Kaynana diyaloglarım

benim ki süper kaynana demek ki yelekle fln ikna oluşuna bakarsak

benimkilerde bayramdan sonra gelecekler miş ve muhtemelen kışı bizde geçirecekler,kızımın doğumundan sonra her kış geliyolar,3 senedir yani,ben pek gönüllü degilim ama bişey diyemiyorum tabi

Bi kac seneye kış yerine temelli gelirler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne biçim bi insan bu ne kadar çirkef ve terbiyesiz sana yılan diyo sonrada seni yalancı çıkarıyo manyak kadın
Allah sabır versin

Bi kac seneye kış yerine temelli gelirler

Yani bence de. Resmen alıştırma turlarına çıkmışlar..ne münasebet ya kışın nie geliyolarmış kendi kafalarına göre!!!

Yani bence de. Resmen alıştırma turlarına çıkmışlar..ne münasebet ya kışın nie geliyolarmış kendi kafalarına göre!!!

Babanem tarafndn bu durumu yaşamış biri olarak kesinlikle katılıyorum birde gorumcen varsa aman onlar yaşlı muhabbeti yapıyorsa yaslanmadan çökerler

Burcu nasıl dayandin bunlara ://

Bu kaynana grubuna nokta kadar sempatim,merhametim yok ya....ne fenalık fesatlık varsa bunlarda

Bi gun esim hasta karni agriyo :)) diolog aynen boyle

K.oglum bugun ben ssizde kalcam sana bise olur bayilirsin faln..
ESIM . yok anne gerek yok esim var ya o bakar
K. Yok oglum yok o simdi uyanamaz ben geliyim yada kardesin gelsin
ESIM.. anne gerek yok iyiyim ben bise olursa ararim ben..
BEN.. anne ben bakarim esime niye guvenmiyisun bana safmiyim ben .. ((sinirler tavan tabi ))
K. Yok yok kardesi gelsin
Ve sonunda kaynim bizde yatar esim sabaha kadar atesler icinde yatar ben basinda sirkeli suyla beklerim kaynim iceride horlayalar uyur

Bayıldımmmmmmm ben buna yaaa

benimkini ben pek anlayamadığım için tepki veremedim :) bir pazar düğün sonrası kayınvaldeme uğradım (henüz nişanlıyım bu arada)

kayınpeder görümce nişanlım vs.. bahçede yaz için depodan masaları oturakları çıkartıyorlar boyuyolar falan benimde düğünden gelmişim üstüm başım müsait değil sonuçta balkonda oturuyorum kayınvaldemde yanımda ama içi gidiyo gibi onlara yardım etmek için bende masumca dedimki:

- anne işinden falan alıkoymuyorum dimi benim yüzümden hanii sıkılmam ben sen bak işine
-yok kızım yok işim falan sen kimsinki beni işimden alıkoycan sen beni işimden alıkoyamazsınn

bennnde tıkk yokkk dona kaldımm şaştımmm alınmadım desem yalan olur ama artık öylesinemi yoksa art niyetlimi söyledi bilmiyorum

Yabancı değilsin anlamında söylemiş olabilir ama kullandığı kelime fena

12-01-2015 ♥

sende bizdensin misafir değilsin demek istemiş bence ama yanlış cümle kullnamış

hahahahahaahah koptum

ay canım koptum resmennn

Yaklasik yarisina kadar okudum cok guldum gercekten.. nasil farketmedim burayi :)

Bitane de ben yazayim.. gerci bende hikaye cok arada aklima geldikce yazarim :)

15 gunluk falan evliyiz kv yemege cagirdi.. yemekten sonra esim uzandi, o aralarda isleri cok yogun hep yorgun gelir eve

Kv: oglum cok yorgun yazikkkk. Napiyosunuz GECE evde de bu cocuk bu kadar yorgun??

Ben: :what::what::what:
Istersen ogluna sor bence o daha iyi anlatir yorgunlugunun sebebini..

Son düzenleme:
bende anlatayım birtane :)

k)ne yemegi yaptın
b)anne dün yapmıştım ya ondan kaldı baya
k)aa ama e...... yemez 2 gün üst üste aynı yemeği
b)ama anne e..... boşuna yemek yapma dünkünü yeriz dedi

aşağıda komşuların yanaındayız yemekten konu açıldı tam ağzımı açacaktım ki
k) sen sus sanki yemek yaptığınmı var yapmayıda bilsen gam yemem

ertesi günn
k) pamukkk kızım gel kb senin domatesli makarnana bayılıyor yapsana yiyelimmm :)

ama sonuç olarak boşandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…