kaynana derdine bi yardım.....lütfen...

Yeni Konu aç canım.

Eski konuymus

Biz cocuklar hep anne ve babalarimizin ne kadar geri kafali olduklarini, bizi anlamadiklarini düsünür ve o kisiyi sevdigimizden kulak ardi ederiz. 30'lu yaslardan sonra vay bee anam surada nede hakliymis, babam bir gün böyle demisti bak cikti demeye baslariz

Ama o sürece kadar gecen zaman diliminde onlarin bizden daha cok hayat tecrübeleri oldugunu, bir sey diyorlarsa muhakkak gecerli nedenlerinin oldugunu ne kadar kabul etsekte idrak edemeyiz.

Nisanlin bugün nasilsa, yarin da aynen öyle kalmaya devam edecek. Yasin cok genc. Ve emin ol muhakkak sevecegin, asik olacagin, senin örf ve adetlerine saygisi olacak biriyle karsilasacaksin.

Annecigini dinle ....

Ilerde cok sorun yasar cok yipranirsin inan gerek yok.
Nisanlindan kopmak zorundasin eger kendini seviyorsan.

Anneni dinle ben d inlemedim açtığım 3 5 konu hepsi kv ki kv bizden daha çok istiyordu evlenmemizi aylarca bana ailene acil gelelim diyen kadin istemeden sonra 180 derece değişti annem çok karşı çıktı d inlemedim herşeyde biz yaptık onun taktiği bilezge kadar esim aldı durumu da var sürekli laf sokar evi var kaynimin maddi durumu çok iyi olmasına rağmen onun düğün borçları içim evini kiraya verdi bizle yasayamiyo izin vermiyorum diye bide bunun için laf yiyorum kaynim evleneli Kac ay oldu daha evlerine oturmaya gidemedi onlara gıkı cikmiyo ama nisanlinin o herşey çok güzel olacak sözüne guvenme benim esimde herşey çok güzel olacak diyordu anneni dinle diyorum tekrardan

İktisat mezunu binlerce adam var.iyi bir üniversite mezunu değilse asla iyi paralarla çalısmaya baslayamayacak. Kaldı ki yasına bakılırsa bir süre sonra tecrübesiz ve yaşı büyük olduğundan kimse işe de almayacak. Bonus olarak da kayınvalide var. Ben olsam ayrılamıyorsam da evlenmem.

Canim bak cooooook pisman olcaksin o guzel anneni de uzceksin kesinlikle mutlu olcagini dusunme Allah bilir tabi de ama fragmani az cok gostermisler nisanlinda annesine hem maddi hem manevi bagli biri simdiden sinyalleri vermis bayramda beyfendi annesini savunacagina kendi yaptirsaymis simdilik seni kandiriyor tabi kacirmak istemiyor seni sen saniyorsunki bundan baska kimseyi sevemezsin felan filan unutursun her sey unutuluyor ama sakin evlenme canim

Cani sen naptin ya 2010 a goturdun bizi ben de uzuldum bostan yere bak burdan cik sag ust kosede yeni konu yazan yere bas kopyala yapistir

Vallahi ne kadar seversen sev sen anneni dinle bence bu hayatta kimi seviyorum dersen beyninle onu seversin bu kaynana sana huzur vermez nisanlinda rahatliga alismis nasil olsa asgari ucretle calisip diger yandanda farkli isler icin cabalayabilir ama ne gerek varki diye dusunuyo bnce nasil olsa ailesi arkasinda ee sende birakamiyosn valla annene cok hak verdim yazik ilerde sn mutsuz olsan o kadinda mutsuz olacak bence sen cok uzatma bu isi

Öyle bir rest cekeceksin ki felegi şaşacak.ben aynen oyle yaptim asla da pisman degilim cok sukur.annem atese atiyorsun kendini dedim seviyorum anne dedim.duzelir dedim gecer dedim.baksana hicbisey yapmiyor dedi sevgi gecer dedi o aile ile yapamazsin dedi.en sonunda bana dayanamayip tamam vericem dedi aglaya aglaya.iyi düsün ama sonrasinda asla arkanda durmam yapamiyorum diye bana gelme daha sonra dedi.dusundum tasindim annem hakliydi seviyorum diyordu ama kilini bile kipirdatmiyordu. Çektim resti agladi sizladi birakmadi ama gecti artik simdiye kadar yapacaktin dedim.elin adami icin ben annemi aglattim ailemi arkama aldimama sen hicbisey yapmadin dedim.allahima sukur pisman olmadim.simdi okadar mutluyum ki.taliplerimle gorustum 1 yil icindede nasip oldu evlendim.simdi aileme damatlarini cok seviyor gozumun icine bakan bir esim kizi icin dunyalari veren bir kocam var cok sukur.Bi ömür o adamla o aile ile yaşanmaz aileni üzme canim.sen gülersen annen güler ama sen ùzulursen annen mahfolur.annenin kiymetlisisin yakma kendini.

Eylül 2010 konusuymuş
Çoktan onla veya başkasıyla evlenmiştir :))

Bende seninle benzer şeyleri yaşadım.beni istememislerdi.oğullarına layık görmediler,disladilar.Bende evlendim.çok isteyerek hamile kaldım.başınıza bela aldınız diyerek baskı zoruyla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.aklıma geldikçe gözlerim dolar.sonra bosandim ışte.sevsende evlenince sadece adamla değil ailesiylede evlenmiş oluyosun.daha çok yipraniyosun emin ol.ve anneler genellikle haklıdır unutma.

Annen haklı malesef. O nişanlının şimdi ağladığına bakma sen. Kendini ateşe atma. Dünyada insan mı kalmadı. Offf sinirim bozuldu

Ufak hesaplar yapmayın. Baklava ,çikolata bunlar çok gereksiz şeyler. Önemli olan size değer veriliyor mu, güler yüz gösteriliyor mu ona bakın. Daha da önemlisi nisanliniz önce bi işe girsin sonra düşünün evlenmeyi. Çalışmayan adamla nisan yapmak daha da ilginç de her neyse. Kaynana haklı çünkü öncelik oğlunun ise girmesi. Evlenip başına kalması değil.

çok güldüm kendime. Konu sahibi en doğru kararı vermissiniz. Mutluluğunuz daim olsun.

Nişanlın beş para etmez bir adam. Adetini parasini falan boşver. Kaynana da bir şekilde halledilir de nisanlin karaktersiz. Annenin dinle. Ask dediğin şey uç gün evlilikse omur boyu. Hayatini heba etme boyle bir adama. İki gün aglarsin üçüncü gün Unutursun. Bu adam seni omur boyu guldurmez haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…