sanırım en mantıklısı bu günlerdir düşünüyorum ne yapmalıyım diye bentüp bebekle hamile kaldım belki bir daha anne olmaya imkanım dahi olmayacak doya doya öpmek sevmek istiyorum sürekli engelliyor
ayrıca ben onun sözünü elbette dinlemek zorunda değilim sporcu atletle çıksam millet oruçmuş oruç olmasa bike sürekli laf sokuyor ya be kadın sana ne kaç kere söyledim eşim söyledi ama laf anlamıyor dinlemiyorum seni sen de sus herkesin yaşayışı farklıdır ben açığım diye sürekli beni kınıyor eleştiriyor ayrıca inadıma yaptığını şurdan anladım bakın olayı kesinlikle dini boyuta getirmeye uğraşmıyorum küçücük çocuğa yemeni alacakmş nevrim bir döndü dedim asla ve de asla bu konuda kimse beni çiğneyemez benim iznim olmadan bu çocuklara hiçbişey yaptıramazsın kapalılık kötü mü dedi bende herkesin inancı kendine ben çocuklarımı özgür büyüteceğim kuralsız diyorum az büğyüğsünler tv de izlettirmem şunu da yaptırmam yani örnekler çok fazla
e benim dediğime geldin ben sana bırak işi diyorum bak çocuklarına.kaynanan da kurtulur senden sen de kurtulursun ondan.çocuğuna da nasıl terbiye vereceksen verirsin.çünkü o kadın kendi çocuklarını öyle büyürmüş doğrusu bu zannediyor.artık evden vazgeçiverirsin.ev alınır ama çocuklar büyüdümü bir daha küçülmez.