kaynana derdi

Ya kayınvalidenize çocuk baktırmayacaksınız,yada katlanacaksınız gibi görünüyor.
Çocuklarınız 2 yaş üzeri ise belki kreş düşünebilirsiniz.

Valla bakmadığı çocuğa bile şunu yapın bunu yapın diyen kaynana gördüm bakan nasıl allah bilir

İphone

madem kaldıramayacaktı trakyalı birini gidip erzurumdan bulaymış..şimdi mi geldi aklına...
kendince seni yetersiz görüp çocuklara daha iyi bakacağını düşünüyo..
eşin gıkını çıkarmıyo mu peki??

TYEŞEKKÜR EDERİM HERKESE UMARIM EN KISA ZAMANDA BİR çözüme varırım

çünkü kendimi üvey anne gibi hisettirmeye başladı

Kendinizi yiyip bitirmek yerine açık açık rahatsız olduğunuz hususları kayınvalidenizle konuşsanız nasıl olur? Yani neden alttan hep siz alacaksınız ki? Neden bir kadın yüzünden huzurunuzu bozacaksınız? Siz ondan değil o sizden çekinsin.

işin ilginç yanı eşimin yanında hiçbişi yapmıyor eşim ne zaman nöbete gitse o zaman başlıyor ve eşim annesini karışma diye uyardığı zaman o zaman herşeyin dozunu arttırıyor

ilk defa bu kadar çözümsüz kaldım

beni istemediğini biliyordum en azından tahmin ediyordum ama insanı bu kadar kırarak yapılmaz ki o böyle yaptıkça çocuklartımı ona bırakmakta zorlanıyorum o ellemesin dokunmasın istiyorum

güzellikle söyledim ama konuyu saptırıyor ben bilmezmişim o büyükmüş onun sözünden dışarı çıkmamam gerekiyormuş

Madem güzellikten anlamıyor o zaman sizde biraz sert ve kararlı bir şekilde konuşun. Bizler hep alttan alalım aman karşımdaki kırılmasın etmesin derken kendimizden veriyoruz. Siz sonuçta bu durum yüzünden boşanmayı bile göze almışsınız. Bu nedenle biraz sert bir dil kullanmakla bir şey kaybetmezsiniz.

Çocuklarınıza kaynananız baktığı sürece böyle devam eder
kendi evinde bakma durumu olsa daha iyi olur

cocuklarınıza baktıgı sürece böyle olacakk ..

neden insanlar bu kadar geçimsiz neden böyle davranıyorlar kendi kızı da var birazcık düşünse

ve bu kadfın bana zamanında bu lafı geçen sene dedi elin kızından kendi kızın elin oğlundan kendi oğlun olmaz demişti

aklıma bunlar geliyor ve bu yapılanları hazmedemiyorum

yada iyice paranoyak olmaya başlıyorum

öncelikle allah kolaylık versin
benim çocuğuma da kv bakıyor.malesef aynı durum bizde de var.kızıma kendisine anne dedirttiriyor."bu yaştan sonra çocuk doğurursan böyle olur" şeklinde cümleler kuruyor kendisi için.yani çocuğu sahiplenme,bana üvey anne muamelesi yapma bizde de var.ayrıca her aldığımıza karışma huyu,herşey ondan sorulsun huyu,onsuz bir yere gidilmesin huyu benim kv de var.
benim eşim de annesine laf söyletmez.
ayrıca benim kv her şeyi başımıza kakar."siz bana muhtaçsınız" der.kendi evinin ihtiyaçlarını gördürür,onun ve kaynımın sigortasını yatırırız,eline harçlığını veririz.ama yine de yaranamam.
yani bu durum herkeste var.tek çözümün çocuklarıNA başkası bakacak ya da kreşe vereceksin.yoksa bu durumdan asla kurtulamazssın.

saNIRIM ARADIĞIM BENİM HAYATIMDA BÖYLEYDİ AMA BEN KURTULDUM ŞÖYLE YAPARAK CEVABI ARIYORUM:)

Arkadasim, esin sana destek cikmiyormus. Bu yuzden bakici tutarsan annesini kovmus gibi algilanacaksin ve araniz acilacak Allah korusun. Soslu makarna adli arkadasin dedigi gibi kucuk yasta kresi dusunmen daha mantikli geldi bana da. Kolayliklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…