraşmak pek bir zor
Ok diyecen cizdi ne oldu degee kayibi parasink ödedimi yokAynı şehirde olunca böyle oluyo yaa... bizim 1 tane arabamız var. kaynım haftanın 6 günü bizim arabayla geziyor. kız arkadaşını gezdiriyor falan. artık tak etti. eşime dedim araba bu öyle keyfine göre alamaz, işi olursa alsın ama zırt pırt alıyodu bide yarın getircem diyip, 2-3 gün getirmez falan.. yani deli oluyodum artık. Arabayıda çizmiş bi gün artık çalıların içine mi girdi ne yaptıysa arabyla.... Neyse ki başka şehre çalışmaya gitti de kurtuldu araba da. ama geldiği zaman yine veriyoruz.. bende çare bulamadım... Allah yardımcımız olsun
Ok diyecen cizdi ne oldu degee kayibi parasink ödedimi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?