• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

bende anlatayım birtane :)

k)ne yemegi yaptın
b)anne dün yapmıştım ya ondan kaldı baya
k)aa ama e...... yemez 2 gün üst üste aynı yemeği
b)ama anne e..... boşuna yemek yapma dünkünü yeriz dedi

aşağıda komşuların yanaındayız yemekten konu açıldı tam ağzımı açacaktım ki
k) sen sus sanki yemek yaptığınmı var yapmayıda bilsen gam yemem

ertesi günn
k) pamukkk kızım gel kb senin domatesli makarnana bayılıyor yapsana yiyelimmm :)

Canım sende bomba hikayeler vardır :)

ama sonuç olarak boşandık :(

Sende hik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:26::26::26::26::26::26: amaninnnnnnnnn kadına bak bütünn lafları söyleyen kendisi ve hiç birşey umrunda değil...Töbe töbeeee benimde çocuğum olmuyor biri tembel falan diye sokak ortasında konuştu bende evde bir ton ağladım.Kayınvalidem geldiii kızım niye ağlıyorsunnn dedi ama ben başka şeyler söyledimm anladı neden ağladığımı biri bişeymi söyledi falan dedi en sonunda dayanamadım anlattım oda ben ağlıyorum diye ağlamaya başladıı sinirini alamadı çıkmaz sokakta oturuyorlar çıktıı sokağın ortasınaaa benim gelinime laaf söyleyen çıksınn bakim kim tembelmişşş gelsin karşımda konuşsun derdi sizimi aldııı ne adi insanlarsınız diye bas bas bağırdıııı bende ne yapacağımı şaşırdım.Ama iyi yaptı dahada duymadık.Kayınvalidemden öyle atak beklemezdim.Şok oldum resmennnnn:1::1::1::1:

Helal olsun böyle kaynanaya

Esim gece 12 de isten geliyo
kv ve ben cay demleme yarisina girdik
kiskanclik bu ya esimi paylasamiyoruz
Esimin gelmesine yarim saat kala cay demliyoruz. Bir birimize kaptirmamak icin erken demleme basladik mutfaga once giden sirayi kapiyo gunden gune cay 2 saat erken demlenmeye basladi (umarim anlamissinizdir) kv ayni gun pes etmisiz galip kim geldi dersiniz
esim isten geldi
Oglum sana cay demledim (kayinpeder)
Ahahahahahahahahaha yaaa koptum yaa zuhahahahahahaha

İstisnasız her sayfayı okudum, en komiklerinden biri
Ah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaynanamın evındeyız esim uzanmış tv izliyo ben de mutfağı toparlayıp geldım esımın ayaklarını dıbıne oturdum
kv:orada nıye oturuyorsun?
ben:neden kı?
kv:burada bı suru bosyer var da
ben:ben esımın yanına oturmayı severım
kv:burada otur yanımda
ben:burası ıyı

kv:OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DIBINE OTURUYOSUN SANKI YER MI YOKK BURADA OTURSANA OĞLUMU SIKIŞTIRIYOSUN
BEN::53::53::53::53::53:
ESİM:ANNE AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYOR MU KAIRIMN YANI BENIM YANIM
KV::14::14:

Ahahahahahaha inanamıyorum ya ahahahahaha koptum burda, utanmadan nasıl der!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evaroğlu ben kayınpederimin yani çerkes olan taraftan çok ta kötü bişey görmedim sadece şunu söyliyim bu sadece bu sülale için geçerli bence erkekleri kadınlardan daha dedikoducu huzur bozan cinstendir kadınlarıda çok dedikoducudur gerçi ama al birini vur ötekine yani....ben ailemde erkeklerin dedikodu yapmasını bırak kadınların olduğu sohbetlere girdiklerini görmemişimdir 30 yıldır.......kaynanamda karslıdır ama çerkes değil babamız has çerkez ama...burda benim anlatmak isteğim kültürler farklı olunca beklentiler birbirlerini karşılamakta zorlanıyo kimse kimsenin istediğini veremiyo......göçmenlerde genelde kaynanalık yoktur yapmazlar pek kaynanalık.anlayış vardır herzaman gelin baş tacı edilir bizlerde..neyse burdaki konumuz kimin nereli olduğu değildi zaten sanki burdaki kaynanaların hepsi karlımı kötü olan kadın nereli olursa olsun kötüdür işte adıda KAYNANADIR....benim çok canım yandı ama Rabbim bana güzel günleride gösterdi sonunda yuvam oldu o kadına kalsaydık oğlum yeterki boşansın yüzüklerim ona feda olsun diyodu(bozdurup paraya çevirip oğluna boşanma parası yapacakmış)

Konuyu dağıtmak istemem ama derlerki Çerkez kızı macır (muhacir) gelini olacaksın derler. :D

bende anlatayım birtane :)

k)ne yemegi yaptın
b)anne dün yapmıştım ya ondan kaldı baya
k)aa ama e...... yemez 2 gün üst üste aynı yemeği
b)ama anne e..... boşuna yemek yapma dünkünü yeriz dedi

aşağıda komşuların yanaındayız yemekten konu açıldı tam ağzımı açacaktım ki
k) sen sus sanki yemek yaptığınmı var yapmayıda bilsen gam yemem

ertesi günn
k) pamukkk kızım gel kb senin domatesli makarnana bayılıyor yapsana yiyelimmm :)

ama sonuç olarak boşandık :(

Nasıl insanlar var yaaa boşanma sebebiniz kv mi :/

bi tane de ben anlatıyım diyecem ama kaynanam okadar çok konuşuyor okadar boş konuşup saçmalıyorki hangisini anlatayım bilemedim :Dilk evlendiğim zamanlardaki ilk dengesizliğini söliyim sürekli bana gelip yıkanmaysunuz yıkanacakmusunuz diyip duruyo ama bir cümleyi en az 40 kere tekrarladığı için dinlemiyorum bikaç kez kulak verdimki aynı şeyi sölüyo anlamadım bende duş aldım bugün sen gir dedim sonra kayın biraderim ve eltim geldi bize onların yanındada sordu siz hiç yıkanmayusunuz neden niçun diye bu arada karşı dairelerde oturuyoruz ozamanlar sabah 7 de geliyor biz yatak oodasına girene kadar gitmiyodu bende hala anlamıyorum bize pis demeye çalışıyo falan diyorum sen nerden biliyosun ne zaman duş alıyoruz almıyoruz dedim banyonun ışığı yanmıyor hiç dedi hep burdayım görmüyorum dedi tabi beğenmedin oğlumu istemeysun ki gibi bişi dedi olduğum yerde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım sen hiç çıkmıyosunki bizden diyebildim sadece :53:

bi tane de ben anlatıyım diyecem ama kaynanam okadar çok konuşuyor okadar boş konuşup saçmalıyorki hangisini anlatayım bilemedim :Dilk evlendiğim zamanlardaki ilk dengesizliğini söliyim sürekli bana gelip yıkanmaysunuz yıkanacakmusunuz diyip duruyo ama bir cümleyi en az 40 kere tekrarladığı için dinlemiyorum bikaç kez kulak verdimki aynı şeyi sölüyo anlamadım bende duş aldım bugün sen gir dedim sonra kayın biraderim ve eltim geldi bize onların yanındada sordu siz hiç yıkanmayusunuz neden niçun diye bu arada karşı dairelerde oturuyoruz ozamanlar sabah 7 de geliyor biz yatak oodasına girene kadar gitmiyodu bende hala anlamıyorum bize pis demeye çalışıyo falan diyorum sen nerden biliyosun ne zaman duş alıyoruz almıyoruz dedim banyonun ışığı yanmıyor hiç dedi hep burdayım görmüyorum dedi tabi beğenmedin oğlumu istemeysun ki gibi bişi dedi olduğum yerde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım sen hiç çıkmıyosunki bizden diyebildim sadece :53:

Hahahaha iyi demişsin :D

Bende sadece bugünden bir diyalog anlatayim dayanamafim...
Sahile gittik bi komşusunu gördü gençti kadim evlendiği zamanlarda birkaç kere düşük yapmis sonra oğlu ardından da ikiz kizlari olmuş.. Bende arkadan yanina gidiyordum ki kadin köyden ...... Geldi onu taktim hamile kaldim ilk ooğluna ardından da kızlar oldu dedi ama ne geldi dedi anlamadim (bu arada eylülde 2 sene olacak evleneli bi dusugum var ondan sonra da hamile kalamadim)
Ben:ne gelmiş kköyden anne ne taktim dedi de hamile kalmis
Kaynana: o birkaç kez düşük yapti senin gibi bi kere değil ki :53: :53::47: öyle sinir oldum ki boyle bogazina yapisip bogasim geldi o kadar yani.. Hamile kaldigimda da onun b.ktan isleri yüzünden çocuğumudusurdum asla kabul etmez hic te dua eettiğini görmedimoöyle sinirliyim ki ona karesi aptal seyyyy:47:

Ya artik ona dayanamıyorum napicammm :( :(

Umarım eşin iyi biridir.
Ama bu kadın değişmez
Allah kolaylik versin canım ki dha 2 yıllık evlisin. Her şeyin bir zamanı vardır. Sadece buna inan ;)

Umarım eşin iyi biridir.
Ama bu kadın değişmez
Allah kolaylik versin canım ki dha 2 yıllık evlisin. Her şeyin bir zamanı vardır. Sadece buna inan ;)

Esim çok şüküriyi biri ama bu gece agladigimi umursamadi bile iona kizginim şuan.. Herşeyin bi zamanki var evet psikolojimi öyleggüzel ayarliyorum relaxim ama bisey oluyor biri bisey diyor moralin alt üst oluyor kaynanam gibi daha neleri var da ondan duyunca daha çok acitti beni neden bilmiyorum:43: :43: :43::43:

Öncelikle bakarım kayinvalidem yok :D
Bu yüzden yorumlrimda pek bir sey diyemecegim ama öğrendiğim en önemli şey eşin iyiyse ve sana gercektn değer verip seni onemsiyorsa sen zaten şanslı borisin.
Bu çocuk mevzusu çok olaydır zatenn ama eşinde sonuçta oturup fikrini sana söylemiştir. Üzülme önemli oln ikimzn bir srrada olmasi demiştir muhakkak.
Ama biz kadınlar çok ince düşünürüz. Çok hasssasizdr. Bazen bzi anlamayablirler. Belkide gerçekten bugün kendini iyi hssetmiyrdr.
Ki bn inaniyrmki uygun br zamnda eşine bn Ogün agladm bnu umursamadn desen o çok güzel açıklar durumu ;)

Öncelikle bakarım kayinvalidem yok :D
Bu yüzden yorumlrimda pek bir sey diyemecegim ama öğrendiğim en önemli şey eşin iyiyse ve sana gercektn değer verip seni onemsiyorsa sen zaten şanslı borisin.
Bu çocuk mevzusu çok olaydır zatenn ama eşinde sonuçta oturup fikrini sana söylemiştir. Üzülme önemli oln ikimzn bir srrada olmasi demiştir muhakkak.
Ama biz kadınlar çok ince düşünürüz. Çok hasssasizdr. Bazen bzi anlamayablirler. Belkide gerçekten bugün kendini iyi hssetmiyrdr.
Ki bn inaniyrmki uygun br zamnda eşine bn Ogün agladm bnu umursamadn desen o çok güzel açıklar durumu ;)

Evet canim kesinlikle.. Esim zaten hep benin yaninda kayinvalidemin bana olan tavri yüzünden annesinden uzak bile duruyor bu çok hoşuma gidiyor da. Yine de bugünkü olaya çok sinirlendim. Gecen ay tedaviye basladim olumsuz geçtive gecn aayin olumsuzluğu bu aya yansiya bilir yarin doktora gitcem ne olacak ne bitecek gelecek aya mi kalicak derken öylekendimi paralarken boyle olması beni çokama cok üzdü. Hakkimizda hayirlisi olur iinşallah...:43::43::43::43::43::43::43:

Bu arada evlenince sakin ama sakin kayinvalidene yakin oturmaaaa !!!! :52::52::52: benden söylemesi...

bitanede kaynana olayı benden ben 1 yıılık evliyim velhasıl bir gün eşim ameliyat oldu ben uykusuz hastaneden eve geldim aksamı kaynanaa yalansız 14 kişiyi topladı getirdi basıma gecmiş olsuna birde ani baskın aclarmıs bide yemek cay meyve vs derken zaman gecti bunlar ayaklandı gitcekler kadın okadar kişinin içinde dönüp demezmi seni damızlıklıkmı aldık bir cocuk doguramadın böyle yapıstım kaldım oldgum yere neyseki abisi anne ne bicim konusuon dedi benmi herkesi öptm yolucu ettim o haric .. buarada 2 kez düşük yaptım zaten olmuo die pskolojim bozuk of of efkarlandım gene:43::43::43:

Bu arada evlenince sakin ama sakin kayinvalidene yakin oturmaaaa !!!! :52::52::52: benden söylemesi...

Valla benm babanem 8 saatlik yoldanda yetiyordu canım anneme ://

Kızlar seda diker in ilk kitabını okuyun. Sanırım adı aslında gidrn erkek yoktur diye. Onunda çocuğu olmuyormuş falan.... ama hatika kitap kendinize cok yararı olacak ;)

Back