- 15 Şubat 2015
- 13.339
- 47.058
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerim yok zira en başta tüm ipleri eş ve ailesine vermişsiniz zaten. Bu saatten sonra da sizin sınır çizeceğinizi sanmam. Deli rolü yapın.Kayınvalidemle çok yakın yaşıyoruz evlerimiz yan yana. Kapıyı çalma huyu yoktur direk açar kapıyı girer. Bana da selam vermez oğluna merhaba oğlum der girer görüşürüz oğlum der çıkar. Akşam yemeğine denk geldiği zamanlarda sofraya davet ederim kendi yemeğini yerken benim yediklerimi sayar. Karın da zayıf ama maşallah iyi yiyor diyip duruyor eşime sürekli. Ben Türk’üm onlar yabancı annesi İngilizce bilmediği için pek anlaşamıyoruz. Bir tane de üvey kızım var eşimin benden önce ki ilişkisinden. Bizim de bir bebeğimiz oldu. Eşimin kızına 1,5 yaşından beri ben bakıyorum, bebeğin annesinin günlerinde ise bakıcı yerine kayınvalidem bakardı. O kadının evin içine kadar girmesine izin verirdi başlarda anlamaya çalıştım ama daha sonra haksızlık ve saygısızlığa katlanamadım. Kayınvalidem bebeği bana baktırıp annesi gelmeden 5 dk önce alır ben baktım bütün gün derdi. Eşime söylüyorum anlamaz tam bir ana kuzusu. Neyse yıllar geçti bir kızımız oldu kayınvalidem ayrımcılık yapıyor. Eşimin kızına sanki anası babası yokmuş gibi davranıyor koca kız oldu hala kucağında taşımaya çalışıyor bizim kız 1 yaşında yapmacık yapmacık torunum torunum diyor sadece. Eşimin kızını alıp yemeklere götürüyor bizim bebeğimize bir kere bir şey getirmişliği yok. Eşime anlatınca sana öyle geliyor diyor. Benim ailem ise onun kızına hep oyuncaklar alıyor asla öz evlattan ayırmıyorlar. Bende asla ayırmıyorum zaten onu da ben büyüttüm benim çocuğum o da. Ama kayınvalidemin böyle yapması beni çok negatif etkiliyor ve haliyle eşime ve kızına da bunu gösteriyorum. Şuan maalesef ki taşınamıyoruz … Bi öneriniz var mı …
Zivanadan çıkmış raylar yerine oturmuş yani benim de öyle yapmam lazım bizde de çocuk yarı zamanlı kalıyor full değil yani. Tebrik ediyorum kardeşinizi umarım yapabilirim onun yaptıklarınıBenim kardeşim kayinvalidesiyle yanyana yaşıyor baya da uzun zaman oldu.
Tek fark eniştemin çocuğu annesinde yani yanlarinda değil.
Sizin anlattıklarının ilk bir sene içerisinde oldu kardeşim hep söylerdi.
Şuan ki durumları kardeşim sayesinde benden daha iyi
Tepkisini,tavrını ortaya koydu,asla lafını esirgemez ve evden de kovar,yeri geldi kovdu eve almadı.enistem de destek oldu kardeşime şuan mis gibi yaşıyorlar.
Kapıyı çalmadan yada kardeşime seslenmeden eve girmez,diğer torunuyla kardeşimin çocuklarını artık ayırmaz,kardeşim bişey isterse bir şekilde yapar.
Aralarında ilişkiyi kardeşim ayarladı siz de öyle yapmalısınız.
Aslında büyük olaylar yaşanmadı ama kardeşim soğuktur.Zivanadan çıkmış raylar yerine oturmuş yani benim de öyle yapmam lazım bizde de çocuk yarı zamanlı kalıyor full değil yani. Tebrik ediyorum kardeşinizi umarım yapabilirim onun yaptıklarını
Olabilir eşim annesi üzülecek diye ödü kopar. Ailenin en küçüğü bide kendisi. el bebek Gül bebek büyütülmüş annesi tarafından. Benim de ablam öyledir valla susturmaya çalışırım ama onun da güzel bir evliliği var. Valla ağzını kapamayan kazanıyorAslında büyük olaylar yaşanmadı ama kardeşim soğuktur.
Tavrını net ortaya koyar hemen sınırını çizer.
Ben yapamazdim ama o yapıyor.
Öyle bir laf söylüyor ki tam isabet oluyor bende utanıyorum böyle yapma diye
Tavsiye ederim çok işe yarıyor.es desteği de önemli eniştem öyle ailesine bağlı değil belki bu işine yaramistir kardeşimin.
yani siz Ankaralı izmirli falansınız onlar da ordu ne bileyim Kars Ağrı falan mı. yani bu konu Türkiye’ye ancak kars’a kadar falan yabancı olabilir zira. Teyze bizim klasik kaynana siz de klasik gelin. neyse kültür çatışması olmamıştır. ya da adamları bizim kültüre adapte ettiniz sanırımKayınvalidemle çok yakın yaşıyoruz evlerimiz yan yana. Kapıyı çalma huyu yoktur direk açar kapıyı girer. Bana da selam vermez oğluna merhaba oğlum der girer görüşürüz oğlum der çıkar. Akşam yemeğine denk geldiği zamanlarda sofraya davet ederim kendi yemeğini yerken benim yediklerimi sayar. Karın da zayıf ama maşallah iyi yiyor diyip duruyor eşime sürekli. Ben Türk’üm onlar yabancı annesi İngilizce bilmediği için pek anlaşamıyoruz. Bir tane de üvey kızım var eşimin benden önce ki ilişkisinden. Bizim de bir bebeğimiz oldu. Eşimin kızına 1,5 yaşından beri ben bakıyorum, bebeğin annesinin günlerinde ise bakıcı yerine kayınvalidem bakardı. O kadının evin içine kadar girmesine izin verirdi başlarda anlamaya çalıştım ama daha sonra haksızlık ve saygısızlığa katlanamadım. Kayınvalidem bebeği bana baktırıp annesi gelmeden 5 dk önce alır ben baktım bütün gün derdi. Eşime söylüyorum anlamaz tam bir ana kuzusu. Neyse yıllar geçti bir kızımız oldu kayınvalidem ayrımcılık yapıyor. Eşimin kızına sanki anası babası yokmuş gibi davranıyor koca kız oldu hala kucağında taşımaya çalışıyor bizim kız 1 yaşında yapmacık yapmacık torunum torunum diyor sadece. Eşimin kızını alıp yemeklere götürüyor bizim bebeğimize bir kere bir şey getirmişliği yok. Eşime anlatınca sana öyle geliyor diyor. Benim ailem ise onun kızına hep oyuncaklar alıyor asla öz evlattan ayırmıyorlar. Bende asla ayırmıyorum zaten onu da ben büyüttüm benim çocuğum o da. Ama kayınvalidemin böyle yapması beni çok negatif etkiliyor ve haliyle eşime ve kızına da bunu gösteriyorum. Şuan maalesef ki taşınamıyoruz … Bi öneriniz var mı …
Türk dizileri popüler baya, eski olanlar. Binbir gece masallarından falan bahsediyorum. Onları izlerler belki de ondan bizim kültüre adapte olmuşlardıryani siz Ankaralı izmirli falansınız onlar da ordu ne bileyim Kars Ağrı falan mı. yani bu konu Türkiye’ye ancak kars’a kadar falan yabancı olabilir zira. Teyze bizim klasik kaynana siz de klasik gelin. neyse kültür çatışması olmamıştır. ya da adamları bizim kültüre adapte ettiniz sanırım
ya onların kökeni bizim taraflardandır. araştırın kesin buranın toprağıTürk dizileri popüler baya, eski olanlar. Binbir gece masallarından falan bahsediyorum. Onları izlerler belki de ondan bizim kültüre adapte olmuşlardır
Aynen öyle kayınvalide terörü her yerdeHer ne kadar Amerika'da da yasasan, esin İspanyol da olsa kayinvalide terörü her yerde. Amerika'da kapilarin disardan da acilabilmesi olk gordugumde bana da sacma gelmisti baya sasirmistim. Yillardir birbirlerine pat diye girmeye alismislar. Kapiyi kilitleyin siz
Bu kv vakası da dünyanın her yerinde varmış yaben bi tek bizlerde var sanıyordum.İspanyol , eşim Amerika’da doğup büyüme
Burada size yardımcı olmaya çalışan birine çemkireceğinize, kv’ye ve eşinize çemkirin lütfen.Anahtarı yok, kapılar Türkiye de ki gibi değil. Yurtdışında yaşıyorum kapılar iki taraflı açılabiliyor.Dış kapılar amerikan kapı. Saygısızlık olmasın diye de kapıyı gün boyu kilitli tutmuyorum. Düzen böyle değildi hanımefendi kendi kendinize asıp kesmişsiniz ama evlenip taşındıktan sonra gördük bu raddeye geldiğini. Sevgililik döneminde hiç böyle sorunlar yaşanmadığı için kabul edilmiştir belki de evlilik ? Başınıza gelseydi yine de böyle konuşabilir miydiniz acaba? Bir önerisi olan var mı diye sormuştum zaten ama anlayamamışsınız, Maalesef :)
Başkalarına söyleyemediklerini gelip burada şikayet ediyorlar ama burada dil papuç gibiBurada size yardımcı olmaya çalışan birine çemkireceğinize, kv’ye ve eşinize çemkirin lütfen.