benim elimde olan bir sey degil oyle bisey yapamamarabayı sat parasını bankaya at. yani.... ben olsam öyle yapardım.
niye senin elinde degil kocandan küüf yersin cunki ayni evdemi kaliyorsun kvdenlebenim elimde olan bir sey degil oyle bisey yapamam
o zaman kaynananı her gördüğünde laf sok ne diyim :) bi daha istemez :)benim elimde olan bir sey degil oyle bisey yapamam
esi yavasak demis bu lafin uzerinede döver....o zaman kaynananı her gördüğünde laf sok ne diyim :) bi daha istemez :)
evet ayni evdeyiz 3 yildan beri istemedigim halde bizimle kaliyorlar bide uvey oglumdaa bir yildan beri bizimleniye senin elinde degil kocandan küüf yersin cunki ayni evdemi kaliyorsun kvdenle
ozaman cok cekersın sen daha aynı evın ıcınde böyle oluyor malesef hemen anladım aynı evde oturdugunuzuevet ayni evdeyiz 3 yildan beri istemedigim halde bizimle kaliyorlar bide uvey oglumdaa bir yildan beri bizimle
arkamda duran bir ailem yok cekip gidemiyorum beni eziyorlar hic bir fikrime saygi duymuyorlar kaynanam kendi eviymis gibi takiliyor bide senin evin benim evim mi var diyo bir kere benim arabam dedim ne demek senin araban dedibana esim yavsak diyecek ... annemin evinden dönmezdim sen devam et böyle. anahar birkere niye kvdende bende olsam satarim okadar basit. sen niye keni kararlarini vermiyorsunki ezik misin?? kvden nasil evine zirt pirt anahar icin girio cikiyor
O araba senin paranla alindiysa senin arabandir..arkamda duran bir ailem yok cekip gidemiyorum beni eziyorlar hic bir fikrime saygi duymuyorlar kaynanam kendi eviymis gibi takiliyor bide senin evin benim evim mi var diyo bir kere benim arabam dedim ne demek senin araban dedi
uzun mesele evlendim bir kerekusura bakmada nıye cocugu olan bırıyle evlendın?
hayir benim paramla alinmadi terbiyesizlesme dedim ne diyeyim konusursam dover beniBu evlilik boyle nereye kadar gider bilemedim.. o kufurun karşisinda siz birsey demediniz mi?
Peki boyle ne zamana kadar susup hakaretlerine yok saymalarina katlanacaksin nereye kadar gidecek boyle.. kendi cocugun yoksa ayril iş bul kimseye siğinmanada gerek yok kendi ayaklarının ustunde durabilirsin.hayir benim paramla alinmadi terbiyesizlesme dedim ne diyeyim konusursam dover beni
ben kendi ayaklarimin ustunde dururum ama bir oglum var zaten hersey ona hamile oldugum zaman basladi yoksa cekip giderdim biliyolar ama simdi farkli gidemicegimi biliyorlarrPeki boyle ne zamana kadar susup hakaretlerine yok saymalarina katlanacaksin nereye kadar gidecek boyle.. kendi cocugun yoksa ayril iş bul kimseye siğinmanada gerek yok kendi ayaklarının ustunde durabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?