• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Valla benm babanem 8 saatlik yoldanda yetiyordu canım anneme :/

Kızlar seda diker in ilk kitabını okuyun. Sanırım adı aslında gidrn erkek yoktur diye. Onunda çocuğu olmuyormuş falan.... ama hatika kitap kendinize cok yararı olacak ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mutlaka okurum canim
kesnlikle size katılıyorum:) :16:
Kader arkadasim :(:43: bende sürekli agliyorum...

kaderim arkadasım inşş allah yüzümüze güler bizde artık göz yası dökmeyiz:43: o minnacık ellerini tutarız allah herkese olmayana sabır versin inşş:43:

Son düzenleme:
kaderim arkadasım inşş allah yüzümüze güler bizde artık göz yası dökmeyiz:43: o minnacık ellerini tutarız allah herkese olmayana sabır versin inşş:43:

Amin canim amin artik sabirdan ziyade kesinlikle bebek istiyorum.. Bebek bebek bebek :43: :43: Rabbim kucagimiza almayi annelik duygusunu yasatir inşallah...:43:

Amin canim amin artik sabirdan ziyade kesinlikle bebek istiyorum.. Bebek bebek bebek :43: :43: Rabbim kucagimiza almayi annelik duygusunu yasatir inşallah...:43:

haklısın canım sabır yerine hayırlı evlat istemek gerek inşş olur bebiş inşş 2kere catlatma yaptım ikiside düştü inşş bu ay inşş sende mutlu haberler alırsın

Yok tatlım yaaa karışacak baş agtitacak olan her yerden yeter ://

Haklısın aslında. Geçen sene bi komşum vardı. Kaynanası 1000km uzak bi şehirde yaşıyodu..senede iki defa geliyo ama kalan altışar ayda kavga gürültü bitmiyo evde..kadın resmen oğlunun evine gelip altı aylık sorun stokluyor...
Bnm kaynanayla yakın olduğumuz için sorunlar yaşadığımız için kendi açımdan uzak olsak sorun yaşamayaız :22:

Haklısın aslında. Geçen sene bi komşum vardı. Kaynanası 1000km uzak bi şehirde yaşıyodu..senede iki defa geliyo ama kalan altışar ayda kavga gürültü bitmiyo evde..kadın resmen oğlunun evine gelip altı aylık sorun stokluyor...
Bnm kaynanayla yakın olduğumuz için sorunlar yaşadığımız için kendi açımdan uzak olsak sorun yaşamayaız :22:

Sen ne diyorsun bazen kaynana ölse de stresi, sıkıntısı, gerginliği bitmez miras olarak bırakır gider ;)

Varsa hikayelerini bzle paylaşır mısın

tabi kiii:)

meesela simdi benim 2 tane halam vardı çocuğu olmuyordu kv pazara gittik bu arada 15 günlük evliyim eşim işte :)

ben : anne bak bu bebek tulumu ne güzelmiş (kız için çok cicili bicili bişeydi)

kv:neye bakıyorsun sen ?

ben : ne olduki
kv:sanki çocuğu oluyomuşta elbise bakıyo halanlar gibi sende kısırsın (kolu tutup savurdu)
eve dönene kadar ağladım
1.5 ay sonra yine pazardayız ben hamileyim

ben:anne patik falan alsam mı hem kıza hem erkeğe uygun olanlardan birde hevesliyimki
kv: bebek değil o et parçası et :44:

böyle bir kadın :)

tabi kiii:)

meesela simdi benim 2 tane halam vardı çocuğu olmuyordu kv pazara gittik bu arada 15 günlük evliyim eşim işte :)

ben : anne bak bu bebek tulumu ne güzelmiş (kız için çok cicili bicili bişeydi)

kv:neye bakıyorsun sen ?

ben : ne olduki
kv:sanki çocuğu oluyomuşta elbise bakıyo halanlar gibi sende kısırsın (kolu tutup savurdu)
eve dönene kadar ağladım
1.5 ay sonra yine pazardayız ben hamileyim

ben:anne patik falan alsam mı hem kıza hem erkeğe uygun olanlardan birde hevesliyimki
kv: bebek değil o et parçası et :44:

böyle bir kadın :)

Ayyyy Allah imm yaa canim hamilesin duymazlıktan gel gül gec ... Ne cins insanlar var ya kizsam mi gulsem mi bilemedim kiskancliğin hat safhasi

Ayyyy Allah imm yaa canim hamilesin duymazlıktan gel gül gec ... Ne cins insanlar var ya kizsam mi gulsem mi bilemedim kiskancliğin hat safhasi

bebeğimi oğlu yüzünden kaybedince boşandım

bebeğimi oğlu yüzünden kaybedince boşandım

Canim bilmeden yanlis bisey soylemisim sana acini destim kusura bakma :(( çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inş karsina hayirli insanlar cikar bundan sonra umarim...

Canim bilmeden yanlis bisey soylemisim sana acini destim kusura bakma :(( çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inş karsina hayirli insanlar cikar bundan sonra umarim...

önemli değil canım yapacak birşey yok

Benimde kayınvalidemle öne oturma problemimiz olmuştu. nedense kadın benim oturmamı istemiyor, bi haller oluyor. Denk g elip ne zaman otursam ayy midem bulandı ayy önümü görenmiyorum ayy bilmem ne.. Halbuki eşi ve eşim öne oturup yaylaya gittiğimde 4 saat arkada oturdu gıkı çıkmamıştı. Sırf bu nedenle onunla bir yere gitmek istemiyorum. Resmen beni ittirip öne geçiyor zafer edalarıyla :D

Back