• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Arkadaşlar nerdeyse bütün yazdiklarinizi okudum. Ve bazen yuh demekten baska birsey diyemedim. Allah yardimciniz olsun. Bende 4 yillik evliyim ama kaynanamla hic böyle diyaloglar gecmedi. Kaynanami kendi annem kadar cok seviyorum. Allaha cok sükür cok iyi anlasiyoruz. Valla cok düşündüm varmi diye bende paylasmak isterdim ama aklima gelen tek birsey var.
Yaklasik 3 yil önce Ramazandi. Misafir gelecek yemek hazirliyoruz.
Neyse ben bulasiklari yikiyorum baktim orda icinde su olan bir tas var. Icindeki suyu döktüm tası yikadim.
Kv: kizim tavuk suyu ayirmistim pilav icin tas nereye gitti? Dedi.
Ben: Annecim ben onun tavuk suyu oldugunu bilmiyordum, döktüm tasi yikadim dedim
Sevgili kaynanamin surati degisti ama hic giki cikmadi.
Ama bayagi sinirlendi belliydi. :D valla aklima gelen bi bu. Düsünüyorum düsünüyorum ama yok baska.
Kaynanam melek melek.
Kadin cok över beni.
Eşimle tartişsak bile hep benden yana olur.
Bana hic gelin gibi davranmadilar. Allah onlardan razi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar nerdeyse bütün yazdiklarinizi okudum. Ve bazen yuh demekten baska birsey diyemedim. Allah yardimciniz olsun. Bende 4 yillik evliyim ama kaynanamla hic böyle diyaloglar gecmedi. Kaynanami kendi annem kadar cok seviyorum. Allaha cok sükür cok iyi anlasiyoruz. Valla cok düşündüm varmi diye bende paylasmak isterdim ama aklima gelen tek birsey var.
Yaklasik 3 yil önce Ramazandi. Misafir gelecek yemek hazirliyoruz.
Neyse ben bulasiklari yikiyorum baktim orda icinde su olan bir tas var. Icindeki suyu döktüm tası yikadim.
Kv: kizim tavuk suyu ayirmistim pilav icin tas nereye gitti? Dedi.
Ben: Annecim ben onun tavuk suyu oldugunu bilmiyordum, döktüm tasi yikadim dedim
Sevgili kaynanamin surati degisti ama hic giki cikmadi.
Ama bayagi sinirlendi belliydi. :D valla aklima gelen bi bu. Düsünüyorum düsünüyorum ama yok baska.
Kaynanam melek melek.
Kadin cok över beni.
Eşimle tartişsak bile hep benden yana olur.
Bana hic gelin gibi davranmadilar. Allah onlardan razi olsun.

Kaynananı klonlayıp çoğaltmak lazım. Yada oğlu yeni evlenen kaynanalara mecburi ders olarak okutulsun.

Şaka bir yana, iyi niyetli tüm kaynanalardan Allah razı olsun.

Şuan hala taksidiyle uğraştığımız kayinvalidemin yaptığı şeyi anlatayim canlarım artık bende gülüyorum :D

Ben kaçarak evlendim eşime ailem karşı çıkınca eşime kaçtım :D
1,5 sene kayinvalidem kayinbabam ve gorumcemle aynı evde yaşadık.
Ayrı eve çıkınca ee mecbur eşya şart birde kızım oldu o sırada :)
Kayinvalidem kendi evini sıfır döşeyip eskileri benim evime koydu ev dediğimde eminim sizin salondan daha ufaktır komplesi :D
Sonra eşimin işi düzelince çok lüks güzel bir yere taşındık tabii o eski eşyalarla ben koltuk takımını ihtiyacı olan brine verip yeni bir L koltuk aldım evime eşyalar yerleşti diğer gün koltugum geldi adamlar çıkarttılar baktım bikac eşya daha çıkıyor kayinvalideme dedim anne bunlar ney dedi supriiiiiiiiz kızıma hediye aldım bende seviniyorum okadar şıklar ki çok mutlu oldum adamlar eşyaları kurarken kayinvalidem konuşuyor benim gelinim herşeyin en iyisine layık nasılda supriz yaptım hediye dediğin böyle olur falan :D
Adamlar kurup gittiler kapıdan çıkar çıkmaz adamlar, kayinvalidem demesinmi ayda 500 500 ödersin kızım guliyimmi agliyimmi bilemedim o an :D :D

Son düzenleme:
Şuan hala taksidiyle uğraştığımız kayinvalidemin yaptığı şeyi anlatayim canlarım artık bende gülüyorum :D

Kayinvalidem kendi evini sıfır döşeyip eskileri benim evime koydu ev dediğimde eminim sizin salondan daha ufaktır komplesi :D
Sonra eşimin işi düzelince çok lüks güzel bir yere taşındık tabii o eski eşyalarla ben koltuk takımını ihtiyacı olan brine verip yeni bir L koltuk aldım evime eşyalar yerleşti diğer gün koltugum geldi adamlar çıkarttılar baktım bikac eşya daha çıkıyor kayinvalideme dedim anne bunlar ney dedi supriiiiiiiiz kızıma hediye aldım bende seviniyorum okadar şıklar ki çok mutlu oldum adamlar eşyaları kurarken kayinvalidem konuşuyor benim gelinim herşeyin en iyisine layık nasılda supriz yaptım hediye dediğin böyle olur falan :D
Adamlar kurup gittiler kapıdan çıkar çıkmaz adamlar, kayinvalidem demesinmi ayda 500 500 ödersin kızım guliyimmi agliyimmi bilemedim o an :D :D

yuh hediye anlayisida biraz tuafmis kayinvalidenin :49: valla ne desem bilmedim boyle sahte tiyatro yapan insanlara sinir oluyorum birinin yaninda baska sizin yaninizda baska...benim esimin babannesi de boyle ooof kendi kaynanamdan cekmiyorum annem gibi ama babanne masallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh.....

Son düzenleme:
yuh hediye anlayisida biraz tuafmis kayinvalidenin :49: valla ne desem bilmedim boyle sahte tiyatro yapan insanlara sinir oluyorum birinin yaninda baska sizin yaninizda baska...benim esimin babannesi de boyle ooof kendi kaynanamdan cekmiyorum annem gibi ama babanne masallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh.....

Yapicak birşey yok canım eşime olan sevgim ve saygımdan susuyorum.
Senin durumun daha vahim babanne ne ya :Ş o neden karışıyor anlamadım .s

Ben evli değilim henüz ama kv herzaman aynı heralde :)

Telefon görüşmemiz

Ben : Nasılsınız iyimisiniz
KV. : Hastayım bildiğin gibi doktora gittim pazartesi midem için şunu şunu yaptılar (tabiki 2 cümle ile değil )
Ben : Geçmiş olsun ya kötü bişey yokmus en azından dikkat edin kendinizi yormayın
KV. :Yormiyimde napim salıda doktora gittim işte şunu şunu yaptılar şöyle dediler midemde bişeyler varmış haftaya salı tekrar gidicem
Ben : Dert bitmiyo işte allah kolaylık versin dikkat edin ama yormayın yinede kendinizi sağlık herşeyden önemli
Kv: Sen napıyosun ?
Ben : Çalışıyorum işte bi(burda lafım kesilir )
KV.: çarşambada doktora gittim bacaklarım için perşembede gidicem doktor öyle dedi sence başka doktorlarada gitsem mi acile gidim mi ?
BEN : -----
KV : Çok kötüyüm hiçbiyerimi kaldıramıyorum bacaklarım çok ağrıyo a bu omzumu oynatamıyorum göztepeye gittim bide süreyyapaşa ya mı gitsem sence gidim mi gidim dimi ameliyat olsam mı ameliyat olmadan evi taşiyim e bu evide tek basıma taşıyamam ki yerimden kımıldayamıyorum zaten 2 dakika kalksam heryerim çok ağrıyo bi bakkala gitsem gece ağrıdan uyuyamıyorum
Ben : yok canım niye tek başına taşıyasın zaten
KV. :Gelirsin sen yıkar yıkar kaldırırz tek yapamam zaten bacaklarım çok ağrıyo
Ben : Hep birlikte hallederiz sen düşünme onları
KV : (büyük oğlunun sevgilisi için ) Dün xxx geldide dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz dışarda işleri varmış kız tek başına gitmesin diye bende gittim sonra birlikte geldik yemek falan yedik gitti işte pazar kahvaltıya gelicekmiş snde glirsn
Ben : Müsait olursam uğrarım bende çalışıyorum işte yoğunum bu ara baya Biliyosunuz
KV: AMeliyat olursam bana kim bakıcak evin işini kim yapıcak kızımda yok
Ben : Düşünmeyin öyle şeyleri canım demeye kalmadan of heryerim çok ağrıyo ben bi doktora gidim
Çok anormal bi diyoloğumuz var çok entresan sürekli hastalıktan konuşuyoruz bide

Komşu : Gözdeler çok iyiler annesini falan tanıyorum arkadaşım çok iyi kadındır
KV : Bizde iyiyiz herkese sorsunlar bizi herkes bilir bende çok iyiyim
Komşu : Canım sen iyisin biliyorum zaten ama gözdenin anneside iyidir iyi bi aile
KV : Bizim ailenin neyi var herkes bilir biz ne kadar iyiyiz sor bak sor herkese sor koyiçinde burda herkes tanır bizi çok iyiyiz
Komşu : Sen iyi olmasan niye gelim kaç yılldır tanıyorum senide gözdenin annesinde tanıyorum sana söyliym dedim iyi insanlar yani
Kv.: tmam anladımda bizde iyiyiz yani.
Komşu : Evet sizde çok iyisiniz. Gözdenin abiside çok efendi bi adam kardeşine çok düşkün
Kv. BENİM ÇOCUKLARIMDA ÇOK EFENDİ ÇOK DÜZGÜN BAK SOR HERKESE
KOmşu HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ
KV. bizi herkes tanır bilir nasıl iyi olduğumu
komşuya zaten artık dicek laf kalmadı galiba :D sustu bi

Ben evli değilim henüz ama kv herzaman aynı heralde :)

Telefon görüşmemiz

Ben : Nasılsınız iyimisiniz
KV. : Hastayım bildiğin gibi doktora gittim pazartesi midem için şunu şunu yaptılar (tabiki 2 cümle ile değil )
Ben : Geçmiş olsun ya kötü bişey yokmus en azından dikkat edin kendinizi yormayın
KV. :Yormiyimde napim salıda doktora gittim işte şunu şunu yaptılar şöyle dediler midemde bişeyler varmış haftaya salı tekrar gidicem
Ben : Dert bitmiyo işte allah kolaylık versin dikkat edin ama yormayın yinede kendinizi sağlık herşeyden önemli
Kv: Sen napıyosun ?
Ben : Çalışıyorum işte bi(burda lafım kesilir )
KV.: çarşambada doktora gittim bacaklarım için perşembede gidicem doktor öyle dedi sence başka doktorlarada gitsem mi acile gidim mi ?
BEN : -----
KV : Çok kötüyüm hiçbiyerimi kaldıramıyorum bacaklarım çok ağrıyo a bu omzumu oynatamıyorum göztepeye gittim bide süreyyapaşa ya mı gitsem sence gidim mi gidim dimi ameliyat olsam mı ameliyat olmadan evi taşiyim e bu evide tek basıma taşıyamam ki yerimden kımıldayamıyorum zaten 2 dakika kalksam heryerim çok ağrıyo bi bakkala gitsem gece ağrıdan uyuyamıyorum
Ben : yok canım niye tek başına taşıyasın zaten
KV. :Gelirsin sen yıkar yıkar kaldırırz tek yapamam zaten bacaklarım çok ağrıyo
Ben : Hep birlikte hallederiz sen düşünme onları
KV : (büyük oğlunun sevgilisi için ) Dün xxx geldide dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz dışarda işleri varmış kız tek başına gitmesin diye bende gittim sonra birlikte geldik yemek falan yedik gitti işte pazar kahvaltıya gelicekmiş snde glirsn
Ben : Müsait olursam uğrarım bende çalışıyorum işte yoğunum bu ara baya Biliyosunuz
KV: AMeliyat olursam bana kim bakıcak evin işini kim yapıcak kızımda yok
Ben : Düşünmeyin öyle şeyleri canım demeye kalmadan of heryerim çok ağrıyo ben bi doktora gidim
Çok anormal bi diyoloğumuz var çok entresan sürekli hastalıktan konuşuyoruz bide

Komşu : Gözdeler çok iyiler annesini falan tanıyorum arkadaşım çok iyi kadındır
KV : Bizde iyiyiz herkese sorsunlar bizi herkes bilir bende çok iyiyim
Komşu : Canım sen iyisin biliyorum zaten ama gözdenin anneside iyidir iyi bi aile
KV : Bizim ailenin neyi var herkes bilir biz ne kadar iyiyiz sor bak sor herkese sor koyiçinde burda herkes tanır bizi çok iyiyiz
Komşu : Sen iyi olmasan niye gelim kaç yılldır tanıyorum senide gözdenin annesinde tanıyorum sana söyliym dedim iyi insanlar yani
Kv.: tmam anladımda bizde iyiyiz yani.
Komşu : Evet sizde çok iyisiniz. Gözdenin abiside çok efendi bi adam kardeşine çok düşkün
Kv. BENİM ÇOCUKLARIMDA ÇOK EFENDİ ÇOK DÜZGÜN BAK SOR HERKESE
KOmşu HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ
KV. bizi herkes tanır bilir nasıl iyi olduğumu
komşuya zaten artık dicek laf kalmadı galiba :D sustu bi

Ayyyy Allah kolaylık versin canım sana :)
Mustakbl eltyle alışveriş senle temizlik buda dikkatimden kaçmadı yani ;)

Ayyyy Allah kolaylık versin canım sana :)
Mustakbl eltyle alışveriş senle temizlik buda dikkatimden kaçmadı yani ;)

baştan kafamda düşünüyodum annesi ya bakarım ben ederim ilerde allah korusun bişey olur eder tanışmadan önce hep böyle derdim içimden anne sonuçta candır falan diye ama tanıdıktan sonra bütün düşüncelerim değişti anladım ki niyeti dublex ev alıp büyük oğlyla gelinini üste oturtcak bizde onla yaşıycaz yumusak yüzlüydüm başlarda bu niyeti anlayınca direk geri çekildim bu 1. planı 2. ise bana ev aldırmak oğlu benim yanıma gelicek evi ben alıcam arada diyo ev almıyomusun sen falan diye içimden neler geçiyoda susuyorum . Ona göre onların dükkanları var iş güc sahibi hepsi hiç düşünmüyo bizim 4 tane arabamız var iki emeklimiz var çocukları köpek gibi çalıştırıyorrz (büyük oğlu değerlisidir ona kıyamaz ) geldim 45 yaşına hala kirada oturuyorum 2 erkek evlendircem madem dükkanımız arabamız var niye herkese niye borç var şimdi kıt kanaat geçiniyoruz bu dükkandan 3 ev geçincek nasıl olucak ama düşünce şu gözde çalışır büyük oğlunun eşide kendi dükkanlarında sekreterlik yapar gözde zaten çalışıyo işi gücü var bi ev alırız gözde bakar zaten yemek ekmek yapmayıda biliyo ya da gözdeler ev aldı şimdi durumlarıda fena değil bu kız ev alır çalşır öder demiyo 1 maaşla ne evi alıyosun nereye ev alıyosun çok doluyum çok :) Başlarda hep böyle güleryüzlü dinlerdim niyetin bu olduğunu anlayınca evlilikten soğudum resmen bunalıma girdim

Bide bu var aklımda kalan işten çıktım eve gidiyorum yolda gördüm dedim 2 sokak poşetlerini taşiyim evlere bakıyoduk konu açıldı yine dublexden bende laf arası ev üstüne ev olmaz dedim başkasından bahsediyoduk niyetimi anlasın en azından diye Oda

O : Neden olmasın işten gelirsiniz yeme içme beraber olur sonra isterseniz odanıza gidersiniz falan gibi bişey dedi
Ben : (kendimden örnek verilmesini istemedim ) Teyzemde öyle yaptı o bide evleri karşılıklıydı yeme içme beraber yaptılar akşam evlerine gittiler 2 gelin olunca çok sorun oldu teyzem çalışıyodu bide evin bütün masraflarını kendisi yapıyodu
O : Senin teyzende sorun var o zaman

Yemin ederim içimden o zaman hiç normal şeyler geçmedi...

Esim benı,çocukları,kayınpederı ve kaynamı gorumceme yemeğe gıdıyoz arabadayız ben ve kaynanm bı de ıkızlerım arkadayız esım arabayı kullanıyo kayınpeder onde oturuyo onlar sohbet edıyo arkada da kaynan ve ben tabı
kv:bak kızım benım 3 oğlum ve bır kızım var benım yavrularımın arası çok ıyı olur ya ben oldukten sonra bunların arasını sakın açmayın yaparsa gelınler yapar
ben:anne o nasıl soz ben ne yaptım kı bugune kadar sen serdarı tanmıyor musun ne kadar kardeslerıne ve sıze duskun hem ben nıye kardeslerın arasını acayı
kv:ben söyleyeyım de
ben:çok ayıp edıyosun anne sankı benı tanımıyosun çok alındım
kv:bırden aglamaya feryat etmeye baslar
ben:anne ne oldu
kv:sız gelınler yılansınız bılırım sızı amacınız çocuklarımn arasını açmak bılmez mıyım
ben:anne nıye aglıyosun şimdi bak çocukları da korkuttun ağlama
kv:oyyy ben bu basımı nerelere vuram sansıma sıçamm
ben:tovbe tovbe
esim:ne oluyo ne bu gurultu?
Ben:hayatım vallahı anlamadm bırden anne ağlamaya basladı benm çocuklarmn arasın acasınız sız gelınler dıye
kv:oyyy kızım sen yanlış anladın ben dedım kı bak ne guzel hep beraber gıdıyoz ne guzel bırlığız ben mutluluktan agladm yavrum benım
ben::53:
Kayınpederim: Ben senı bılmez mıyım nezahat(kayınvalıdeme)
hahahahha bu çok iyi ama ya allahm allahımmmm :)))

Bide bu var aklımda kalan işten çıktım eve gidiyorum yolda gördüm dedim 2 sokak poşetlerini taşiyim evlere bakıyoduk konu açıldı yine dublexden bende laf arası ev üstüne ev olmaz dedim başkasından bahsediyoduk niyetimi anlasın en azından diye Oda

O : Neden olmasın işten gelirsiniz yeme içme beraber olur sonra isterseniz odanıza gidersiniz falan gibi bişey dedi
Ben : (kendimden örnek verilmesini istemedim ) Teyzemde öyle yaptı o bide evleri karşılıklıydı yeme içme beraber yaptılar akşam evlerine gittiler 2 gelin olunca çok sorun oldu teyzem çalışıyodu bide evin bütün masraflarını kendisi yapıyodu
O : Senin teyzende sorun var o zaman

Yemin ederim içimden o zaman hiç normal şeyler geçmedi...

Allah sabır versin valla işin zor :ssz: yazdıklarını okudum da benim içim daraldı burda valla :1:
ama bak en azından kadın evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş
sende evlendiğin zaman ona göre gardını al ve olabildiğince uzağında otur :34:

Allah sabır versin valla işin zor :ssz: yazdıklarını okudum da benim içim daraldı burda valla :1:
ama bak en azından kadın evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş
sende evlendiğin zaman ona göre gardını al ve olabildiğince uzağında otur :34:

aynen hiç beklemezdim böyle bi annesi olsun çok farklı geldi bana bide kendi ailemdende böyle görmedim ben alışkın değilim bu tarz şeylere ciddi rahatsız oluyorum baslarda anlamamıştım da sonra o kadar çok fark ettirdiki direk sevgilime dedim bigün gelip bana sakın annem bizle oturun diyo deme zaten direk cevabı bizimkilerle yasıycağımıza senin ailenle yasamayı tercih edebilirim ben seninle hizmetçi olasın diyemi evlenicem :D

aynen hiç beklemezdim böyle bi annesi olsun çok farklı geldi bana bide kendi ailemdende böyle görmedim ben alışkın değilim bu tarz şeylere ciddi rahatsız oluyorum baslarda anlamamıştım da sonra o kadar çok fark ettirdiki direk sevgilime dedim bigün gelip bana sakın annem bizle oturun diyo deme zaten direk cevabı bizimkilerle yasıycağımıza senin ailenle yasamayı tercih edebilirim ben seninle hizmetçi olasın diyemi evlenicem :D

işte bu yaa helal olsun valla :46:
her zaman derim bi evlilikte koca eşini tutmuyosa ve savunmuyosa, istedikleri kadar birbirlerini sevsinler, mutlaka bi gün ayrılma eşiğine gelirler :ssz:
çünkü her zaman kocanın tutması önemlidir

Bizde bundan 2 ay önce Barcelonaya bilet aldık gelecek sene sevgililer günü için ama çok spontane gelişti. Kendim zaten turizmciyim uygun fiyata uçak bileti ve otel ayarlayınca eşime bile sormadan aldım. Akşam işten çıktım kayınvalidemle konuşuyorum. Anne ben bugün ne yaptım biliyor musun dedim? Hayırdır inşallah dedi. Barcelonaya bilet aldım, otelimizi de ayarladım seneye sevgililer gününü orda kutlayalım istedim dedim. Kayınvalidemin cevabı aynen şu şekilde kızım ben gelemem ki size ayak uyduramam siz gidin. Ben hiç bozuntuya vermedim artık ama çok güldüm kendini de katmasına.:1:

Ben nişanlıyken eşim askerdeydi. Kardeşimle gitmiştik hal hatır sormaya dedi ki bilseydim geleceğinizi camları silmezdim. Daha bu o zamanlardan başlayan şeyler. Ramazanda annemlerle onlarda kaldık nişanlıyken yine annemler şehirdışında yaşıyorlar. Sahurda beni mutfağa bi soktu güneş doğuyodu ben çıkarken.insafsız. Ben de elimi eteğimi çektim artık evlenince. Çünkü çok örneklerim bunu. İş yapmak koymaz insana da bunlar resmen hizmetçi arıyolar.eşim de onayladı zaten.Hayatta dokunmuyorum bi tabağa bile. Yoksa elimi verip kolumu kaptıracam.

Yine nişanlıyken dedi ki kadın sevgi gel baklava ye. Annem de dedi ki sevgi hiç baklava yemez tiksindi yıllar önce. Cevap şu: ben ona yedirmesini bilirim.

Bazıları kendi itiyor insanları. Artık hiç yüz vermem. Zorunlu olmadıkça asla konuşmam.artıl bebeğimiz var diye yaranmaya çalışıyor. Son manzara şuydu geçen hafta:

(Şimdi boynunuzu hafif sağa bükün gözlerinizi yavru köpek gibi yapın sesinizi de zavallı ses tonu yapın ve şöyle diyin) : sevgi Allah senden razı olsun iyi ki getirdin de birazcık da olsa sevdim.

Zannedersin fersah fersah kaçırıyorum çocuğu. Ortamda bunu diyince ne oluyo? Suçlu konumuna düşüyorum.

Bu arada eşimin de annesi değil halası. Evlatlık vermişler ama kadın rolüne çok fena bürünmüş. Çocuğu bırakmıyo ki gerçek babannesi sevsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bizde bundan 2 ay önce Barcelonaya bilet aldık gelecek sene sevgililer günü için ama çok spontane gelişti. Kendim zaten turizmciyim uygun fiyata uçak bileti ve otel ayarlayınca eşime bile sormadan aldım. Akşam işten çıktım kayınvalidemle konuşuyorum. Anne ben bugün ne yaptım biliyor musun dedim? Hayırdır inşallah dedi. Barcelonaya bilet aldım, otelimizi de ayarladım seneye sevgililer gününü orda kutlayalım istedim dedim. Kayınvalidemin cevabı aynen şu şekilde kızım ben gelemem ki size ayak uyduramam siz gidin. Ben hiç bozuntuya vermedim artık ama çok güldüm kendini de katmasına.:1:

ahanda seninki benim kvdemin isine donmus esim gece mesaisine kaliyordu bir arada oturuyoruz kvle esim beni bekleme yat uyu uykusuz kalma ben yerim birseyler gelince derdi her gece buz gibi yemekleri yiyor bir gecede bende soyle guzel bir sofra hazirlayim dedim bir bakdim kv kpde kalkmislar yari kapali yari acik gozle sakkkk oturdular sofraya kizim biz ne olsa yerdik niye bu kadar ugrastin dediler onlara yaptigimi zannettiler hele esim isten gelince merdiven kapisi tiiikkk yapti benle bir kosan kvle benim tota yanyana gecmedi kapidan sikistik :17:ama yilmayan kv diger kapinin arkadan surkulerini acip oh beee rahatladik dedi:53:bir adama asik iki kadin modeli canli canli gordum biri anne biri aski:16:

Benim kayinvalidem cok iyidir allahima bin şükür beni kendi annemden daha cok dusunur yeri gelince :16: allahim bozmasin :16: ama bizimde diyologlarimiz yok degil;
K: kizim m.. seviyomusun (nisanlim)
B: evet anne :16:
K: nekadar seviyosun kizim
B: coookk anne :16:
K: tamam kizim bende sizi seviyorum
Ben hönkkk ne alaka diye kaliyorum :52:

Ama olsun cok seviyorum ben annemi :16:

bu ne yahu!:9::9::9:

altta kalan bı ınsan degılım lafa lafla cevap verırım genelde.en son yasadıgmız ornek:
bzde beşiği ve bebek arabasını kendılerı ısteyıp kaynanamlar aldı.annemler kızıma altın , kunye ve bıleklık taktı.bızde bılmıyorduk hıç anneannenın alacagını bılmıyorduk adetın bazı yerlerde boyle oldugunu.neyse kaynanamlar aldı sonra aylar sonra bırgun kaynanam akrabasının yanında şöyle bı laf ettı "bızde beşiği anneanne alır eve getırır o gun yenılır içilir sofralar kururlur dedı.taş attı yanı.ben ne yaptım altında kalır mıyım "" e bizdede doğum yapan gelıne bılezik takılır ona bakarsan "dedım:27: oh olsun hanı bana bılezıkkk.oyle laf sokulmaz boyle laf sokulur:1: sustu kaldı:1:

Back