kaynana derdi

Benm bebegim yok kv bakmiyor ama sagolsn oda saat basi arar nerdesiniz napiyorsunuz gelcekmisiniz ne yediniz biryere mi gittiniz ablama gittik 2 gun once dun kv gittk ben baska odadaym oturma odasinda esime ne zaman gittiniz kacta dondunuz naptiniz ne yediniz kimler vardi kac kisiydiniz ne aldiniz giderken bunlari soruyor bide sessiz sessiz soruyor ben duymym diye gelde sinirlenme smdi

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

kadın çocuklarına bakıyor sen de bıktım diyorsun.bıktıysan bırakırsın işi bakarsın çocuklarına.o zaman kaynana da gider.sizlere de iyilik yaramıyor.kadın düzenini bozmuş senin çocuğuna bakıyor.valla çocuk bakması çok zor.sen hanımefendide bıktım diyorsun .asıl bıkması gereken kaynanan .hanım ev taksidi ödüyormuşda kreşe veremezmiş bakıcı tutamazmış.aman sen ev sahibi olacaksın yazık kaynanan da istenmediği evde senin çocuklarına bakacak yazık kaynanana acıdım.insan oğlu kıymet bilmezmiş seni hayırsız gelin seni

ilk önce hitap şekline dikkat et

ayrıca kaynana ev düzenini bozmadı sadece bedava yaşamak kolayına geldiği için ve benim sinirlerimi alt üst etmek hoşuna gittiği için bizde yaşamak onun kolayına geldi ah keşke gitse nerde o günler ben bakıcıya veremem demedim o parayı da veririm ama istediğin zaman da güvenilir bir bakıcı bulunmuyor

evet kıymet bilmiyor insan gibi insan olaydı tepemde gezdirirdim ama huzur bozduğu için bana ne yapsa yaranamaz

Sen onun dediklerini yapmak mecburiyetindemisin?bence siz ona yasaklar koyun

Cnm bence sen yanlış düşünüyorsun...kaynana çocuklarına bakıyor iyi hoş ta ne demek ya annesi sevsin öpsün ona karışsın. giyimine kusamına karıssın..çocuklarına bakıyor diye kimse bu şekil davranamaz..herkesin örf adeti kendine oruç tutar Allah için kapanır Allah için..kaynana ne karışır ya ..bence kaynana ılımlı davransa gelinde ılımlı davranır..bende olsam kaynanam bu şekilde davransa aşırı strese girerim ..ben çocugumu dilediğim gibi öperim dilediğim kıyafeti giydiridim ..kaynanam çocuklarıma bakıyor diye benim bu haklarımı elimden alamaz

senin de iki tane çocuğun varmış yani sen de kaynana adayısın.sen de kaynana olacaksın veeeeeeeeee sen de istenmeyeceksinnnnn.ağzınla kuş tutsan yalan gelinlere veya damatlara yaranılmıyor.Allah sizin gibi cadaloz gelinlerle karşılaştırmasın.bak kendin demişsin bakıcılara güvenilmiyor diye .gözün arkada kalmadan işe gidiyorsun o kadın kendi yemiyor torunlarına yediriyordur yazık ya yazık sizin gibi kıymet bilmezlere düşmüş.çocuklara bakıt birde terbiye et ağzına vur bari.
birde bence kadıncık evini topluyor yemeğini yapıyordur üstüne üstlük.

Size saygı duymayan birine eşinizin annesi bile olsa katlanmak durumunda değilsiniz.ben olsaydım eşime resti çeker bu duruma bi çözüm bulmasını söylerdim.yazık değil mi size bu zamana kadar sizi yok saymışlar.hangi hakla size hakaret edebiliyor ve de karışabiliyor.maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama kesinlikle çocuğunuza ya siz bakın yada başka bi formül bulun.eşinizlede aranız açılcak böyle giderse.allah yardımcnız olsun.

bakınız ben ondan çocuklarımı terbiye etmesini zaten istemiyorum kesinlikle onlar gibi olmamalı ben bu çocukları çok fazla zorlukla doğum yaptım ve kendisine de dedim bunlar benim gibi olacak bana söylermisiniz senin gibi olmasın bu çocuklar annnesine benzemiyor annesi çirkin

bu laflar ne demek ya

ve çocuklarım özellikle kızım benim kopyam her gören söylüyor inatla bu çocuk çok güzel allahtan annesine benzemiyor diyor

Son düzenleme:

maddi durumumuz şöyle söyleyeyim kredi ödüyoruz eşimin maaş krediye bgenim maaş ile de o ayı çıkarıyoruz ne çok kötü ne de çok iyi normal şartlarda yaıyoruz

cnm benim Allah yardımcın olsun..ben seni çok iyi anladım..burda saçma sapan yorum yapan kişileride takma kafana..ben de olsam çok sinirlenirim ve bende aynı şekilde davranırdım ..bence sen iş yerinden ayrıl çocuklarını kendin büyüt..maddi konularda sıkıntın varsa bence başkası baksın çocuguna ..en azından böyle seviyesiz konusmalarda bulunmaz..aşırı sinirlendim ya hemen bu konuyu eşınle paylaş ve kaynanaa da söle içinde tutma hiç bişeyi.

sanırım en mantıklısı bu günlerdir düşünüyorum ne yapmalıyım diye bentüp bebekle hamile kaldım belki bir daha anne olmaya imkanım dahi olmayacak doya doya öpmek sevmek istiyorum sürekli engelliyor

ayrıca ben onun sözünü elbette dinlemek zorunda değilim sporcu atletle çıksam millet oruçmuş oruç olmasa bike sürekli laf sokuyor ya be kadın sana ne kaç kere söyledim eşim söyledi ama laf anlamıyor dinlemiyorum seni sen de sus herkesin yaşayışı farklıdır ben açığım diye sürekli beni kınıyor eleştiriyor ayrıca inadıma yaptığını şurdan anladım bakın olayı kesinlikle dini boyuta getirmeye uğraşmıyorum küçücük çocuğa yemeni alacakmş nevrim bir döndü dedim asla ve de asla bu konuda kimse beni çiğneyemez benim iznim olmadan bu çocuklara hiçbişey yaptıramazsın kapalılık kötü mü dedi bende herkesin inancı kendine ben çocuklarımı özgür büyüteceğim kuralsız diyorum az büğyüğsünler tv de izlettirmem şunu da yaptırmam yani örnekler çok fazla

maddi durumumuz şöyle söyleyeyim kredi ödüyoruz eşimin maaş krediye bgenim maaş ile de o ayı çıkarıyoruz ne çok kötü ne de çok iyi normal şartlarda yaıyoruz

anladım canım ozaman görünüyor ki kayınvalidenize muhtaçsınız ...açık açık konuşun bence ne kaybediceksiniz enfazla eşinize şikayet eder sizde durumu eşinize bi şekilde izah edersiniz.büyükler biraz pohpohlanmayı seviyor.yumuşak bir ses tonuyla rahatsız olduklarınızı söyleyebilirsniz.

kadınlar kulübü derdim var forumu bana bişey öğretti .asla ve asla torunlarına bakma .geliyorlar buraya çocuğuma kaynana bakıyor bıktım usandım.e sende çalışma bak çocuğuna o zaman çocuk bakması neymiş anlarsın. e tabi kaynanana benzer çocuk çünkü 10 saat babaanneyi görüyor.kız çocuğu halaya benzer kaynanan bana benziyor demiş doğrudur.inş. huylarıda kaynanana benzer gördüğüm kadarıyla senin huyun pek iyi değill.
kıymet bilmiyor emeğe saygı göstermiyorsun.

allahım korusun onlara asla benzemez benzemiyor da sen heralde kaynana avukatısın senin tuzun kuru tabii ki

sana cvp vermeyeyim diyorum illa karşıt yorum yapacaksın öyle mi

ay cnm izin verme asla..iş bulunur para bulunur ama cocuk sahibi olmak anne olmak çok zor ve kutsal...ağaç yaş iken eğilir.kadın şimdiden beyinlerini yıkamasına çocuklluklarını yaşatmamasına izin veme..sen annesisin herşeyin iyisini sen bilirsin..çocukların daha çok küçük..en azından 2 yaşına gelene kadar sen bak büyüt ilerde krese veririsin..ben olsam asla izin vermem kaynananm baksın

Eğer eşin seninle aynı fikirde değilse çözüm bulmak zor.
Çocuklar büyüyünceye kadar bu olanlara katlanmak zorunda kalacaksın...
Ya da işinden ayrılıp çocuklarına bakacaksın..
Veya bakıcı bulacaksın...
Evinizi yeni almışsınız, kredi borcu varmış şu aşamada oradan çıkıp başka eve gitmek pek olası görünmüyor gibi..
Çocukların kreş ya da ana okulu vakti geldiğinde, farklı bir yere gitme planlarını devreye koyarsın..
Ama eşinle bu sorun hariç başka problemleriniz yoksa, boşanmayı düşünmeyin bence...
Kolay değil katlanmak ama sonuç itibariyle ikiz çocuklarınıza bakıyor...

yorumunuz için teşekkür ederim

yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…