• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bnm şaşırdığım nokta da şu:bir evliliği bu kadar sarsıp,kendi çocuğunun mutluluğuna gölge düşürüp sonra da suçlu olarak gelini ilan etmeleri...kendileri kırıp döküp sütten çıkmış ak kaşık olmaları...kendilerini hatasız kabul etmeleri...her yerde o kadar laf soktuktan sonra,seni eşine şikayet ettikten sonra soğuk davrandığın zaman çok garip karşılanmak ve bunun akabinde huzur bozan kişi olmak...neredeyse oğluna verdiği sütün bile karşılığının gelinden istenmesi............

dimi benimde çok ilgincime gidiyo..sırf gelini mutsuz edicem derken, aslında oğlunuda mutsuz ediyolar ama haberleri mi yok nedir :44:

Ailecek bizde yemekteydik. kv. eltim görümcem kaynım kp..
çorba olarak arpa şehriyesi yaptım (eşim çok sever)
sofraya oturduk daha yemeğe başlanmamıştı ve ;
kv: Bahar kızım bizim aileede arpa şehriyesi yenmez neden yaptın ki
ben: değişiklik olsun dedim anne h... seviyor gerçi.:53::44:
kv:. ıı ııııı bizde yenmezzzzz:47:
eşim: yok anne bahar güzel yapıyor. tadına bak sende seversin. :27:
ben::51:
kv:.ne yani ben yapınca güzel olmuyormu yani.

biraz sessizlik ve sonra..

kv: ben alındım ama şimdi hiç yemek yiyesim yok.

(bu arada k.v dısında herkes bayıla bayıla yediler. ve kayın pederimden kayın valideme son bomba

" e sen kendin sevmiyorsun diye bizede yapmıyorsun sevgi yapsan demekki sevecekmişiz." :23: :1:

pis kıskanç karı nolucak
:41:

pis kıskanç karı nolucak
:41:

kayın valıdem sarımsak yemez asla ağzına sürmez;saygı duyuyorum sewmeye bilir.
bi gün yeni evlendiğimiz sıra bi baktım kahvaltıda sucuk var bizimki bi yiyo görmeniz lazım:56::52:

bi kerede dediki ben sarımsağın kokusunu hangi yemekte olsa alırım ve yemem miğdem bulanır dedi :27:
gıcıklık ya bu bendeki
bigün gene yemeğe çağırdım (et yemeğine zafı vardır dayanamaz :Diçine tabiki sarımsakkk :52: )
Allahım bir götürüyor yemeği direk eltimi dürtüp yemekte sarımsagın kokusunu almadı bizim ki dedim.
yemekten sonra;
ben: anne et yemeğinde sarımsak vardı.
kv: hayır bence yoktu olsaydı ben alırdım kokusunu
ben: anne yemeği ben yaptım. içinede 3 diş sarımsak doğradım.
kv: hayır kızım senın yanlışın var yoktur yoktur sarımsak felan
ben: :53:

kayın valıdem sarımsak yemez asla ağzına sürmez;saygı duyuyorum sewmeye bilir.
bi gün yeni evlendiğimiz sıra bi baktım kahvaltıda sucuk var bizimki bi yiyo görmeniz lazım:56::52:

bi kerede dediki ben sarımsağın kokusunu hangi yemekte olsa alırım ve yemem miğdem bulanır dedi :27:
gıcıklık ya bu bendeki
bigün gene yemeğe çağırdım (et yemeğine zafı vardır dayanamaz :Diçine tabiki sarımsakkk :52: )
Allahım bir götürüyor yemeği direk eltimi dürtüp yemekte sarımsagın kokusunu almadı bizim ki dedim.
yemekten sonra;
ben: anne et yemeğinde sarımsak vardı.
kv: hayır bence yoktu olsaydı ben alırdım kokusunu
ben: anne yemeği ben yaptım. içinede 3 diş sarımsak doğradım.
kv: hayır kızım senın yanlışın var yoktur yoktur sarımsak felan
ben: :53:

Senin kaynananında maaşallahı varmış bee şeytana pabucunu ters giydirir :9:
nerdeyse seni bile inandırıcak kadın bu inatla

Senin kaynananında maaşallahı varmış bee şeytana pabucunu ters giydirir :9:
nerdeyse seni bile inandırıcak kadın bu inatla

Sorma yaa. aşırı derecede konusur.
bi gün kp bize boydan ayna yaptırmıs eve asmamz için neyse o sırada kv görümceyle dedikodu yapıyor. ayselin kız gene köşeye kadar bi oğlanla geldi falan diye
biz o sıra aynadan konusuyorduk hiç nefes almadan evet o aynada cok guzel asın onu kızım baban sızın için yaptırdı ama ben dedim. dedimki ziya dedim bu baharın evine dedim bi boy aynası yaptıralım dedim bla bla bla :27:

bende tabi beyin felç :D:53:

Son düzenleme:
Sorma yaa. aşırı derecede konusur.
bi gün kp bize boydan ayna yaptırmıs eve asmamz için neyse o sırada kv görümceyle dedikodu yapıyor. ayselin kız gene köşeye kadar bi oğlanla geldi falan diye
biz o sıra aynadan konusuyorduk hiç nefes almadan evet o aynada cok guzel asın onu kızım baban sızın için yaptırdı ama ben dedim. dedimki ziya dedim bu baharın evine dedim bi boy aynası yaptıralım dedim bla bla bla :27:

bende tabi beyin felç :D:53:

ayyy insanın ömrünü yerbu kadın :41:
size yakın oturuyosa kötü valla Allah yardımcın olsun :ssz:

Çok hoşsunuz hanımlar :1:

Bayıla bayıla okuyorum burayı:3:

Bir tane de ben yazayım. Nişanlı veya evli değilim.

Sevgilimin annesiyle aramızda olan bir olayı yazacağım.

Kendisi çok iyi çok tatlı bir kadındır. Aramız çok iyidir. Sevgilimle nişan planlarımız var önümüzdeki yıl içerisinde kısmetse. Ama :43:

Ayrı şehirlerdeyiz. Hem yılbaşı için hem de taşınmalarına yardım için beni davet ettiler. Ben de gittim.

Taşınma telaşında olunca tüm ev yerleştirilmemişti.

Sevgilimle yatağımızı aynı odaya açtı kaynana adayı.

Ben de hiçbir yorum yapamadım doğal olarak misafirim ve utanıyorum.

Her şey iyi güzel hoş. Birkaç gün sonra ben şehrime döndüm.

Sevgilim ve annesinin arasında geçen diyalog :

Annesi: Oğlum baban ve ben size kızdık.

Sevgilim : Hayırdır anne? Bilmeden bir saygısızlık mı yaptık ?

A: Ne o öyle aynı odada aynı yatakta uyuyorsunuz. Daha şimdiden evli gibi yaşıyorsunuz.

S: Ne diyeceğinin bilemiyor şaşırıyor. bundan sonra dikkat ederiz anne vs gibi bişeyler geveliyor.

Ben : :53::53::53::41::41:

Kısacası ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynanadır:47:

Son düzenleme:
Halam öyle maalesef. Kendi görümcem yok ama sırf annem için görümce diyalogları diye bir konu açacağım :1:

Bir keresinde halam kocasıyla kavga etmiş, boşanacakmış, iki kızını da aldı geldi. Hani üzgün ya annem herşeyini yaptı dört dörtlük yemekleri kıyafetleri vs. Bi yerden kalkıp başka bi yere yatmalar falan...

Babama demişki bir gün "Z.......(annem) bugün saat 11 de kalktı bizde o saate kadar aç oturduk bunda sonra sabah erken kalksın da bize kahvaltı hazırlasın."

Babamda "valla ben işten eve evden işe giden biriyim burası z....'nin evi. O ne zaman isterse sofrayı kurar o zaman yersiniz, yok kurmazsa yemezsiniz. Hem kaç gündür buradasın misafirliğin mi kaldı kalkıp sen niye hazırlamadın bir gün de hazır kahvaltıya kalksın z.... Hem kocanı arıyorum yarın gelip alsın adamın bi suçu yok zaten tamamen senin cazgırlığın :52::52::52:

vayyyyhhh babanın cevabına gel. Cuk oturtmuş vlla :46:

Benim kaynana oğlu gelince tv ne izlediyse tek tek anlatıyordu..:1:

hangi dizide kim kime naapmışş ne olmuş bitmiş ee sabahdan akşama kadar kumanda elinde o dizi senin bu dizi benim..
Kadın çocukla kavga ediyordu tv için artık içim daralıyordu
Eşimin hiç adını bile duymadığı dizideki karakterleri naptıklarını anlatıyordu..
Eşimde anlamıyordu zaten hep merak ediyordum acaba dinliyomu dinliyomuş gibimi yapıyordu..

Benimkide bize geldiğinde veyada biz gittiğimizdE her daim tv izler kumanda düşmez elinden .Tam bir bağımlı olmuş.
En son bize geldiğinde bütün gün kumanda elinde kimseye vermiyo tabi eşim işten geldiğinde bile kumandayı bırakmıyor. Akşama kadar kadın programI Müge Anlı vb.izler durur kp de aynı zaten kv ne derse o otur der oturur kalk der kalkar kocasınıda yönetiyor mA.Birde izlediği saçma sağan şeyleri anlatmıyormu iki saat gıcık oluyorum ya iyiki 1 hafta kaldılar sadece yoksa ben deliriyordum artık.:27:
Allah benim gibi bir kv si olupta birlikte oturanların yardımcısı olsun.

Telefonum çalar
Kv:akşam yemeği bizde yicez
Ben:bn yemek pişirdim zaten nie sizde yiyelim
Kv:işyerinde yemek fazla geldi alıp gelcem
Ben:iyi de ben yemek pişirdim ama neden haber vermiyosn önden yemek pişrmezdm
Kv:ne bileyim böle olacağını,fazla geleceğini
Ben::41:
Kv:akşam gelirsiniz tmm
Ben:iyi

kaynanamın evındeyız esim uzanmış tv izliyo ben de mutfağı toparlayıp geldım esımın ayaklarını dıbıne oturdum
kv:orada nıye oturuyorsun?
ben:neden kı?
kv:burada bı suru bosyer var da
ben:ben esımın yanına oturmayı severım
kv:burada otur yanımda
ben:burası ıyı

kv:OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DIBINE OTURUYOSUN SANKI YER MI YOKK BURADA OTURSANA OĞLUMU SIKIŞTIRIYOSUN
BEN::53::53::53::53::53:
ESİM:ANNE AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYUYOR MU KAIRIMN YANI BENIM YANIM
KV::14::14:

kaynanamın evındeyız esim uzanmış tv izliyo ben de mutfağı toparlayıp geldım esımın ayaklarını dıbıne oturdum

kv:OĞLUMUN DAŞŞAKLARININ DIBINE OTURUYOSUN SANKI YER MI YOKK BURADA OTURSANA OĞLUMU SIKIŞTIRIYOSUN

OHAAAAAAAAAAAAAAA:53:
Şok geçirdim

Esim benı,çocukları,kayınpederı ve kaynamı gorumceme yemeğe gıdıyoz arabadayız ben ve kaynanm bı de ıkızlerım arkadayız esım arabayı kullanıyo kayınpeder onde oturuyo onlar sohbet edıyo arkada da kaynan ve ben tabı
kv:bak kızım benım 3 oğlum ve bır kızım var benım yavrularımın arası çok ıyı olur ya ben oldukten sonra bunların arasını sakın açmayın yaparsa gelınler yapar
ben:anne o nasıl soz ben ne yaptım kı bugune kadar sen serdarı tanmıyor musun ne kadar kardeslerıne ve sıze duskun hem ben nıye kardeslerın arasını acayı
kv:ben söyleyeyım de
ben:çok ayıp edıyosun anne sankı benı tanımıyosun çok alındım
kv:bırden aglamaya feryat etmeye baslar
ben:anne ne oldu
kv:sız gelınler yılansınız bılırım sızı amacınız çocuklarımn arasını açmak bılmez mıyım
ben:anne nıye aglıyosun şimdi bak çocukları da korkuttun ağlama
kv:oyyy ben bu basımı nerelere vuram sansıma sıçamm
ben:tovbe tovbe
esim:ne oluyo ne bu gurultu?
Ben:hayatım vallahı anlamadm bırden anne ağlamaya basladı benm çocuklarmn arasın acasınız sız gelınler dıye
kv:oyyy kızım sen yanlış anladın ben dedım kı bak ne guzel hep beraber gıdıyoz ne guzel bırlığız ben mutluluktan agladm yavrum benım
ben::53:
Kayınpederim: Ben senı bılmez mıyım nezahat(kayınvalıdeme)

ohooooooooooooooooooo gozlerım yerınden fırlayacaktı yuhh.

Back