• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Esim benı,çocukları,kayınpederı ve kaynamı gorumceme yemeğe gıdıyoz arabadayız ben ve kaynanm bı de ıkızlerım arkadayız esım arabayı kullanıyo kayınpeder onde oturuyo onlar sohbet edıyo arkada da kaynan ve ben tabı
kv:bak kızım benım 3 oğlum ve bır kızım var benım yavrularımın arası çok ıyı olur ya ben oldukten sonra bunların arasını sakın açmayın yaparsa gelınler yapar
ben:anne o nasıl soz ben ne yaptım kı bugune kadar sen serdarı tanmıyor musun ne kadar kardeslerıne ve sıze duskun hem ben nıye kardeslerın arasını acayı
kv:ben söyleyeyım de
ben:çok ayıp edıyosun anne sankı benı tanımıyosun çok alındım
kv:bırden aglamaya feryat etmeye baslar
ben:anne ne oldu
kv:sız gelınler yılansınız bılırım sızı amacınız çocuklarımn arasını açmak bılmez mıyım
ben:anne nıye aglıyosun şimdi bak çocukları da korkuttun ağlama
kv:oyyy ben bu basımı nerelere vuram sansıma sıçamm
ben:tovbe tovbe
esim:ne oluyo ne bu gurultu?
Ben:hayatım vallahı anlamadm bırden anne ağlamaya basladı benm çocuklarmn arasın acasınız sız gelınler dıye
kv:oyyy kızım sen yanlış anladın ben dedım kı bak ne guzel hep beraber gıdıyoz ne guzel bırlığız ben mutluluktan agladm yavrum benım
ben::53:
Kayınpederim: Ben senı bılmez mıyım nezahat(kayınvalıdeme)

Bnm kaynanam bana öle yılansınız dese üstüne atlarım yılansam seni de boğayım da dünya kurtulsun derim..ıııııyyyy bu ne biçim insan ya. Allah sabır versin ya manyak mıdır nedir...
Size de bravo gerçekten bi de öle alttan almışsınız alındım falan demişsiniz sanki basit bişeymiş gibi...sabrınıza hayran kaldım..keşke ben de sabırlı olabilsem,,,

evet canım o zamanda daha 10 gunluk evlıyım ve 3 gun sonra kendı evımıze gıdeceğiz baska sehıre evımızı işyerımızın yakınında halıyle öğretmen oldugumuz için

Şuursuz manyak!!!
Size de hayran kaldım,nasıl kalktınız bunun altından. Maşallah

evlendiğimizin sabahı adet ya hep birlikte kahvaltı yapılır kahvaltıyı da yeni gelin hazırlar.Kahvaltı yapıldı benim akşamdan çektiğim bana yetiyor:17: balayına gidicez bavul yapılcak.Bu takmış kafayı kahvaltıda ki çay bardaklarına giriyor çıkıyor şu bardakları yıkayıver.Ama sularda yok.Neymiş onun banyosunda su varmış ordan alacakmışım.Ben banyosunu bile bilmiyorum göstermiyo da. o esnada kocam geldi aldı beni anneme bıraktı gideceğimiz yol uzun bi görün birbirinizi diye.O bardaklar kaldı öyle ama kaynanam da bana bi daha diretmedi şu işi yap diye

Bnm kaynanam bana öle yılansınız dese üstüne atlarım yılansam seni de boğayım da dünya kurtulsun derim..ıııııyyyy bu ne biçim insan ya. Allah sabır versin ya manyak mıdır nedir...
Size de bravo gerçekten bi de öle alttan almışsınız alındım falan demişsiniz sanki basit bişeymiş gibi...sabrınıza hayran kaldım..keşke ben de sabırlı olabilsem,,,
BEN ASLA AĞZIMI AÇIP BI SEY DEMEM KI DEMEMIŞIMDIR DE aLLAH SORSUN BENDEN HEM SAYGIDAN HEM DE ESİM AİLESINE ASIRI DÜŞKÜNDÜR HELEKI ONUN YANINDA AGZIMI AÇAMAM ASLLA

BEN ASLA AĞZIMI AÇIP BI SEY DEMEM KI DEMEMIŞIMDIR DE aLLAH SORSUN BENDEN HEM SAYGIDAN HEM DE ESİM AİLESINE ASIRI DÜŞKÜNDÜR HELEKI ONUN YANINDA AGZIMI AÇAMAM ASLLA

Ne diyim allah sabrınızı artırsın allah razı olsun eşinizin de ailesine düşkünlüğünü azaltsın...ailesine düşkün eşle çok zor oluyor gerçekten..bnm eşim dengeyi kurmaya çalışır ama kuramaz ;) ama erkekler hep arada kalıyor gerçekten herkes için zor durumlar...
Ben iyice kaynana düşmanı oldm bu mertebeyi geçtim artık kaynana adaylarına düşmanlık yapıuom bazen :46:
Delirtirler insanı

evlendiğimizin sabahı adet ya hep birlikte kahvaltı yapılır kahvaltıyı da yeni gelin hazırlar.Kahvaltı yapıldı benim akşamdan çektiğim bana yetiyor:17: balayına gidicez bavul yapılcak.Bu takmış kafayı kahvaltıda ki çay bardaklarına giriyor çıkıyor şu bardakları yıkayıver.Ama sularda yok.Neymiş onun banyosunda su varmış ordan alacakmışım.Ben banyosunu bile bilmiyorum göstermiyo da. o esnada kocam geldi aldı beni anneme bıraktı gideceğimiz yol uzun bi görün birbirinizi diye.O bardaklar kaldı öyle ama kaynanam da bana bi daha diretmedi şu işi yap diye

Sizin kaynana anlamış en azından,bida yapmamış. Allah bize de laftan,tavırdan anlayan kaynna versin...bizimki bişeyi yapmaması gerektiğini krşfetse inadına yapar

Savcı olan kaynım memlekete gelmış eltımde çocukları falan hepimiz kaynamlardayız gorumcem esi diğer kaynım .çocukları falan yemek yedık ben deçay getrdım basım kapalı uzun elbıse gıymışım elbıse sıfır kollu ama içine bady gıyınmışım uzun kollu badynın de rendı hardal rengı kayınpederm:su tıpıne bak bu nasıl bı renk yakışmıs mı?
Ben:bı yerım açık degıl kı baba
eşim:bası önde sessz
kaynım:bbaba ailecek su gelınlerın kılığına kıyafetıne karışmayın olmaz ama sımdı sen bu kızı nıye bozuyosun benım karım sıfır kol gıyyo bacım tatıle gıdıp mayogıyınıyo onlara nıye bı sey demıyosun fethıye sessz dıye ustune bu kadar gıtmeyın nesı varmış kıyafetının sıze ne
kayınperderm:e oğlum ben rengını begenmedm dıye dedım
kaynım:ayıp baba ya gucunuz sadece buna yetıyor esime döner:oğlum karını savunsana sen boyle yaptığın için bunlar oluyo
esim:bası önde sessz

Savcı olan kaynım memlekete gelmış eltımde çocukları falan hepimiz kaynamlardayız gorumcem esi diğer kaynım .çocukları falan yemek yedık ben deçay getrdım basım kapalı uzun elbıse gıymışım elbıse sıfır kollu ama içine bady gıyınmışım uzun kollu badynın de rendı hardal rengı kayınpederm:su tıpıne bak bu nasıl bı renk yakışmıs mı?
Ben:bı yerım açık degıl kı baba
eşim:bası önde sessz
kaynım:bbaba ailecek su gelınlerın kılığına kıyafetıne karışmayın olmaz ama sımdı sen bu kızı nıye bozuyosun benım karım sıfır kol gıyyo bacım tatıle gıdıp mayogıyınıyo onlara nıye bı sey demıyosun fethıye sessz dıye ustune bu kadar gıtmeyın nesı varmış kıyafetının sıze ne
kayınperderm:e oğlum ben rengını begenmedm dıye dedım
kaynım:ayıp baba ya gucunuz sadece buna yetıyor esime döner:oğlum karını savunsana sen boyle yaptığın için bunlar oluyo
esim:bası önde sessz

Ay o eşine sinir oldm ben de. Eşin seni böle savunsa cesaret edemezler zaten söylemeye sana böle...hep buneşler bunların cüretini artırıyo

Sizin kaynana anlamış en azından,bida yapmamış. Allah bize de laftan,tavırdan anlayan kaynna versin...bizimki bişeyi yapmaması gerektiğini krşfetse inadına yapar

o benden dolayı değil canım sağolsun eşim çok sahip çıkar ezdirmez o yüzden çekiniyor

kaynanamın evındeyız esim uzanmış tv izliyo ben de mutfağı toparlayıp geldım esımın ayaklarını dıbıne oturdum
kv:orada nıye oturuyorsun?
ben:neden kı?
kv:burada bı suru bosyer var da
ben:ben esımın yanına oturmayı severım
kv:burada otur yanımda
ben:burası ıyı

kv:OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DIBINE OTURUYOSUN SANKI YER MI YOKK BURADA OTURSANA OĞLUMU SIKIŞTIRIYOSUN
BEN::53::53::53::53::53:
ESİM:ANNE AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYOR MU KAIRIMN YANI BENIM YANIM
KV::14::14:

:53::53::53: aha böyle kaldım valla okurken
bu ne terbiyesiz kadın yaa Allah yardımcın olsun arkadaşım

Kıskançlık ve bencillik...

yaa benim kaynanam uzağımızda oturduğu için pek öyle karışma falan olmuyo
benim derdim uyuz elti :41:
dün mesela ne güzel annem, dayım, teyzem bana yemeğe geldiler
pat diye önce bi kaynımın oğlu geldi sildi süpürdü yemekleri. sonra hemen arkasından üstümüzdeki eltimin oğlu geldi oda açım dedi
taamam helali hoş olsun ama bende azcık yapmıştım kıt kanaat yetti. dayımla teyzem ilk defa evime geliyolar ve taaa nerden geldiler
insan güzelce ağırlamak istiyo işte utandım yani onlara az az yemek koyarken :14:
sonra bide çay içelim dedim hooooooop benim meraklı elti ve kocası pat bizim evde :47:
çok sinir oluyorum şu kadına çok! sanki çağıran oldu :52:

o benden dolayı değil canım sağolsun eşim çok sahip çıkar ezdirmez o yüzden çekiniyor

Valla cnm ne olursa olsun kaynanam an-la-maz...eşim beni savunsa kendini yerlere atar,,bağırır çağırır...ben sizi büyüttüm amaannn yemedim yedirdim zart zurt....her şekilde söyleyeceğini söyler..
Senin kaynanan en azından çekiniyomuş yapmıyomuş daha. Benimkinin olay hoşuna gidiyo..canınsıkılıyo heyecan arıyo..inadına söyler yanii

yaa benim kaynanam uzağımızda oturduğu için pek öyle karışma falan olmuyo
benim derdim uyuz elti :41:
dün mesela ne güzel annem, dayım, teyzem bana yemeğe geldiler
pat diye önce bi kaynımın oğlu geldi sildi süpürdü yemekleri. sonra hemen arkasından üstümüzdeki eltimin oğlu geldi oda açım dedi
taamam helali hoş olsun ama bende azcık yapmıştım kıt kanaat yetti. dayımla teyzem ilk defa evime geliyolar ve taaa nerden geldiler
insan güzelce ağırlamak istiyo işte utandım yani onlara az az yemek koyarken :14:
sonra bide çay içelim dedim hooooooop benim meraklı elti ve kocası pat bizim evde :47:
çok sinir oluyorum şu kadına çok! sanki çağıran oldu :52:

Elti derdi de apayrı bi konu..bn en büyük gelinim,henüz eltim yok...allah yardım etsin..
Bu tarz akrabalara -yani elti kaynana görümce gibi- uzak oturmak lazım,yoksa böle sorunlar çok oluyor

Elti derdi de apayrı bi konu..bn en büyük gelinim,henüz eltim yok...allah yardım etsin..
Bu tarz akrabalara -yani elti kaynana görümce gibi- uzak oturmak lazım,yoksa böle sorunlar çok oluyor

amiiiiiiiin canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :59:
yaa bende uzak durmak istiyorum ama maalesef ki aynı binada oturuyoruz.
inşallah günün birinde ev alma imkanımız olur da şunlardan kurtulurum

Kaynanamın dün sabah ki incisi: Anneler günü için patik örüyorum kendisine çünkü daha önce istemişti ama bitmedi birlikte kahvaltı yaparken ben senin hediyen de daha bitmedi inş. en kısa zamanda veririm anne ayağına diyorum.
K: Anneler günü hediyesi patik mi yani
B: Evet anne beğenmedin mi
K: yo güzel güzel
kahvaltıyı toplarken çıkarıyor ağzında ki baklayı benim ki
K: Şurdaki tuhafiye ye çok güzel yelekler gelmiş
B: Anne beğendiysen git al birini benim hediyem olsun
K: Yok onlarda güzel ama illa hediyelik bişey arıyosan hoca çok güzel kazaklar örüyor onlardan alayım onu öde
B: :44:

Kaynanamın dün sabah ki incisi: Anneler günü için patik örüyorum kendisine çünkü daha önce istemişti ama bitmedi birlikte kahvaltı yaparken ben senin hediyen de daha bitmedi inş. en kısa zamanda veririm anne ayağına diyorum.
K: Anneler günü hediyesi patik mi yani
B: Evet anne beğenmedin mi
K: yo güzel güzel
kahvaltıyı toplarken çıkarıyor ağzında ki baklayı benim ki
K: Şurdaki tuhafiye ye çok güzel yelekler gelmiş
B: Anne beğendiysen git al birini benim hediyem olsun
K: Yok onlarda güzel ama illa hediyelik bişey arıyosan hoca çok güzel kazaklar örüyor onlardan alayım onu öde
B: :44:

Boylelerine çok sinir oluyorum ya kendine zorla bişey aldırmaya çalışıyorlar. Ben kayınvalidemle yakın değilim ama oğluna yaptırmaya çalışıyor. Bize ev al da oturalim diye. Iki üç tane de evi olduğu halde gözü oğlunun evinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boylelerine çok sinir oluyorum ya kendine zorla bişey aldırmaya çalışıyorlar. Ben kayınvalidemle yakın değilim ama oğluna yaptırmaya çalışıyor. Bize ev al da oturalim diye. Iki üç tane de evi olduğu halde gözü oğlunun evinde.

Sizinkinin de gözü yükseklerdeymiş amaaann ne evi...altlarına araba çeksin bide yat alsın oldu olacak!!
Benimki de biz tatile,memelekete ya da başka bi şehre gezmeye giderken "gelirken bna hediye getirin"der. Uyuz olurum ben de. Hediye istenir mi,sipariş veriyo görgü yoksunu.

Sizinkinin de gözü yükseklerdeymiş amaaann ne evi...altlarına araba çeksin bide yat alsın oldu olacak!!
Benimki de biz tatile,memelekete ya da başka bi şehre gezmeye giderken "gelirken bna hediye getirin"der. Uyuz olurum ben de. Hediye istenir mi,sipariş veriyo görgü yoksunu.

Sorma bahçesine 3 katlı havuzlu villa istemişti bi kaç kere de :) zaten sana ve kardeslerine kalacak diyo. Yapmayinca eşim pinti oluyo. duyan da eşim fabrikator sanır. Üstelik bu insanlar düğünümüzde tek kuruş harcamadılar herşeyi eşim karşıladı buna rağmen ona da harcatmamak için çok ugrastılar.

çeyizimi götürdük kendi yakınlarım ve kaynanamla.
ev uzak bir şehirde olduğu için bazı mutfak eşyalarını oradan almaya karar verdim. taşımakta zorlanmamak için.
kaynanam markete gitmiş, kendince gördüğü eksikleri almış. bana da açıp gösteriyor bak bunu aldım bunu aldım diye.

kv: soyucu aldım kullanırsın.
ben: aa niye aldın ki bende vardı boşuna zahmet etmişsin.
kv: ne bileyim sormadım ki!

canı sağ olsun bana sormadan bir sürü eşya alır, benim evime :106:

Back