kaynana kabusu

valla kusura bakma eski konunuda bılıyorum 18 yasında 3 cocuklı adamla evlenırken aklın nerdeydi... hemde sende yasca buyuk adam akıl var mantık var

psikolojisi bozuk saldiriyo laf dinlemiyor hayir esim cok bencil herseyi ben duzelteyim istiyor ona yuk binsin istemiyor
tamam tma da aradığımız kişi evleri ayırmaktan başla erkeklerin ayarları bozulur arada bir bir de acık işveli ol aklını al köpek et

evet sabahta tartistik zaten beni hic memnun edemiyormus ne derdim varmis
sen ona senın ılk eşını cok ıyı anlıyorum bende aynı yoldan gıdecegım de kabahat sende bekar kız gıdıoyor 3 cocuklu 40 yasında adamla evlenıyor ne dıyeyımkı sana

Arabayı satıp kendine altın al.

valla kusura bakma eski konunuda bılıyorum 18 yasında 3 cocuklı adamla evlenırken aklın nerdeydi... hemde sende yasca buyuk adam akıl var mantık var
offfff biraz kaşınmışsın tatlım kendi hayatına yaptığını toparlaması tabii ki sana düştü sıva kolları

whats ap dahı acamıyor konu sahıbınyasak boyle cahıllere ne akılı verebılırsınkı...
ooofffffffff hımmmm durum değişti bak adam ayrılmış mı karısından yoksa ayrılmadan mı tanışık durumdalar imiş konu sahibiyle ona göre yorum yapmak gerek konu boyut değiştirdi şimdi...

adam bildiğin çocuğu gibi görüyor konu sahibini yani.... despot baba olayı

yani kotu bir seyde demek istemiyorum aklim baska bir yerdeydi olan olmus nasil bir care bulurum onun yollarini ariyorum ne yapayim yani ne yapayim

yani kotu bir seyde demek istemiyorum aklim baska bir yerdeydi olan olmus nasil bir care bulurum onun yollarini ariyorum ne yapayim yani ne yapayim
kısa özet geç bakayım sen ... kaç yaşındasın kaç yaşında oğlun adamın çocukları kaç yaşında durumunuz iyi mi v.s. adamla nasıl tnaıştın 18 inde neden evlendin 1 er cümle

hayir tabiki onlar ayrildiktan sonra tanistim ve cok guzel kandirildim esim durust olsa cocuklar sikinti degil ama cok yalanci nankor ve kiymett bilmiyor

Bu ne biçim bi adam? ne biçim bi üslup..terbiyesiz. bir kadına özellikle de kendi hanımına bunu diyecek kadar bir kocanız varsa bence konunun asıl konusu kufur yemenız olmalı.

kısa özet geç bakayım sen ... kaç yaşındasın kaç yaşında oğlun adamın çocukları kaç yaşında durumunuz iyi mi v.s. adamla nasıl tnaıştın 18 inde neden evlendin 1 er cümle
23 yasindayim 20 aylik oglum 7 8 10 yaslarinda oyle merhametli bir insandiki sahip cikiyordu ilgiliydi evdeki bunaltidan kactum babam cok sorunluydu siddet vardi

O ne biçim bır tavır yahu. Esınız cok ayıp etmiş dogrusu

23 yasindayim 20 aylik oglum 7 8 10 yaslarinda oyle merhametli bir insandiki sahip cikiyordu ilgiliydi evdeki bunaltidan kactum babam cok sorunluydu siddet vardi
akıl var mantık var 3 cocuklu kadın nıye boşansın?? al sana merhamet aılende akıl olsa senın evlenmene ızın vermDı 3 cocuklu adamla.

dogrular bunlar burda konu acıp care arama avukat ara boşan başka caren yok cünki
dogru oldugunu bende biliyorum zatenn bosanip nereye gideyim senin yanina mi oglumla ne yapayim simdi sadece konusursamrahatlarim diye dusundum tabiki bosanmak tek carem ama o kadar kolay degil babam tehtit ediyor beni bir kere ayrildim gittim herkez bir birine girdi kavga cikti korktum bende

ne tuhaf aılen varmış kadın sıgınma evıne gıt nafaka baglat. bırazda cahılsın galıba öyle gelıyır bana yanlış anlama

düzelteceksin o zman bu durumu üyev çocukları kabul edip gittiysen üvey analık yamayacaksın bir kere adam gibi analık yapacaksın kabul etmeyecektin baştan, kv ile evleri ayır kocana ailene emek harca ve kazan onları budur yani... yaptığın seçimin arkasında dur... öyle ilk zorlukta kafanı kuma gömmek olmaz ... savaşmadan birşey kazanılmaz... kolaylıklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…