Anahtarı yok, kapılar Türkiye de ki gibi değil. Yurtdışında yaşıyorum kapılar iki taraflı açılabiliyor.Dış kapılar amerikan kapı. Saygısızlık olmasın diye de kapıyı gün boyu kilitli tutmuyorum. Düzen böyle değildi hanımefendi kendi kendinize asıp kesmişsiniz ama evlenip taşındıktan sonra gördük bu raddeye geldiğini. Sevgililik döneminde hiç böyle sorunlar yaşanmadığı için kabul edilmiştir belki de evlilik ? Başınıza gelseydi yine de böyle konuşabilir miydiniz acaba? Bir önerisi olan var mı diye sormuştum zaten ama anlayamamışsınız, Maalesef :)Kapinin anahtarini vermeyebilirdiniz,
Cocuguna bakmakla mükellef olan kişi babasi yani sizin esiniz,
Cocuga surekli bakmak istemiyorsaniz almayabilirdiniz,
Cocugun annesi kayinvalidenin evine girebilir.
Sizi görünmez kılan kişi eşiniz. Kayinvalidenizin size karsi bir sorumluluğu yok. Rahatsiz edici davranışlarına esiniz müdahale etmeli. Tasinsanizda kurtulamazsiniz.
Herseyi kabullenip evlilige devam edip birde cocuk yapmissiniz. Şimdide ben duzeni değiştirmek istiyorum diyorsunuz. Degistiremezsiniz maalef.
Hangi millettenler ? çocuğun annesine açıkça söyle, kulağında kalır mutlaka. Kayınvalideyede açık açık söyle, hemde beklemeden, bir şey yaptığında anında tepkini göster, bekledikçe yaptığının doğru olduğunu sanır
Saygısızlık etmemek için bir şey demedim. Ben eşimle paylaştım o söyleşin diye ben söylersem kötü olurum ama evladı söylerse anlar diye . Ben çocuğun annesiyle konuştum artık girmiyor. Sorun onun evine de girmesi değil aynı girişi paylaşırız benim bahçemden geçiyor ve bilerek pencereminde önünde durup kahkahalar atıyordu.. Asıl sorunum çocukları ayırt etmesi zaten çocuğun annesiyle ben baş ederim evelallahHangi millettenler ? çocuğun annesine açıkça söyle, kulağında kalır mutlaka. Kayınvalideyede açık açık söyle, hemde beklemeden, bir şey yaptığında anında tepkini göster, bekledikçe yaptığının doğru olduğunu sanır
Saygısızlık yapmayım diye susarak hata ettim ..3 maymunu oynamak lazım böyle bir durumda o zaman.
Ben ilk fırsatta tasinirdim veya net bir çizgi çizerdim ama pek öyle bir şey yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Her şeye razı gelerek bugünleri siz inşa etmissiniz.
Evet aynen boyle konuşurdum. Hata yaptiysam kendimi elestiririm ki ders cikarabileyim.Anahtarı yok, kapılar Türkiye de ki gibi değil. Yurtdışında yaşıyorum kapılar iki taraflı açılabiliyor.Dış kapılar amerikan kapı. Saygısızlık olmasın diye de kapıyı gün boyu kilitli tutmuyorum. Düzen böyle değildi hanımefendi kendi kendinize asıp kesmişsiniz ama evlenip taşındıktan sonra gördük bu raddeye geldiğini. Sevgililik döneminde hiç böyle sorunlar yaşanmadığı için kabul edilmiştir belki de evlilik ? Başınıza gelseydi yine de böyle konuşabilir miydiniz acaba? Bir önerisi olan var mı diye sormuştum zaten ama anlayamamışsınız, Maalesef :)
Babaları küçükken terk etmiş, annesi bir başına büyütmüş. Yere göre sığdıramadığı için, sesi yok.Eşinizin herhangi bir varlığı?
Sanırım yok.
Yok bazilari bundan anliyor. Ben de hep sessiz oldum. Bir kez olsun iyi ozelliklerim takdir edilmiş değil.Saygısızlık yapmayım diye susarak hata ettim ..
Musakka dan akil almıştır, at basina demistirAnne neden 1.5 yaşındaki bebeği bıraktı
Hani şu esssek gibi olan mıMusakka dan akil almıştır, at basina demistir
Essek gibi bakacak demistir, gerci bebeklikten baktigi icin cocukla arasında güzel bi bağ olustugunu varsayıyorum, ben olsam kapinin kilidini degistirip bi de kocayi yolarim, baska yapacak bisey yok gibiHani şu esssek gibi olan mı
Ben bu konulara aynı yorum yapıyorumEssek gibi bakacak demistir, gerci bebeklikten baktigi icin cocukla arasında güzel bi bağ olustugunu varsayıyorum, ben olsam kapinin kilidini degistirip bi de kocayi yolarim, baska yapacak bisey yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?