• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdine bi yardım.....lütfen...

Ben de şaşırdım konunun açıldığını görünce :halay:Ayrıldık nişanlımla bu mesajdan bir ay kadar sonra. Okulumdan bi öğretmen ile evlendim çok mutluyuz bebek bekliyoruz :anneadayı:hayırlısıyla iyi ki annemi dinlemişim yoksa çok pişman olacaktım:KK12:
Nasi terk ettin bari anlat da icimiz sogusun :KK48:

Ben de şaşırdım konunun açıldığını görünce :halay:Ayrıldık nişanlımla bu mesajdan bir ay kadar sonra. Okulumdan bi öğretmen ile evlendim çok mutluyuz bebek bekliyoruz :anneadayı:hayırlısıyla iyi ki annemi dinlemişim yoksa çok pişman olacaktım:KK12:
Çok çok güzel olmuş, sizin durumunuz da burda ayrıldım unutamıyorum vs diye üzülenlere örnek olsun :KK52:

Nasi terk ettin bari anlat da icimiz sogusun :KK48:

Önce kaynanamın yüzüne söyleyemediğim şeyleri uzun bi mektupla anlattım içimde kalmasın diye. Oğluylada görüşmeyi kestim o da hiç itiraz etmedi. Aile olarak bitti mi ne oldu diye bir kere bile aramadılar. Çok da iyi oldu Allah'ıma bin şükür :dua:

Kızlara tavsiyem aşk meşk gelip geçici en önemlisi sapasağlam arkanızda duracak bir eş. Her şey unutuluyor emin olun

Back