kaynana derdi

e benim dediğime geldin ben sana bırak işi diyorum bak çocuklarına.kaynanan da kurtulur senden sen de kurtulursun ondan.çocuğuna da nasıl terbiye vereceksen verirsin.çünkü o kadın kendi çocuklarını öyle büyürmüş doğrusu bu zannediyor.artık evden vazgeçiverirsin.ev alınır ama çocuklar büyüdümü bir daha küçülmez.

sen kaç yaşındasın ya.. ya da eğitim durumun ne çok merak ediyorum..kadın burda derdini paylaşıo o bana iyi yaklaşsa ben de ona iyi yaklaşırım diyor..kadın neler neler yapmış kadına yüzüne baka baka çirkinsin demiş kadın ağzını açmamış..burda bizle paylaşıyor sen hala boş boş konuşuyorsun..işten çık çocuguna sen bak diyorsun belki maddi durumu kötü ..şaka mısın nesin ya

evden vazgeçemiyorsun ki 2.5 yıldır ödüyoruz kaldı 2-2,5 yıl

berfenurcum beni anladığına sevindim bazı insanların tuzu kuru eşlerinin durumu iyi kendileri çocuklara baktığı için bu tarz problemlerden bihaberler keşke evi almasaydım bizde gül gibi geçinirdik eşimle konuşacağım bu akşam geçinebilir miyiz bakalım günler nelere gebe

rica ederim cnm.. olsun her işte bir hayır vardır belki böyle olması daha iyidir..ama kaynann yüzünden eşinle aranı bozma bence açık açık konuş eşinle herşeyi ..ama tatli bir dille konuş .umarım işe yarar

eeee işten çıkmazsa kaynana katlanacak .başka çare yok veya annesini getirtip baktıracak çocukla.valla 2 çocuğa bakıcı parası 2 bin lira kendi bilir.ya kaynana ya bakıcı.çocuklar olduğu sürece böyle canımcım.sen onların yanındamıydın kaynanası neler neler yaparken.belki o kaynanaya neler neler yaptı.birde kaynanayı dinlemeliyiz.şey çirkinsin deyice oğlun beğenmiş almış desin.

merak etme eşim yanındayken saygılı bir şekilde zaten veriyorum

profiline baktım da genelde kaynanaları savunan cvplar yazmışsın kjarşındakini hiç düşünmeden cevaplar vermişsin bu gelinler yada genç kızlara olan tutumun neden herkesi kendin gibi mi saanıyorsun

işte cnm ihtimaller üzerine yazıyoruz ya ondan dolayı diyorum kırıcı oluyorsun yazılarında diye belki gelin kötü belki kaynana biz bilemeyiz yazılanlara göre yorum yapıyoruz..belki gelin kötüdür diyerekten onu kırmaya üzmeye gerek yok..

Hanımefendinin galiba kendisi kaynana ondan bu hazmedemeyişi sanırım..:) çok iyi anlayabilliyorum sizi Allah sabır versin ama sakın ha sakın taviz vermeyin çocuklarınızın boyu büyüdükçe sanmayınki aklı aynı aklıda büyüyor.evde tüm gün sizi kötülüyorsa o çocuklar size evlat gibide davranmaz ilerde sizi istemezde.sanmayınki çocuk içinden geleni yapıyor.çocukdan alırsın haberi..ilerde böyle devam ederse kaynananıza benzer 2 adet fesat evladınız olur.kurtul abla sen bir an önce kurtul...

Çocuğa bakıyor diye gece de sizde kalmak zorunda değil ki hem kendi evi de varmış gündüz gel gece git , aynı şehirde bile yatılı kalınmasından hoşlanmıyorum ki evler yakınken çok gereksiz .

Çocuğa bakıyor diye gece de sizde kalmak zorunda değil ki hem kendi evi de varmış gündüz gel gece git , aynı şehirde bile yatılı kalınmasından hoşlanmıyorum ki evler yakınken çok gereksiz .

Ben ic ice olmaktan hic hoslanmayan biriyim oglu bikac kere soyledi sabah gel aksam git arada 1 sokak mesafe var ama gitmem diyor

Ben ic ice olmaktan hic hoslanmayan biriyim oglu bikac kere soyledi sabah gel aksam git arada 1 sokak mesafe var ama gitmem diyor

Zaten en vahimi de laftan anlamayanlar çok sinir bozucu bir şeydir iyi bilirim hayır git tatlı tatlı gel niye huzur kaçırıyorsun ama işte gel anlat .

Allahım sen bilirsin ya siz ne mantıksız kadınlarsınız.hem kadın çocoklarınıza bakacak .hanfendiler rahatsız olmasın diye anneler akşam gidip sabah gelecek hasbünallah.kadın bırak işi bak içinden çıkan çocuğuna. kaynanalar sizin oyuncağınızmı? sabah gel akşam git.torunların.b..bezine bak ama sakın ha sakın gelin hanımın sözünden çıkma.konu sahibi konu sahibi ve yandaşları AZ YEYİNDE BİR HİZMETÇİ TUTUN BULDUNUZ FEDAKAR ANNELERİ SİZE GEÇEN EMEKLERE HARAM OLSUN.ALLAH KIYMET BİLMEZLERDEN BİZİ VE İYİ İNSANLARI KORUSUN.
ALLAH SİZE İNSAF MERHAMET VERSİN.

Kocanız idare et diyorsa sakın boşanmayı düşünmeyin
bende çalışmıyorum o zaman çocuklarıma bakıcam sende beni idare et deyin o zaman.
Durum öyleyse işte böyle misali
ne demek çocuğuma görümcemin eskisini giydirecek opmeme sevmeme karışacak o kim ki

Çocuklarına bakıyor diye hayatına giyimine kuşamına kendi öz çocuklarına opmeye sevmeye sarılmaya karışamaz hanım efendi o KAYNANA!!!
Kaynananın evi iki sokak ötedeysede bi zahmet gelini evine gelince kaynana gitsin evine yani nekadar zor olabilir ki bu bin ötobüse git sabah geri gel denmiyor ki o kadına... iki sokak ötedeki evine gitsin haddi olmayan şeylere karışmasın huzur kaçırmasın yetecek

Benimde kendi annem bakıyor çocuğuma.
Baktı bakalı herşeye alınan hep ince düşünelim isteyen biri modunda ben idare ediyorum genelde poh pohluyorum. Ha allah razı olsun kimse de bakamaz onun gibi.
Tahammül edemesem baktırmazdım.
Çocuklarıma bakıyor diye minnet duyuyor insan ister istemez ona rağmen duymuyor iseniz ciddi sıkıntı var demektir.
Kreşe verin diyeceğim ama maddi sıkıntılar varsa
Ya yardan ya serden vazgeçmek lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet arkadaşlar beni haksız kılan da oldu haklı olduğumu savunanlarda

dün akşam ipler koptu işlerin bu noktaya geleceğini tahmin etmiştim ama bu kadar ağır şekilde olacağını bilmiyordum

artık ne o benimle ne ben onunla görüşürüm

olaylar çocukların kıyafeti yıkanmıştı ütülenecekti şu an giymedikleri için gerek yoktu sonra dedim bu başladı benim kurallarıma uyacaksın bunu yapmaya eşek gibi mecbursun dedi bende asla ve asla dedim ben senin piyonun değilim istediğin şekli veremezswin dedim eşime bunu boşayacakswın dedi ben oğlumun başını yakmışım diri diri mezara sokmuşum dedi oğluna sen bunun p.... yapıyorsun dedi bu nasıl bir ahlak anlayışı herşeyi affederdim ama bu namus ya namusuma laf edenin canına okurum üstüme yürümeye kalktı tabi bende birşey yapmaya kalk seni rezil eder polislere şikayet ederim dedim yani daha neler neler resmen içindekileri kustu

ve sonuç olarak hafta sonu şehir dışına annemlere gidiyorum çocukları bırakmak için şu anlık mecburen annem bakacak

Son düzenleme:
bence en mantıklı yol şu:

önce işten çık. hatta kovdur kendini ki keyfi çıktı olmasın. çıkarıldım dersin.
sonra çocuklarına kendin bak. böylece kaynananın ayağını sizden kesmiş olursun.
3-5ay evde kal.
sonra yeni bir iş ve yeni bakıcı bul. sen yorulma anne dersin.
şimdi başka bakıcı bulsan darılır.
evinde kal desen darılır.
huyunu da değiştiremezsin kıyafetti çocuk bakımıydı.
bence büyük bi hata yapmışsınız. yol yakınken dönün.
eğer alışılırsa düzeni değiştirmek zor olur...

şöyle söyleyeyim bu işi arasam da bulamam her şartı iyi

artık benim evime zaten asla ayak basamaz az biraza annemlerde idare edecek zaten onlarda tatilde hemen bakıcı bakıyorum ister sevinsin ister de bozulsun bakıcıdan başkası benim çocuklarıma bakamaz bu kadar zorluğu huzursuzluğu herşeyi sineye çektim ama bunu kaldıramadım

aman iyi olmuş. öle bi kadınla hayat geçmez zaten. yok çirkinsin yok beni dinliceksin. allah alla kadına bak. bi iyilik yapıo onu d başına kaka kaka yapıo. sanki sen keyfine çalışıosun. keyfinden çocuklarından ayrı kalıyosun bütün gün. onun oğlunun sırtındaki yük azalsın diye dişini tırnağına katıyorsun sende. adam 2.iş bulmak zorunda kalmasın. zorluk çekmeyin diye. oldu oğlu da onun lafıyla boşayacaktı zaten seni. çok iyi olmuş inceldiği yerden kopmuş.

eşinizin tutumu ne oldu bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…