• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Boylelerine çok sinir oluyorum ya kendine zorla bişey aldırmaya çalışıyorlar. Ben kayınvalidemle yakın değilim ama oğluna yaptırmaya çalışıyor. Bize ev al da oturalim diye. Iki üç tane de evi olduğu halde gözü oğlunun evinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ki süper kaynana demek ki yelekle fln ikna oluşuna bakarsak:27:

benimkilerde bayramdan sonra gelecekler miş ve muhtemelen kışı bizde geçirecekler,kızımın doğumundan sonra her kış geliyolar,3 senedir yani,ben pek gönüllü degilim ama bişey diyemiyorum tabi

Bi kac seneye kış yerine temelli gelirler ;)

kaynanamın evındeyız esim uzanmış tv izliyo ben de mutfağı toparlayıp geldım esımın ayaklarını dıbıne oturdum
kv:orada nıye oturuyorsun?
ben:neden kı?
kv:burada bı suru bosyer var da
ben:ben esımın yanına oturmayı severım
kv:burada otur yanımda
ben:burası ıyı

kv:OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DIBINE OTURUYOSUN SANKI YER MI YOKK BURADA OTURSANA OĞLUMU SIKIŞTIRIYOSUN
BEN::53::53::53::53::53:
ESİM:ANNE AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYOR MU KAIRIMN YANI BENIM YANIM
KV::14::14:

Esim benı,çocukları,kayınpederı ve kaynamı gorumceme yemeğe gıdıyoz arabadayız ben ve kaynanm bı de ıkızlerım arkadayız esım arabayı kullanıyo kayınpeder onde oturuyo onlar sohbet edıyo arkada da kaynan ve ben tabı
kv:bak kızım benım 3 oğlum ve bır kızım var benım yavrularımın arası çok ıyı olur ya ben oldukten sonra bunların arasını sakın açmayın yaparsa gelınler yapar
ben:anne o nasıl soz ben ne yaptım kı bugune kadar sen serdarı tanmıyor musun ne kadar kardeslerıne ve sıze duskun hem ben nıye kardeslerın arasını acayı
kv:ben söyleyeyım de
ben:çok ayıp edıyosun anne sankı benı tanımıyosun çok alındım
kv:bırden aglamaya feryat etmeye baslar
ben:anne ne oldu
kv:sız gelınler yılansınız bılırım sızı amacınız çocuklarımn arasını açmak bılmez mıyım
ben:anne nıye aglıyosun şimdi bak çocukları da korkuttun ağlama
kv:oyyy ben bu basımı nerelere vuram sansıma sıçamm
ben:tovbe tovbe
esim:ne oluyo ne bu gurultu?
Ben:hayatım vallahı anlamadm bırden anne ağlamaya basladı benm çocuklarmn arasın acasınız sız gelınler dıye
kv:oyyy kızım sen yanlış anladın ben dedım kı bak ne guzel hep beraber gıdıyoz ne guzel bırlığız ben mutluluktan agladm yavrum benım
ben::53:
Kayınpederim: Ben senı bılmez mıyım nezahat(kayınvalıdeme)

ne biçim bi insan bu ne kadar çirkef ve terbiyesiz sana yılan diyo sonrada seni yalancı çıkarıyo manyak kadın
Allah sabır versin

Yani bence de. Resmen alıştırma turlarına çıkmışlar..ne münasebet ya kışın nie geliyolarmış kendi kafalarına göre!!!

Babanem tarafndn bu durumu yaşamış biri olarak kesinlikle katılıyorum birde gorumcen varsa aman onlar yaşlı muhabbeti yapıyorsa yaslanmadan çökerler

Ben de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..

Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...

neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra

Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..

Bi kaç saat geçer

kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit :51:

Burcu nasıl dayandin bunlara ://

Babanem tarafndn bu durumu yaşamış biri olarak kesinlikle katılıyorum birde gorumcen varsa aman onlar yaşlı muhabbeti yapıyorsa yaslanmadan çökerler

Bu kaynana grubuna nokta kadar sempatim,merhametim yok ya....ne fenalık fesatlık varsa bunlarda

Bi gun esim hasta karni agriyo :)) diolog aynen boyle

K.oglum bugun ben ssizde kalcam sana bise olur bayilirsin faln..
ESIM . yok anne gerek yok esim var ya o bakar
K. Yok oglum yok o simdi uyanamaz ben geliyim yada kardesin gelsin
ESIM.. anne gerek yok iyiyim ben bise olursa ararim ben..
BEN.. anne ben bakarim esime niye guvenmiyisun bana safmiyim ben .. ((sinirler tavan tabi ))
K. Yok yok kardesi gelsin
Ve sonunda kaynim bizde yatar esim sabaha kadar atesler icinde yatar ben basinda sirkeli suyla beklerim kaynim iceride horlayalar uyur :D

isteme öncesi ailemle tanışmaya geldiler (bizimkilerin isteiği üzerine)

kaynana
2 görümce
çocukları

annem
ananem
ablam
teyzem
ben

laf döndü dolaştı
kaynanam ananeme dedi ki, bu arada annemle muhatap olmuyo ananame soruyo

kaynanam: bi şartınız şurtunuz var mı hiç bilmem bu işleri
ben kocaya kaçtım

ananaem: ben sanki kaçmadım

ben: :53:

Bayıldımmmmmmm ben buna yaaa :D

benimkini ben pek anlayamadığım için tepki veremedim :) bir pazar düğün sonrası kayınvaldeme uğradım (henüz nişanlıyım bu arada)

kayınpeder görümce nişanlım vs.. bahçede yaz için depodan masaları oturakları çıkartıyorlar boyuyolar falan benimde düğünden gelmişim üstüm başım müsait değil sonuçta balkonda oturuyorum kayınvaldemde yanımda ama içi gidiyo gibi onlara yardım etmek için bende masumca dedimki:

- anne işinden falan alıkoymuyorum dimi benim yüzümden hanii sıkılmam ben sen bak işine
-yok kızım yok işim falan sen kimsinki beni işimden alıkoycan sen beni işimden alıkoyamazsınn :53::53::53::53:

bennnde tıkk yokkk dona kaldımm şaştımmm alınmadım desem yalan olur ama artık öylesinemi yoksa art niyetlimi söyledi bilmiyorum :53:

benimkini ben pek anlayamadığım için tepki veremedim :) bir pazar düğün sonrası kayınvaldeme uğradım (henüz nişanlıyım bu arada)

kayınpeder görümce nişanlım vs.. bahçede yaz için depodan masaları oturakları çıkartıyorlar boyuyolar falan benimde düğünden gelmişim üstüm başım müsait değil sonuçta balkonda oturuyorum kayınvaldemde yanımda ama içi gidiyo gibi onlara yardım etmek için bende masumca dedimki:

- anne işinden falan alıkoymuyorum dimi benim yüzümden hanii sıkılmam ben sen bak işine
-yok kızım yok işim falan sen kimsinki beni işimden alıkoycan sen beni işimden alıkoyamazsınn :53::53::53::53:

bennnde tıkk yokkk dona kaldımm şaştımmm alınmadım desem yalan olur ama artık öylesinemi yoksa art niyetlimi söyledi bilmiyorum :53:

Yabancı değilsin anlamında söylemiş olabilir ama kullandığı kelime fena :confused::D

12-01-2015 ♥

sende bizdensin misafir değilsin demek istemiş bence ama yanlış cümle kullnamış:1:

hahahahahaahah koptum :60::60::60::60:

bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....:53::53::53:

:52::52::52::52::52::52::52::52: ay canım koptum resmennn :52::52::52:

Yaklasik yarisina kadar okudum cok guldum gercekten.. nasil farketmedim burayi :)

Bitane de ben yazayim.. gerci bende hikaye cok arada aklima geldikce yazarim :)

15 gunluk falan evliyiz kv yemege cagirdi.. yemekten sonra esim uzandi, o aralarda isleri cok yogun hep yorgun gelir eve

Kv: oglum cok yorgun yazikkkk. Napiyosunuz GECE evde de bu cocuk bu kadar yorgun??

Ben: :what::what::what:
Istersen ogluna sor bence o daha iyi anlatir yorgunlugunun sebebini..

Son düzenleme:
bende anlatayım birtane :)

k)ne yemegi yaptın
b)anne dün yapmıştım ya ondan kaldı baya
k)aa ama e...... yemez 2 gün üst üste aynı yemeği
b)ama anne e..... boşuna yemek yapma dünkünü yeriz dedi

aşağıda komşuların yanaındayız yemekten konu açıldı tam ağzımı açacaktım ki
k) sen sus sanki yemek yaptığınmı var yapmayıda bilsen gam yemem

ertesi günn
k) pamukkk kızım gel kb senin domatesli makarnana bayılıyor yapsana yiyelimmm :)

ama sonuç olarak boşandık :(

Back