aman iyi olmuş. öle bi kadınla hayat geçmez zaten. yok çirkinsin yok beni dinliceksin. allah alla kadına bak. bi iyilik yapıo onu d başına kaka kaka yapıo. sanki sen keyfine çalışıosun. keyfinden çocuklarından ayrı kalıyosun bütün gün. onun oğlunun sırtındaki yük azalsın diye dişini tırnağına katıyorsun sende. adam 2.iş bulmak zorunda kalmasın. zorluk çekmeyin diye. oldu oğlu da onun lafıyla boşayacaktı zaten seni. çok iyi olmuş inceldiği yerden kopmuş.
eşinizin tutumu ne oldu bu durumda?
esim iki tqrfta hatali doyor kesinle gorusmememiz konusunda olur dedi
seni benim konuma alayım tatlım diyecektim ki zaten sen olayı çözmğüşsün ama senin çözüm benimkine pek uymuyorarkadaşlar böyle bir konu açacağımı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
öncelikle kendimi anlatayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemi 4 senede belki 4 kere görmüşümdür eşim askerdeyken ne yemin törenine gitti nede yarım saatlik mesafedeki oğlunu görmeye gitti ben borç içinde yüzerken oğluna benim bakmam gerektiğini asla tek kuruş yardımı dahi olmadı varsa yoksa kendi kızı ve damadı bizim cenazemiz oldu hiçbir şekilde baş sağlığı dilemedi örnekleri çoğaltırsak hiçbir zaman beni kabul edemedi her zaman bana biz örf adet gelenek biliriz dedi ama bana hiçbir şekilde uygulamadı ve uygulatmadı
ben trakyada doğmuş ve yetişmiş biriyim kendileri de erzurumlu kapalılar 5 aylık ikiz çocuklarım var ve çalıştığım için kaynanam bakıyor ama katlanamıyorum kendi evi bir sokak ötede olmasına rağmen evine gitmiyor çocuklarıma aldığım kıyafete kendi giyimime kuşamıma herşeye karışır oldu benim çocukları sevmeme öpmeme dahi karışıyor ne olur bana yardım edin dayanamıyorum artık bir yere giderken bile ondan izin alacakmışız ben açığım ve oruç tutmadığım için hakaret ediyor bana beceriksiz sen ne anlarsın tarzında laflar sokuyor bu zamana kadar çocuklarıma hiçbir şley yapmadı görümcemin çocuğunun eski kıyafetlerini getirmiş sürekli onları giydiriyor sanki çocuklarımın hiç kıyafeti yok bana inadına inadına yapıyor beni çocukların üvey annesi kendisini de öz annesi gibi görüyor
arkadaşlar bu tarz durumla karşılaşan oldu mu ve ne yapmam gerek
eşimin tepkisini soranlar ise eşime dedim annen gitsin sadece gündüzleri kalsın dediğimde tek kadın ne zararı var sen büyütüyorsun idare et oluyor valla bu gidişle boşanacağım bu zamana kadar herşeyle başa çıkan ben bu sorunla nasıl başa çıkarım
hayatımın en büyük hatası da kaynanama yakın ev satın alkarak oldu ya o evi satıp başka yere yerleşeceğim yada....
ıyyy hayatından çıkart öyle tipleri aşkım kapışmak der ki annelik kutsaldır her anne kutsal değildir kutsallık hakedilen bir MERTEBEDİR bu da ona yaklaşmış biraz, kan emen anneye dönüşüyorlar bazı bazı neyse sen olayına bakBen oldum lohusayken beni sen gidebilirsin ama çocuklar asla gidemez tarzı tehditler çok şeyler yaptılar ama ne oldu oğlu da anladı bişeyler çünkü bosanacaktim şu an onlar benim yaşadığım yerde bende tatoldeyim çünkü bana değer vermiyor ama insan torunları ni arayip sormaz mi benim iki çocuğum var biri eşime benziyor bazen onu soruyor sanki kizim çocukları değil o kadar büyük ayrımlar yapılıyor ki çareyi işten çıkıp uzak durmakta buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?