Eşimi aldatmış sonra eşim terk etmiş kadınıMusakka dan akil almıştır, at basina demistir
Hahahahahah duştaydım bir kaç kere geldiğinde … Bir şey olmaz olmaz diyip geçmişliği var :)))))Ben bu konulara aynı yorum yapıyorum
Geleceği esnada çırılçıplak olacak ve erotik bir film açacak
Bak bakalım.bir daha geliyor mu anahtar olsa dahi
İspanyol , eşim Amerika’da doğup büyümeNereli bunlar?
Doğru. Bana da bir kere ay ne iyi kızmışsın denmediYok bazilari bundan anliyor. Ben de hep sessiz oldum. Bir kez olsun iyi ozelliklerim takdir edilmiş değil.
Bir şey olmazsa gel beraber yıkanalım deseydinizHahahahahah duştaydım bir kaç kere geldiğinde … Bir şey olmaz olmaz diyip geçmişliği var :)))))
O zaman giy leopar desenli bi ic camasiri, tak gözüne kedi maskesini, al eline kirbaci, öyle ac kapiyi, aaa ben de seni bekliyodum tam zamaninda geldin dejfjfjfjfHahahahahah duştaydım bir kaç kere geldiğinde … Bir şey olmaz olmaz diyip geçmişliği var :)))))
Oha şaşirdim, bildigin İspanyol un icine Yozgatlı teyze kacmisİspanyol , eşim Amerika’da doğup büyüme
Kocanız da dengeyi kuramiyor. Sevgiyle cocugunu buyuttuyseniz size minnet duymasi gerekirdi.Doğru. Bana da bir kere ay ne iyi kızmışsın denmedi
Sanki mecburiyeti varmisa dönüyor iste herseyi yuklenip herseye eyvallah diyinceKocanız da dengeyi kuramiyor. Sevgiyle cocugunu buyuttuyseniz size minnet duymasi gerekirdi.
Konuyu üstün körü okudum sinirlenirim diye. Yüreğim kaldırmıyor artik. Ama birileri bu hayatlari bizzat yaşıyor. O yüzleri görüyor. O hayatta kalma motivasyonlarini hiç anlamiyorum. Hangi zorluk bu hayattan daha zordur?Sanki mecburiyeti varmisa dönüyor iste herseyi yuklenip herseye eyvallah diyince
Sevgiliyken de baktım çocuğa. Hiç te bi sorun yaşamadım. Canım sen evli değilsin galiba sevgililikle evliliğin aynı şey olmadığını anladığında gel bunları tekrar konuşalım . Öyle uzaktan oturup klavye ustalığı yapmak gerçekten çok kolay. Anlamıyorum senin gibileri kadın kadının niye köstekçisi ya? Evet kapıyı çal dedi şimdi kapıyı çalıp öyle açıyor yine kendisi.bi kaç yılımızı aldı bunu yapması İnşallah ileriki yıllarda kapıyı çalıp dışarda beklemesini de öğreteceğiz. Yani derde çare bulmak yerine bu halleriniz anlaşılır gibi değil. Neyse umarım siz hatalarınızdan ders çıkarmak zorunda kalmazsınız diyelim , Allah yaşatmasın:)))Evet aynen boyle konuşurdum. Hata yaptiysam kendimi elestiririm ki ders cikarabileyim.
Sevgiliyken al cocuga bak diyecek halleri yoktu. Nasil bir sorun yasamayi beklediniz? Esiniz ana kuzusu oldugunu belli etmistir. Annesi arar, annesine "hayir" demez, annem üzülmesin diye dolasir. Annesine karsi olmasi gerekenden daha fazla hassasiyet gosteriyordur. Gormek istememissinizdir. Anlayamadigim bisey de yok. Herseyi kabul edip yillarca ses cikarmadiginiz icin bu saatten sonra degistiremezsiniz diyorum. Esinize bundan sonra annen kapiyi calmadan girmeyecek deyin bakalim yapacak mi?
Buraya gelecek yorumlarin cogunda emin olun eşinizin pasifligi ve sizin kabulleniş kisminiz sorgulanacak.
Bir iyiliği haddinden fazla yaptığın zaman o şeyi hep senin yapman gerekliymiş gibi zannediyor insanlar . Sorsanız çok minnettar zaten. Ama o benim annem … le bitiyor lafların sonu. Oda iki arada bi derede kalmasın diye. Herkese üzülürken üzülünülecek hale düşüyor insan gerçekten. Nerden bilebilirdim ki olayların bu raddeye geleceğiniSanki mecburiyeti varmisa dönüyor iste herseyi yuklenip herseye eyvallah diyince
Bence biraz dişini göster yoksa bariz kullanip tepene cikiyolar, ana kuzusu adam zor yani, sinir krizi mi geçirsen acaba? Korkar mi kocan?Bir iyiliği haddinden fazla yaptığın zaman o şeyi hep senin yapman gerekliymiş gibi zannediyor insanlar . Sorsanız çok minnettar zaten. Ama o benim annem … le bitiyor lafların sonu. Oda iki arada bi derede kalmasın diye. Herkese üzülürken üzülünülecek hale düşüyor insan gerçekten. Nerden bilebilirdim ki olayların bu raddeye geleceğini
Arkadaşımın Polonyalı sevgilisi de işe gitmeden fotoğrafını atmasını istiyor, poposu belli oluyorsa kavga çıkartıyor, 'uzun gömlek giy' diye .İspanyol , eşim Amerika’da doğup büyüme
Ben evliyim, klavye ustalığı yapabilir miyim?Sevgiliyken de baktım çocuğa. Hiç te bi sorun yaşamadım. Canım sen evli değilsin galiba sevgililikle evliliğin aynı şey olmadığını anladığında gel bunları tekrar konuşalım . Öyle uzaktan oturup klavye ustalığı yapmak gerçekten çok kolay. Anlamıyorum senin gibileri kadın kadının niye köstekçisi ya? Evet kapıyı çal dedi şimdi kapıyı çalıp öyle açıyor yine kendisi.bi kaç yılımızı aldı bunu yapması İnşallah ileriki yıllarda kapıyı çalıp dışarda beklemesini de öğreteceğiz. Yani derde çare bulmak yerine bu halleriniz anlaşılır gibi değil. Neyse umarım siz hatalarınızdan ders çıkarmak zorunda kalmazsınız diyelim , Allah yaşatmasın:)))
Ay ahahahah kadın kalp krizinden gider heralde artıkO zaman giy leopar desenli bi ic camasiri, tak gözüne kedi maskesini, al eline kirbaci, öyle ac kapiyi, aaa ben de seni bekliyodum tam zamaninda geldin dejfjfjfjf
Icerden kapiya anahtar takip kitlese acamaz ki zatenArkadaşımın Polonyalı sevgilisi de işe gitmeden fotoğrafını atmasını istiyor, poposu belli oluyorsa kavga çıkartıyor, 'uzun gömlek giy' diye .
Keko her yerde keko. Sizde de kadın sittin senedir Amerika'da yasiyor, daha kendi derdini anlatacak kadar ingilizce öğrenememis. Arkadaşımın sevgilisinde de aynı şey var, Avrupa'nın en gelişmiş sehirlerindeler, çocuk orada doğmuş. Ama annesi devlet dairesinde işini halledecek kadar bile dil öğrenememis. O çocuk da kızı alıp altlı üstlü annesinin malikanesinde yaşatmak istiyor
Aslında yoldaki işaretler çok net ama, insan görmek istemiyor.
Ben bunların böyle olacağını hiç farketmemis olacağınıza inanmıyorum. Elbette fragmandan belli oluyordur ama siz görmek istememissiniz bence.
Bu saatten sonra da ne yapılır ki? Senin çocuğuna bakmalarını bekleme, bakmasın işte daha güzel. Onu da oğluna benzetir sonra. Kapılar iki yandan açılıyor ama elbet kilitleri vardır. Sen kilitle, ayıp olursa da olsun. Hatta çalınca da hemen açma yalnizsan. Oyalan oyalan oyalan, gider elbet. Sonradan eşine ' duştaydim, duymadım' dersin.
Böyle böyle evinden söğüt kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?