öncelikle allah kolaylık versin
benim çocuğuma da kv bakıyor.malesef aynı durum bizde de var.kızıma kendisine anne dedirttiriyor."bu yaştan sonra çocuk doğurursan böyle olur" şeklinde cümleler kuruyor kendisi için.yani çocuğu sahiplenme,bana üvey anne muamelesi yapma bizde de var.ayrıca her aldığımıza karışma huyu,herşey ondan sorulsun huyu,onsuz bir yere gidilmesin huyu benim kv de var.
benim eşim de annesine laf söyletmez.
ayrıca benim kv her şeyi başımıza kakar."siz bana muhtaçsınız" der.kendi evinin ihtiyaçlarını gördürür,onun ve kaynımın sigortasını yatırırız,eline harçlığını veririz.ama yine de yaranamam.
yani bu durum herkeste var.tek çözümün çocuklarıNA başkası bakacak ya da kreşe vereceksin.yoksa bu durumdan asla kurtulamazssın.
Benm bebegim yok kv bakmiyor ama sagolsn oda saat basi arar nerdesiniz napiyorsunuz gelcekmisiniz ne yediniz biryere mi gittiniz ablama gittik 2 gun once dun kv gittk ben baska odadaym oturma odasinda esime ne zaman gittiniz kacta dondunuz naptiniz ne yediniz kimler vardi kac kisiydiniz ne aldiniz giderken bunlari soruyor bide sessiz sessiz soruyor ben duymym diye gelde sinirlenme smdi
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.