- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
Esim benı,çocukları,kayınpederı ve kaynamı gorumceme yemeğe gıdıyoz arabadayız ben ve kaynanm bı de ıkızlerım arkadayız esım arabayı kullanıyo kayınpeder onde oturuyo onlar sohbet edıyo arkada da kaynan ve ben tabı
kv:bak kızım benım 3 oğlum ve bır kızım var benım yavrularımın arası çok ıyı olur ya ben oldukten sonra bunların arasını sakın açmayın yaparsa gelınler yapar
ben:anne o nasıl soz ben ne yaptım kı bugune kadar sen serdarı tanmıyor musun ne kadar kardeslerıne ve sıze duskun hem ben nıye kardeslerın arasını acayı
kv:ben söyleyeyım de
ben:çok ayıp edıyosun anne sankı benı tanımıyosun çok alındım
kv:bırden aglamaya feryat etmeye baslar
ben:anne ne oldu
kv:sız gelınler yılansınız bılırım sızı amacınız çocuklarımn arasını açmak bılmez mıyım
ben:anne nıye aglıyosun şimdi bak çocukları da korkuttun ağlama
kvyyy ben bu basımı nerelere vuram sansıma sıçamm
ben:tovbe tovbe
esim:ne oluyo ne bu gurultu?
Ben:hayatım vallahı anlamadm bırden anne ağlamaya basladı benm çocuklarmn arasın acasınız sız gelınler dıye
kvyyy kızım sen yanlış anladın ben dedım kı bak ne guzel hep beraber gıdıyoz ne guzel bırlığız ben mutluluktan agladm yavrum benım
ben:
Kayınpederim: Ben senı bılmez mıyım nezahat(kayınvalıdeme)
Bnm kaynanam bana öle yılansınız dese üstüne atlarım yılansam seni de boğayım da dünya kurtulsun derim..ıııııyyyy bu ne biçim insan ya. Allah sabır versin ya manyak mıdır nedir...
Size de bravo gerçekten bi de öle alttan almışsınız alındım falan demişsiniz sanki basit bişeymiş gibi...sabrınıza hayran kaldım..keşke ben de sabırlı olabilsem,,,