- 15 Şubat 2013
- 24.975
- 1
- 94.666
- 798
Ispanyanin Yozgat merkezden bunlar BurhanciimEee hani yabancılar medeniydi, geçen bir konuda Türk aileler beğenilmiyordu?
Konuya gelecek olursak konu sahibi eşine söyle anasına tercüme etsin eve ahır gibi dalmasın . Biraz medeniyet.
Benim çocuğuma zaten bakmalarını istemiyorum en başından söyledim ben büyütücem diye. Benim üzüntüm ayrım yapması. Çocuğum pencereden görüp babanesine bakıyor onun hiç umru bile değil. Ayrımcılık yani benim derdim.. Haklı olabilirsiniz görmedim görmek istemedim belki de körü körüne oldu olanlarArkadaşımın Polonyalı sevgilisi de işe gitmeden fotoğrafını atmasını istiyor, poposu belli oluyorsa kavga çıkartıyor, 'uzun gömlek giy' diye .
Keko her yerde keko. Sizde de kadın sittin senedir Amerika'da yasiyor, daha kendi derdini anlatacak kadar ingilizce öğrenememis. Arkadaşımın sevgilisinde de aynı şey var, Avrupa'nın en gelişmiş sehirlerindeler, çocuk orada doğmuş. Ama annesi devlet dairesinde işini halledecek kadar bile dil öğrenememis. O çocuk da kızı alıp altlı üstlü annesinin malikanesinde yaşatmak istiyor
Aslında yoldaki işaretler çok net ama, insan görmek istemiyor.
Ben bunların böyle olacağını hiç farketmemis olacağınıza inanmıyorum. Elbette fragmandan belli oluyordur ama siz görmek istememissiniz bence.
Bu saatten sonra da ne yapılır ki? Senin çocuğuna bakmalarını bekleme, bakmasın işte daha güzel. Onu da oğluna benzetir sonra. Kapılar iki yandan açılıyor ama elbet kilitleri vardır. Sen kilitle, ayıp olursa da olsun. Hatta çalınca da hemen açma yalnizsan. Oyalan oyalan oyalan, gider elbet. Sonradan eşine ' duştaydim, duymadım' dersin.
Böyle böyle evinden söğüt kadini
Ben bi medeniyetlerini görmedim henüz başkanımEee hani yabancılar medeniydi, geçen bir konuda Türk aileler beğenilmiyordu?
Konuya gelecek olursak konu sahibi eşine söyle anasına tercüme etsin eve ahır gibi dalmasın . Biraz medeniyet.
Sevgiliyken de baktım çocuğa. Hiç te bi sorun yaşamadım. Canım sen evli değilsin galiba sevgililikle evliliğin aynı şey olmadığını anladığında gel bunları tekrar konuşalım . Öyle uzaktan oturup klavye ustalığı yapmak gerçekten çok kolay. Anlamıyorum senin gibileri kadın kadının niye köstekçisi ya? Evet kapıyı çal dedi şimdi kapıyı çalıp öyle açıyor yine kendisi.bi kaç yılımızı aldı bunu yapması İnşallah ileriki yıllarda kapıyı çalıp dışarda beklemesini de öğreteceğiz. Yani derde çare bulmak yerine bu halleriniz anlaşılır gibi değil. Neyse umarım siz hatalarınızdan ders çıkarmak zorunda kalmazsınız diyelim , Allah yaşatmasın:)))
Şöyle bisey oluyor, annesiz büyüdüğü icin muhtemelen büyük kiza aciyor, kendince vicdan yapıyor olabilir, senin bebeğin icin nasılsa öz annesi basinda diyor olabilir, yoksa senin bebeğini sevmediğini düşünmüyorum ben, ama genelde bosanip anneden uzak büyüyen cocuklar böyle kayiriliyor büyükanneler tarafındanBenim çocuğuma zaten bakmalarını istemiyorum en başından söyledim ben büyütücem diye. Benim üzüntüm ayrım yapması. Çocuğum pencereden görüp babanesine bakıyor onun hiç umru bile değil. Ayrımcılık yani benim derdim.. Haklı olabilirsiniz görmedim görmek istemedim belki de körü körüne oldu olanlar
Yazıklarım olsun bir kara kaşlı bir kara gözlü Fransız ayarlayamadın.Ispanyanin Yozgat merkezden bunlar Burhanciim
Bana Kolombiyali ,arjantinli falan gibi geldiler, konu sahibesi tanınmamak için İspanyol demiştir belki de.Ispanyanin Yozgat merkezden bunlar Burhanciim
Boşver ya, inan böylesi daha iyi. Belli ki kadının sınırı yok, çizgisi yok.Benim çocuğuma zaten bakmalarını istemiyorum en başından söyledim ben büyütücem diye. Benim üzüntüm ayrım yapması. Çocuğum pencereden görüp babanesine bakıyor onun hiç umru bile değil. Ayrımcılık yani benim derdim.. Haklı olabilirsiniz görmedim görmek istemedim belki de körü körüne oldu olanlar
İspanyollara sasirmakla meşgulüm su anda bxbxbhxhdYazıklarım olsun bir kara kaşlı bir kara gözlü Fransız ayarlayamadın.
Kiz biz sanki Kolombiyalı olsa tanıyacaktık. İspanyol dedi yirtti bxhxhxhhfhfBana Kolombiyali ,arjantinli falan gibi geldiler, konu sahibesi tanınmamak için İspanyol demiştir belki de.
Boşver ya, inan böylesi daha iyi. Belli ki kadının sınırı yok, çizgisi yok.
Alsa çocuğunu sabah akşam kendi dairesinde baksa, eşinizin diğer çocuğu gibi kucağından indirmese,simartsa. Çocugu yoğun İspanyolcaya maruz birakip anadili oymuş gibi konuştursa daha mı iyiydi. Şükret kaynanan çocuğu sevmiyor diye
Paşa gönlüm öyle istemişti ? Motivasyonla olan şeyler değildi bunlar. Ah sizler :) İnsanların geçmişleri oluyor. Sorunuzun sorumla alakası ne? Kist var dendi ergenlik döneminde çocuğu olmaz ama şans denmişti. Bende dedim ki aaa kader:) hem bebek hem de sevdiğim adamın bebeği :) ben bakar büyütürüm hem de part time annelik demiştim:) ama işte kader öyle olmadı :)Ben evliyim, klavye ustalığı yapabilir miyim?
Sevgilinizin çocuğuna bakma motivasyonunuz neydi acaba?
Ay yok valla ispanyol ajjdajjsksldjKiz biz sanki Kolombiyalı olsa tanıyacaktık. İspanyol dedi yirtti bxhxhxhhfhf
Ay sen kimsin ya neşemi yerine getirdin valla ha ahhahaha kocaman sarılmışım say sanaBence biraz dişini göster yoksa bariz kullanip tepene cikiyolar, ana kuzusu adam zor yani, sinir krizi mi geçirsen acaba? Korkar mi kocan?
Kadının kütüğüne bak caktirmadan, Ic Anadoluluk falan bisey var onda kesin.Ay yok valla ispanyol ajjdajjsksldj
S.a. ben sitenin manyaği müşerref oldum hfhfhfhfhAy sen kimsin ya neşemi yerine getirdin valla ha ahhahaha kocaman sarılmışım say sanabilmiyorum valla hiç sinir krizi geçirmeyi düşünmedim korkar heralde
Valla benim de annem babam ayrıydı bizi kimse kayırmadı siz ilk değilsiniz üzülmeyin denip geçildiŞöyle bisey oluyor, annesiz büyüdüğü icin muhtemelen büyük kiza aciyor, kendince vicdan yapıyor olabilir, senin bebeğin icin nasılsa öz annesi basinda diyor olabilir, yoksa senin bebeğini sevmediğini düşünmüyorum ben, ama genelde bosanip anneden uzak büyüyen cocuklar böyle kayiriliyor büyükanneler tarafından
Ben de boşanmış anne baba cocuguyum, bana da yapilmadi ama yapani gördüm yaniValla benim de annem babam ayrıydı bizi kimse kayırmadı siz ilk değilsiniz üzülmeyin denip geçildi
Senin bi seviyede olduğunu düşünseydim seviyene göre konuşurdum zaten. Dayak yiyen bir kadın görsen haketmiştir diyebilecek bir seviyedesin sen , ben öyle görüyorum. Konu benim dert benim git başkalarına güzin ablalık yap hadiBen "siz" olarak hitap ediyorum ve ayni seviyede cevap verilmesini tercih ederim. Belli bir ölçü ve seviyenin altina inmeyin.
Kapiyi çalıyorsa o zaman bu sizin icin neden hala sorun? Halledilmis bir konu olsa yakinmazsiniz. Kapiyi acar ve girer yazmissiniz.
Yaşadıklarınızın iki sebebi var:
1.kabullenis
2.esinizin pasifligi
Sevgiliyken zaten cocuga bakmamaliydiniz. Baksaniz dahi cocugun sorumlulugunu size verebilecekleri bir pozisyonda degildiniz. Bu bile evlenmeden evvel yasanilan bir sorun farkinda degil misiniz? Cocuk 1.5 yasindaymis. Sevgiliyken 1 yasinda olsa kim sevgilisine cocugu emanet edebilir?
Hatali tercihlerinizin sonucunu ama kaynanam boyle, kocamda anneci diyerek başkalarına yuklemeyin. Bunu gormek icin evli/bekar olmaya gerek yok.
Ben 11 sezon modern family izledim. Kolombiya aile yapısını tanırım hemenKiz biz sanki Kolombiyalı olsa tanıyacaktık. İspanyol dedi yirtti bxhxhxhhfhf
Bunu söylerken şaka yapmıyordum.Her konuda bekarlar dışlanıyor vallaha burayı ateşe veririm bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?