Kaynana diyaloglarım

Sende hik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Helal olsun böyle kaynanaya

Ahahahahahahahahaha yaaa koptum yaa zuhahahahahahaha

İstisnasız her sayfayı okudum, en komiklerinden biri
Ah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahahahahaha inanamıyorum ya ahahahahaha koptum burda, utanmadan nasıl der!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu dağıtmak istemem ama derlerki Çerkez kızı macır (muhacir) gelini olacaksın derler.

Nasıl insanlar var yaaa boşanma sebebiniz kv mi :/

bi tane de ben anlatıyım diyecem ama kaynanam okadar çok konuşuyor okadar boş konuşup saçmalıyorki hangisini anlatayım bilemedim ilk evlendiğim zamanlardaki ilk dengesizliğini söliyim sürekli bana gelip yıkanmaysunuz yıkanacakmusunuz diyip duruyo ama bir cümleyi en az 40 kere tekrarladığı için dinlemiyorum bikaç kez kulak verdimki aynı şeyi sölüyo anlamadım bende duş aldım bugün sen gir dedim sonra kayın biraderim ve eltim geldi bize onların yanındada sordu siz hiç yıkanmayusunuz neden niçun diye bu arada karşı dairelerde oturuyoruz ozamanlar sabah 7 de geliyor biz yatak oodasına girene kadar gitmiyodu bende hala anlamıyorum bize pis demeye çalışıyo falan diyorum sen nerden biliyosun ne zaman duş alıyoruz almıyoruz dedim banyonun ışığı yanmıyor hiç dedi hep burdayım görmüyorum dedi tabi beğenmedin oğlumu istemeysun ki gibi bişi dedi olduğum yerde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım sen hiç çıkmıyosunki bizden diyebildim sadece

Hahahaha iyi demişsin

Bende sadece bugünden bir diyalog anlatayim dayanamafim...
Sahile gittik bi komşusunu gördü gençti kadim evlendiği zamanlarda birkaç kere düşük yapmis sonra oğlu ardından da ikiz kizlari olmuş.. Bende arkadan yanina gidiyordum ki kadin köyden ...... Geldi onu taktim hamile kaldim ilk ooğluna ardından da kızlar oldu dedi ama ne geldi dedi anlamadim (bu arada eylülde 2 sene olacak evleneli bi dusugum var ondan sonra da hamile kalamadim)
Ben:ne gelmiş kköyden anne ne taktim dedi de hamile kalmis
Kaynana: o birkaç kez düşük yapti senin gibi bi kere değil ki öyle sinir oldum ki boyle bogazina yapisip bogasim geldi o kadar yani.. Hamile kaldigimda da onun b.ktan isleri yüzünden çocuğumudusurdum asla kabul etmez hic te dua eettiğini görmedimoöyle sinirliyim ki ona karesi aptal seyyyy

Ya artik ona dayanamıyorum napicammm

Umarım eşin iyi biridir.
Ama bu kadın değişmez
Allah kolaylik versin canım ki dha 2 yıllık evlisin. Her şeyin bir zamanı vardır. Sadece buna inan

Esim çok şüküriyi biri ama bu gece agladigimi umursamadi bile iona kizginim şuan.. Herşeyin bi zamanki var evet psikolojimi öyleggüzel ayarliyorum relaxim ama bisey oluyor biri bisey diyor moralin alt üst oluyor kaynanam gibi daha neleri var da ondan duyunca daha çok acitti beni neden bilmiyorum

Öncelikle bakarım kayinvalidem yok
Bu yüzden yorumlrimda pek bir sey diyemecegim ama öğrendiğim en önemli şey eşin iyiyse ve sana gercektn değer verip seni onemsiyorsa sen zaten şanslı borisin.
Bu çocuk mevzusu çok olaydır zatenn ama eşinde sonuçta oturup fikrini sana söylemiştir. Üzülme önemli oln ikimzn bir srrada olmasi demiştir muhakkak.
Ama biz kadınlar çok ince düşünürüz. Çok hasssasizdr. Bazen bzi anlamayablirler. Belkide gerçekten bugün kendini iyi hssetmiyrdr.
Ki bn inaniyrmki uygun br zamnda eşine bn Ogün agladm bnu umursamadn desen o çok güzel açıklar durumu

Evet canim kesinlikle.. Esim zaten hep benin yaninda kayinvalidemin bana olan tavri yüzünden annesinden uzak bile duruyor bu çok hoşuma gidiyor da. Yine de bugünkü olaya çok sinirlendim. Gecen ay tedaviye basladim olumsuz geçtive gecn aayin olumsuzluğu bu aya yansiya bilir yarin doktora gitcem ne olacak ne bitecek gelecek aya mi kalicak derken öylekendimi paralarken boyle olması beni çokama cok üzdü. Hakkimizda hayirlisi olur iinşallah...

Bu arada evlenince sakin ama sakin kayinvalidene yakin oturmaaaa !!!! benden söylemesi...

bitanede kaynana olayı benden ben 1 yıılık evliyim velhasıl bir gün eşim ameliyat oldu ben uykusuz hastaneden eve geldim aksamı kaynanaa yalansız 14 kişiyi topladı getirdi basıma gecmiş olsuna birde ani baskın aclarmıs bide yemek cay meyve vs derken zaman gecti bunlar ayaklandı gitcekler kadın okadar kişinin içinde dönüp demezmi seni damızlıklıkmı aldık bir cocuk doguramadın böyle yapıstım kaldım oldgum yere neyseki abisi anne ne bicim konusuon dedi benmi herkesi öptm yolucu ettim o haric .. buarada 2 kez düşük yaptım zaten olmuo die pskolojim bozuk of of efkarlandım gene

Bu arada evlenince sakin ama sakin kayinvalidene yakin oturmaaaa !!!! benden söylemesi...

Valla benm babanem 8 saatlik yoldanda yetiyordu canım anneme ://

Kızlar seda diker in ilk kitabını okuyun. Sanırım adı aslında gidrn erkek yoktur diye. Onunda çocuğu olmuyormuş falan.... ama hatika kitap kendinize cok yararı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…