kaynana kabusu

Bence sen yavas yavas birikim yap. Biseylerden kıs, bahanelerle para al biriktir, zaten arabada senin adinaymis. En azindan seni bir sure idare edecek kadar para biriktir. Sonra bosan. Aslinda boylesi pisliklerin elinde avucunda ne varsa alip, sırra kadem bascan.

Benim anlamadığım o kadar zenginliğin içinde neden kabile hayatı yaşıyorsunuz?
Kv kp neden sizinle yaşıyor ki?
Özellikle geline eziyet edelim huzur vermeyelim diye mi?
Hani para pul varmış bi mecburiyet yok yani defolsun gitsin herkes kendi evine.
Ama amaç dediğim gibi sizin huzurunuzu kaçırmak sanırım o zaman bu evliliği bitirmekte haklısınız.
Size tavsiyem ne yapın edin para biriktirmeye bakın.
Bi şekilde boşanmaya bakın daha çok gençsiniz zaten yaş farkı da çokmuş aranızda.
Yani burdan bize söylemek kolay elbette ama çok zor bi hayat tahmin edebiliyorum gençliğiniz gitmesin elden.
Oğlunuz zaten 2 yaşına girecekmiş neredeyse.
Emin olun bu aileyle büyütmektense tek başınıza büyütmek daha iyidir.

Bir de o üvey çocuğa yazık üzüldüm kardeşlerinden ayrı şu an sanırım sorunları da varmış.
Böyle ebeveynler kısırlaştırılmalı anne baba olmamalı pislik insanlar çocuğu ne hale getirmişler.

Bu kaynanalar gelinlerden ne ister çözemedim ya sen de gelin olmadın mı be kadın zamanında. Oğlum yuvasında Mutlu olsun demek yerine yaptıklarına bak.

suan annemdeyim evde biraz param ve altinlarim var nasil alicam bilmem aslinda evi terk etmedim ama annemdee kalicam dedim varrsayalim yarrin aldum parayi pulu ciktim nreye gidicem babamlar olay cikarcak pesime dusecekler beni arayacaklar ortalik kariscak bilmiyorum ki inanun kafam cok karisik yada eve donup biraz daha oyalancam kendime yer ayarlayip sirra kadem aman ne bileyim

hımm tmam iyi davranıyorsanız bu sizin için maddi manevi bir artı bir kere minicik yavrular 2 saat yanlız bile kalamaz onlar kıyamam sizin şu anda asıl sorununuz ayrı bir ev ve aile ortamı bunu yapmaya çalışmalısınız aile ortamı yok ki ortada maç gs fener maçı gibi küfür rekabet goller sarı kırmızı kartlar itiş kakış ....

kv varlığı eşinizin aklını bulnadırıyor olabilir.. ah be ablam yaa 3 senedir uğraşıyorum demişsin 3 sene nedir ki yavrum yaaa Allah başka dert vermesin... ne kadar hayatın başındasın... Ama devam yuva kurmak kolay değil evlilik de sorunsuz birşey değil.... şimdi önce bir ayrı ev çaktırmadan sakin sakin yap bayağı bir plan yapman gerek büyük birilerine danış planını uygulamaya koy evleri ayır olmadı o zaman bak ayrılmaya bence

Son düzenleme:
ya da düzeni kabul edecen temizlikçi falan tutup paran da var araba yoksa taksi var deyip hiççç sallamayacan

evet ayni evdeyiz 3 yildan beri istemedigim halde bizimle kaliyorlar bide uvey oglumdaa bir yildan beri bizimle

o araba sizin şahsınıza mı ait ,yoksa evde yaşayanlara alınmış bir arabamı anlayamadım.kim önce kaparsa anahtarı omu kullansın diye mi alınmış yoksa.

Evleri ayırsanda karekter olarak adam arızalı , bu mesele çözümsüz
ve sadece zaman kaybı , saygısız ve küfürbaz ne yapsan bu adama yaranamazsın , bunu bil

Sorun kv mi sence? İğrenç bir eşin var. Arkanda durmayan üstelik küfür ve hakaret eden. Ömür geçmez onunla ne biçim laflar onlar öyle.
Araba kime ait? Kim akdi parasini kim verdi? Neden birlikte yaşıyorsunuz ki. Ayrıca yaşasanız o adamla olmaz gerçi.

Ohaaaaaaaaa yaa. Esin adam degl kusura bakma da

Önce Allah sana sabir versin isin cok zor kardesim... Psikopat baba derdini iyi bilirim kurtulmasi cok cok uzun surer. Kocanda her seyi planli yapmissa senin icin yeni planlari olabilir, bence bir an once maddi olarak kendini saglama alacak tedbirler almalisin. Caktirmadan para biriktir ancak son raddede arabayi satabilirsin. Kocani kendi tarafina cekmeye calis...

benim de bileziklerimi bozdurup aldığım bir adet arabam var(dı).
temmuz ayından beri araba eksikliğinden ötürü kayınbabamda...
ben de sabırla, iyi bir gelin olarak, geri verecekleri günü bekliyorum bakalım az kaldı çatlayacağım verin arabamı diye.seni çok iyi anladım. o araba seninse kurban olayım verme sonra geri alamıyosun

Araba sorunundan daha büyük eşinin sana hakaret etmesi arkadaşım bide konuşursam döver yazmışsin cevap olarak ver bari arabayı da dayak bari yeme allah sabır versin.Hakaretler dayak ne diyeceğimi bilemedim şimdi çok kötü olaylar

ben sızın gıbı kadınları anlamıyorum nıye verıyorsunkı? bır ıhtıyac olur verılır ama devamlı nıye vereyım ya carptı kırdı arabayı? agzını ac geri ıste yoksa cok bekersın

Anladığım kadarıyla bu arabalar eşinde önceden vardı evlenince biri otomatik seninmiş gibi oldu ama kv daha önce de biniyomuş belli ki, bunu değiştirmen zor öyle alışılmış çünkü, o araba gerçekten senin olsa kv isteyemez, eşin de sana yavşk bilmem ne diyemezdi, ne pis adamlar var ya ver kız ağzının payını, arabasına tamah etme.

Bekle canım gelir, geleni duymadım.. İyi gelin olmak bize iyi kv kp olarak dönmüyo malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…