- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Ne münasebet kendi gelinleri varken misafir olarak sen mi hizmet gorecekmissin? Bariz sana laf sokuyor canım genellikle bunlar kıskançlık alametleri.. erkekler böyle şeylerden hiç ama hiç anlamazlar. Hatta böyle fesat ve sivri dilli kadınları çok beğenirler. Sen bu kuzeni git de gelinlerine sor, esas onlar çekiyordur, sen 40 yılda bir görüyorsun şükretİyi akşamlar kızlar merhaba. Bugün eşimin halasına gittik . Halasının 4 adet kızı var 1i evli o da oradaydı, 2 tane de gelini var gelinleri ile aynı apartmandalar. Biz gidince gelinler de geldi 2 görümcem de geldi.
Her neyse çaylar koyuldu içiliyor eşim kuzenleri ile balkona çıktı orada oturuyorlar biz de kadın kadına kaldık , eşim balkona gider gitmez kuzeni herhalde fırsat kollamış olacak ki birtanem hiç senin kalkıp işlendiğini bir çay döktüğünü göremedik henüz dedi,
Bende x abla evimdeyken görmüşsündür burada görmemen normal dedim (annesi de yani eşimin halası o misafir dedi kızına), niyeymiş dedi bu kadar kız varken misafire düşmez dedim ama sen gelinsin dedi bende x ve y de gelin dedim
Sen yeni gelinsin ama kendini göstermen etrafımızda pervane olman lazım gibisinden bir laf etti pervane lafına acayip sinirlendim ama ortam kalabalık ve büyük olarak eşimin halası da olduğu için ve ortamda çocuklar da olduğundan seviyemi koruyarak konuşmaya çalıştım kendimi evimde gösteririm dedim
Gittiğim yerlerde de gerektiğinde yardım ediyorum bilen biliyor kimsenin gözüne girme gibi ekstra bir çabam yok dedim dedim küçük görümcem evet abla yengem yardım ediyor dedi
Nezaketen bari bir kere çay dökmeye kalksın o zaman dedi bende x abla ben şimdiye kadar senin kendine dahi çay doldurduğunu görmedim dedim ben bu eve artık misafir olarak geliyorum bana iş yaptırmıyorlar dedi ve çocuğunu öne sürdü, bende yapmayı tercih etmiyorum dedim , aman aman iyi dedi daha da bir şey demedim uzatmak istemedim çok sinirlendim çünkü patlayabilirdim
Kızlar kabahatli olan ben miyim sizce? eşimin halasını saymıyorum ama evde bana bu lafları söyleyen insanla birlikte 4 kızı var halasının 2 gelini var, ayrıca 2 görümcem de vardı o kadar insanın içinde hizmeti ben mi yapmalıyım kızların biten çayını ben mi doldurmalıyım? ben zaten çay pek içmem bir bardak nadiren iki onu da kendim götürürüm mutfağa kızlarından dolduran görmedim bir küçük gelini doldurmak istedi ben gittim kendim aldım hizmet beklemedim kendime, ama benden bekleniliyor , zaten gittiğim yerlerde yardım ediyorum gerekiyorsa, babamın evinde tek kız olmama rağmen gelen misafirden asla yardım almadım , eşimin ailesi arada çok kalabalık geliyorlar o zaman yardım eden oluyor yoksa kimseden yardım almam da yetişemeyince mecbur,
Eşime söyledim eşim de o kuzenini çok seviyor o öyle sen onu takma uğraşmayı sever herkese öyle dedi
Ne demek ya uğraşmak ?????
Kötü amaçlı değilmiş zaten kötü amacı olsa ağzına s....... dedi eşim
Ben iyi niyet göremiyorum bu konuda şahsen , bir laf sokmalar ,kendine hizmet beklemeler...
Sizce kim haklı ?
Son düzenleme: